Închide meniul

Viitorul lui Florinel Coman a fost decis! Gigi Becali a dezvăluit că l-a sunat pe Gică Hagi: „Îmi trebuie atacant!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 ianuarie 2024, 8:28

Reclamă
Viitorul lui Florinel Coman a fost decis! Gigi Becali a dezvăluit că l-a sunat pe Gică Hagi: „Îmi trebuie atacant!

Viitorul lui Florinel Coman a fost decis! Gigi Becali a dezvăluit că l-a sunat pe Gică Hag

Florinel Coman, subiect de discuţie între Gigi Becali şi Gică Hagi / Colaj Profimediaimages

Gigi Becali anunţă că viitorul lui Florinel Coman a fost decis. Patronul FCSB-ului a dezvăluit că a luat hotărârea după ce l-a sunat pe Gică Hagi. Urmează o schimbare importantă în primul 11 al liderului din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a vorbit cu Gică Hagi şi anunţă că şi-a găsit atacant! Andrea Compagno iese total din calcule şi i se grăbeşte plecarea de la vicecampioana României. Locul italianului va fi luat de Florinel Coman, care va fi noul vârf de la FCSB.

Viitorul lui Florinel Coman a fost decis de Gigi Becali

Patronul roş-albaştrilor a discutat deja cu Florinel Coman şi i-a transmis că îl va muta de pe postul de extremă pe cel de atacant.

Am vorbit despre fotbal cu Gică. L-am întrebat despre un atacant, i-am zis că îmi trebuie un atacant şi i-am cerut un sfat. I-am zis că nu se mai bate cu mine acum. A zis: ‘Gigi, eu nu am cum să mă bat cu tine, tu bagi bani’. Mi-a dat un sfat… A zis să nu mai caut atacant, să îl bag pe 7 atacant şi o să văd atacant cum nu există în România.

M-am dus la Coman la masă şi i-am zis: ‘Hagi a zis că poţi să joci atacant şi aşa o să te bag’, dar el a zis ‘Da, dar să mă antrenez aşa, să mă deprind un pic’. O să încercăm cu el atacant, urmez sfatul lui Gică…„, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Reclamă

„Mbappe” Coman face cel mai bun sezon al carierei. În 19 meciuri din Liga 1 a marcat 9 goluri şi a oferit 8 pase decisive. A ajutat-o pe FCSB să fie lider detaşat în campionatul României.

În vârstă de 25 de ani, Coman a ajuns să aibă o cotă de piaţă de 5 milioane de euro. Aceasta este şi clauza de reziliere pe care o are în contract. În schimb, Andrea Compagno poate pleca pentru 500.000 de euro. Este dorit în Italia, în Serie B.

Elias Charalambous, mesaj direct pentru Florinel Coman și Darius Olaru

Elias Charalambous a transmis un mesaj direct pentru Florinel Coman și Darius Olaru. Tehnicianul celor de la FCSB a vorbit despre o posibilitate în care cele două vedete ar părăsi lotul formației patronate de Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman și Darius Olaru au impresionat pe toată lumea de la startul acestui sezon de Liga 1. Coman a avut evoluții bune în mod constant, iar Olaru, căpitanul vicecampioanei, este, în momentul de față, golgheterul Ligii 1, cu 10 reușite marcate în cele 21 de partide jucate.

Sunt fericit că au fost aduși jucători de calitate, mai ales pentru că îi cunosc din Liga 1. Au calitate, au abilitatea de a ajuta. Credem în acești jucători, dar știu și ei foarte bine că trebuie să muncească mult mai mult pentru a se adapta.

În opinia mea echipa pe care o avem este foarte bună. Nu știi ce se întâmplă în perioada de transferuri, asta nu este treaba mea. De asta se ocupă MM și domnul Gigi. Nu decid eu cine vine și cine pleacă, eu doar îi antrenez pe jucători.

(n.r. Despre posibilele transferuri ale lui Darius Olaru și Florinel Coman) Nu sunt speriat de asta. Toți oamenii trebuie să fericiți atunci când un jucător pleacă în străinătate. Poate apărea o ofertă pentru oricine. Dacă jucătorii au o ofertă mai bună decât cea de aici, atunci de ce nu ar pleca. Momentan nu avem nimic oficial, deci trebuie să lucrăm împreună.

Prefer să am un lot numeros. Știu că doar 11 pot juca în teren, dar vom avea nevoie de toți până la finalul sezonului”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și