Închide meniul
EXCLUSIV

Mihai Stoichiţă, reacţie fermă după ce Hagi i-a spus lui Gigi Becali să joace cu Florinel Coman atacant: „Numai aşa poate!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 ianuarie 2024, 11:27

Mihai Stoichiţă, reacţie fermă după ce Hagi i-a spus lui Gigi Becali să joace cu Florinel Coman atacant: „Numai aşa poate!

Mihai Stoichiţă, reacţie fermă după ce Hagi i-a spus lui Gigi Becali să joace cu Florinel Coman atacant

Colaj Hepta - As.ro

Mihai Stoichiţă a avut o reacţie fermă după ce Hagi i-a spus lui Gigi Becali să joace cu Florinel Coman atacant. Directorul tehnic din cadrul FRF a spus că trebuie creat un modul tactic care să îi permită lui Coman să joace atacant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La cununia civilă a lui Ianis Hgai, Gică Hagi i-a spus lui Gigi Becali să joace cu Florinel Coman atacant şi să nu mai cumpere alt vârf.

Mihai Stoichiţă, reacţie fermă după ce Hagi i-a spus lui Gigi Becali să joace cu Florinel Coman atacant

După părerea mea e un jucător polivalent, cred că s-ar putea descurca şi în acea zonă, dar într-un anumit context tactic. Nu o să poţi juca cu el ce joacă Nemec la Voluntari sau nu ştiu care vârf de careu. Trebuie să dezvolţi o poziţionare tactică să îi permită să îşi afirme calităţile şi în acea zonă„, a spus Mihai Stoichiţă în exclusivitate pentru AS.ro.

Gigi Becali a dezvăluit că a vorbit cu Gică Hagi despre Coman

Becali a vorbit cu Gică Hagi şi anunţă că şi-a găsit atacant! Andrea Compagno iese total din calcule şi i se grăbeşte plecarea de la vicecampioana României. Locul italianului va fi luat de Florinel Coman, care va fi noul vârf de la FCSB.

Patronul roş-albaştrilor a discutat deja cu Florinel Coman şi i-a transmis că îl va muta de pe postul de extremă pe cel de atacant.

Reclamă

Am vorbit despre fotbal cu Gică. L-am întrebat despre un atacant, i-am zis că îmi trebuie un atacant şi i-am cerut un sfat. I-am zis că nu se mai bate cu mine acum. A zis: ‘Gigi, eu nu am cum să mă bat cu tine, tu bagi bani’. Mi-a dat un sfat… A zis să nu mai caut atacant, să îl bag pe 7 atacant şi o să văd atacant cum nu există în România.

M-am dus la Coman la masă şi i-am zis: ‘Hagi a zis că poţi să joci atacant şi aşa o să te bag’, dar el a zis ‘Da, dar să mă antrenez aşa, să mă deprind un pic’. O să încercăm cu el atacant, urmez sfatul lui Gică…„, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

„Mbappe” Coman face cel mai bun sezon al carierei. În 19 meciuri din Liga 1 a marcat 9 goluri şi a oferit 8 pase decisive. A ajutat-o pe FCSB să fie lider detaşat în campionatul României.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 25 de ani, Coman a ajuns să aibă o cotă de piaţă de 5 milioane de euro. Aceasta este şi clauza de reziliere pe care o are în contract. În schimb, Andrea Compagno poate pleca pentru 500.000 de euro. Este dorit în Italia, în Serie B.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și