Închide meniul
Video

Mihai Stoichiță, oprit de poliție înainte de FCSB – Universitatea Craiova! Probleme pentru oficialul FRF | EXCLUSIV

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 18 martie 2023, 20:02

Mihai Stoichiță, oprit de poliție înainte de FCSB - Universitatea Craiova

Mihai Stoichiță / Antena Sport

Mihai Stoichiță a fost oprit de poliție înainte de FCSB – Universitatea Craiova, partidă care contează pentru prima etapă din play-off-ul Ligii 1!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova va avea loc astăzi, de la ora 20:00, pe stadionul „Arena Naționala”. Partida va putea fi urmărită, în format live text, pe AS.ro.

Mihai Stoichiță, oprit de poliție înainte de FCSB – Universitatea Craiova

Mihai Stoichiță a fost oprit de un echipaj de poliție înaintea partidei FCSB – Universitatea Craiova. Oficialul FRF a fost nevoit să coboare din mașină pentru a fi legitimat.

După câteva minute în care a discutat cu polițiștii, Stoichiță s-a urcat înapoi în mașină.

Echipele de start de la FCSB – Universitatea Craiova:

Reclamă

FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, I. Cristea, Radunovic – Edjouma, Șut, Olaru – Coman, Compagno, Octavian Popescu
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Haruț, Miculescu, Ov. Popescu, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea
Antrenor: Mihai Pintilii

Universitatea Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Bg. Mitrea, Ndong – Mateiu, Screciu – Ișfan, Baiaram, Ivan – Markovic
Rezerve: Lazar – Hanca, Găman, Sala, Al. Crețu, Roguljic, Rivaldinho, Koljic
Antrenor: Eugen Neagoe

Sorin Cârțu: „Meciul cu FCSB e mai important ca niciodată!”

„E început de play-off, toate meciurile din play-off sunt importante pentru noi, pentru că avem un handicap de recuperat pentru tot ce ni s-a întâmplat în campionatul regulat.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul ăsta cu FCSB e mai important ca niciodată. Întotdeauna au fost meciuri speciale între noi. Plecăm de pe poziția asta.

Nu comentez (n.r. faptul că FCSB nu are antrenor), noi trebuie să ne ajutăm singuri. Ceea ce ni se întâmplă la ora actuală se întâmplă din cauza noastră, nu din cauza adversarilor. Noi am fost, de multe ori, adversarii noștri.

Nu sunt niște puncte foarte multe, care nu pot fi recuperate. Depinde cât ești de responsabil pentru fiecare meci. Una peste alta, suntem o echipă cu un lot bun de jucători.

Am avut și evoluții bune și evoluții contradictorii. Suntem pe un loc în play-off, avem niște șanse, dar ne-am fi dorit să fim pe primul loc, sau pe al doilea.

Obiectivele noastre, stabilite la începutul campionatului, sunt să luăm titlul și cupa. Din păcate, din Cupă am ieșit, dar rămânem cu șansa asta, totuși, chiar dacă nu avem atât de multe procente cum au Farul și CFR, dacă nu, cupele europene.

Trebuie să tindem sus. Măcar locul trei, doi sau la baraj. Absolut (n.r. nu mai acceptă o ratare a calificării în grupe), absolut, dar așa a fost situația, cu schimbări de antrenori, au fost niște divergențe, care s-au resimțit în clasament”a declarat Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, despre meciul cu FCSB, pentru playsport.ro.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și