Închide meniul

Mihai Stoichiţă: „Rrahmani nu e peste nivelul Ligii 1”. Capitolul la care kosovarul surclasează atacanţii lui Iordănescu

Antena Sport Publicat: 26 septembrie 2023, 12:31

Reclamă
Mihai Stoichiţă: „Rrahmani nu e peste nivelul Ligii 1. Capitolul la care kosovarul surclasează atacanţii lui Iordănescu

Mihai Stoichiţă: "Rrahmani nu e peste nivelul Ligii 1".

Mihai Stoichiţă, în timpul unui interviu / Antena Sport

Mihai Stoichiţă a făcut încă o declaraţie care poate fi uşor contrazisă dacă ţinem cont de cifre. De această dată, directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal a susţinut că atacantul Rapidului, Albion Rrahmani nu este peste nivelul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asta chiar dacă atacantul cotat la 600.000 de euro a marcat deja şase goluri pentru giuleşteni, în campionat. La acest capitol, kosovarul îi surclasează pe atacanţii pe care Edi Iordănescu se bazează la echipa naţională. Totuşi, Stoichiţă vede altfel lucrurile.

Mihai Stoichiţă: „Rrahmani nu e peste nivelul Ligii 1”

„Dacă era peste nivelul Ligii 1, ne bătea cu Kosovo. E la nivelul Ligii 1”, a spus Stoichiţă despre atacantul cu care Rapid a dat lovitura în acest sezon.

Capitolul la care Rrahmani este peste cei trei atacanţi convocaţi de Edi Iordănescu la ultima acţiune este chiar al golurilor marcate în campionat. El a ajuns la cota 6, în 4 meciuri. A înscris mai multe goluri decât Denis Alibec, George Puşcaş şi Daniel Bîrligea la un loc.

Alibec a înscris o singură dată pentru Muaither SC, Birligea are două reuşite în tricoul CFR-ului, iar Puşcaş a jucat un singur minut pentru Genoa în acest sezon.

Reclamă

Albion Rrahmani surprinde la 49 de zile după ce a semnat cu Rapid

Albion Rrahmani a făcut câteva declaraţii surprinzătoare la 49 de zile după ce a semnat cu Rapid. După dubla din meciul cu CFR Cluj, kosovarul a anunţat că se gândeşte deja la un tranfer într-un campionat puternic.

Atacantul de 23 de ani cotat la 600.000 de euro a reuşit trei „duble” de la venirea la Rapid, cu FC U Craiova 1948, Dinamo şi CFR Cluj. Kosovarul se gândeşte deja la un transfer în top 5 campionate din Europa.

„E un sentiment foarte bun când marchezi, în primul rând am câștigat trei puncte, puncte importante. E treaba mea să marchez și bineînțeles că mă simt bine. Nu m-am așteptat, CFR e o echipă foarte bună.

Reclamă 4 / 0/3

Când eram la Ballkani am jucat contra lor în Conference League și știam mentalitatea lui CFR Cluj. Am marcat șase goluri și bineînțeles că mă simt bine aici.

Mă simt ca acasă aici, iubesc Rapidul și fanii sunt grozavi. Nu știu dacă voi sta mult aici pentru că noi jucăm ca să avansăm în cariere, să mergem la echipe mari în Europa. De ce nu? Vreau să joc în primele cinci ligi ale Europei”, a spus Rrahmani”, a spus Rrahmani.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și