Închide meniul

Mihai Stoichiță a vorbit despre modul în care Mihai Pintilii și Elias Charalambous colaborează la FCSB: „Primesc sfaturi din afară!”

Cosmin Olteanu Publicat: 11 aprilie 2023, 14:40

Reclamă
Mihai Stoichiță a vorbit despre modul în care Mihai Pintilii și Elias Charalambous colaborează la FCSB: Primesc sfaturi din afară!”

Mihai Stoichiță a vorbit despre modul în care Mihai Pintilii și Elias Charalambous colaborează la FCSB

Mihai Stoichiță / Antena Sport

Mihai Stoichiță a vorbit despre modul în care Mihai Pintilii și Elias Charalambous colaborează la FCSB! În prezent, formația roș-albastră se află pe locul 3 din play-off-ul Ligii 1, cu 34 de puncte obținute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiță consideră că Elias Charalambous nu este un antrenor de „fațadă”, la FCSB, și că există comunicare între el și Mihai Pintilii.

Mihai Stoichiță a vorbit despre modul în care Mihai Pintilii și Elias Charalambous colaborează la FCSB

Totodată, oficialul FRF este ferm convins că patronul Gigi Becali intervine, în continuare, peste deciziile antrenorilor de la FCSB.

„Am încercat să-mi aduc aminte dacă îl știu pe Charalambous, am antrenat patru ani în Cipru. Dar nu-mi aduc aminte, nu pot să-mi dau cu părerea despre el. Licența lui e înregistrată la Federație, sigur că e verificată. Trebuie să respectăm legea și să o punem în aplicare.

Ce a arătat FCSB în ultimele două etape e bine de tot, ca prezență în teren. Eu cred că există o colaborare între Pintilii și Charalambous. E o mișcare făcută de cei de la FCSB, omul are șansa lui. Ce se va întâmpla în cazul în care FCSB câștigă campionatul?

Reclamă

Sunt sigur că la FCSB e o colaborare între cei doi, Pintilii cu Charalambous, care primesc și sfaturi din afară (n.r. de la Gigi Becali). Eu cred că nu sunt ordine, sunt sfaturi.

Putem noi să intervenim în viața unei societăți comerciale? E o societate liberă, democratică, nu pot să dau ordine. Eu sunt director la Federație, nu pot să-i spun unei societăți cum să-și desfășoare activitatea.

Sunt reguli pe care trebuie să le respecți, FCSB a adus un antrenor cu licență PRO, mai poți să contești? Nu poți! Salut, la revedere! E treaba lor cum își gestionează societatea.

Reclamă 4 / 0/3

N-am de ce să mă pun rău cu FCSB. Ar fi ridicol să mă duc și să controlez ce e în grădina FCSB-ului. Pentru mine, răspunsul unei echipe e jocul, nu antrenamentul. Extemporalul se dă la meci”, a declarat Mihai Stoichiță, pentru fanatik.ro.

Elias Charalambous a fost adus pe postul de antrenor principal al FCSB-ului, la finalul lunii martie, după plecarea lui Leo Strizu.

CFR Cluj și FCSB au remizat

CFR Cluj și FCSB au remizat, 1-1, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1. Pentru CFR, a marcat Daniel Bîrligea, în timp ce reușita vicecampioanei României a fost semnată de Florinel Coman.

„Obiectivul nostru era să câştigăm. Din păcate, în prima repriză nu am fost aşa cum ne aşteptam să fim. Am discutat la pauză cu jucătorii. Din nou, reacţia din a doua repriză a fost foarte bună. Asta contează foarte mult pentru mine!

Am reuşit să înscriem, să egalăm. Am simţit că avem mai multe şanse de a câştiga pe final! Coman de când sunt aici, şi am spus că nu îmi place să vorbesc individual de jucători, dar el mi-a arătat lucruri bune. Azi a înscris un gol fantastic. Important e că ajută echipa, este un joc colectiv. Jucătorii au arătat atitudinea corectă în repriza a doua.

V-am spus că am jucat foarte slab în prima repriză, nu am fost destul de buni. Aşa este în fotbal, niciodată nu ştii cum începi jocul. Important e că am terminat foarte bine!

În fiecare săptămână este diferit. Unele echipe câştigă, altele remizează sau pierd. Mai sunt derby-uri până la final. De mâine ne concetrăm la meciul cu Farul. Vreau să mulţumesc fanilor noştri, ne ajută foarte mult”, a spus Elias Charalambous, la finalul meciului cu CFR Cluj.

Reclamă

În următoarea partidă de campionat, FCSB o va întâlni, acasă, pe Farul Constanța. Meciul este programat luni, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit, în format live text, pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și