Închide meniul

Mihai Stoichiţă a dat verdictul în lupta la titlu după Rapid – FCSB 4-0: „Au cele mai mari şanse!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 martie 2024, 10:59

Mihai Stoichiţă a dat verdictul în lupta la titlu după Rapid – FCSB 4-0: „Au cele mai mari şanse!

Mihai Stoichiţă a dat verdictul în lupta la titlu după Rapid - FCSB 4-0

Mihai Stoichiță, în timpul unui interviu / Antena Sport

Mihai Stoichiţă a dat verdictul în lupta la titlu după Rapid – FCSB 4-0. Oficialul FRF crede că tot echipa lui Gigi Becali are prima şansă, deşi a fost umilită în derby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Mihai Stoichiţă nu exclude ca în lupta la titlu să se implice CFR Cluj şi chiar Universitatea Craiova.

Mihai Stoichiţă a dat verdictul în lupta la titlu după Rapid – FCSB 4-0

„E diferenţă mare. E un moment de entuziasm al celor de la Rapid. Îi stimulează această poziţie. Nu s-au aflat de multă vreme aici. Foarte multe greşeli în zona centrală de la FCSB. Acolo au fost acţiunile care au destabilizat tot. Viteza atacanţilor rapidişti a contat. În atac, nu ştiu dacă a avut o ocazie FCSB.

Nu schimbă datele. E mai atrăgător play-off-ul. Toată lumea speră. Nu ştiu dacă au fost goluri senzaţionale. Au fost frumoase. Au cele mai mari şanse la titlu cei de la FCSB la titlu. Ce, n-ai mai văzut chestii de genul ăsta? Să piardă un meci?
Ce credeţi, CFR Cluj a renunţat să ajungă acolo sus? Şi Universitatea Craiova vrea. Nu ştiu câte şanse sunt acum. Nu sunt matematician. Toată lumea speră atât timp cât au şanse!”, a spus Mihai Stoichiţă după Rapid – FCSB 4-0.

Marele avantaj pe care Rapid îl are în faţa FCSB, în play-off, după ce şi-a umilit rivala pe Arena Naţională

Marele avantaj pe care Rapid îl are în faţa FCSB, în playoff, după ce şi-a umilit rivala pe Arena Naţională ţine de programul pe care cele două echipe îl vor avea în play-off.

Reclamă

Rapid a învins-o pe FCSB cu un categoric 4-0, cu peste 43.000 de oameni prezenţi pe Arena Naţională. Giuleştenii şi-au asigurat astfel locul 2, care le aduce un avantaj mare în lupta la titlu.

Rapid a terminat pe 2, peste CFR Cluj, şi va juca în ultima etapă, pe teren propriu, chiar cu FCSB, un derby care ar putea să fie decisiv, în cazul în care FCSB nu va avea un avantaj de cel puţin trei puncte în faţa feroviarilo

Rapid a intrat cu 28 de puncte în play-off, cu patru mai puţine decât FCSB, care însă nu a avut parte de rotunjirea punctelor, primul criteriu în cazul în care două echipe termină la egalitate la finalul play-off-ului. Practic, echipa lui Cristiano Bergodi are de recuperat 5 puncte pentru a câştiga titlul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și