Închide meniul

Mihai Stoichiță sare în apărarea lui Răzvan Burleanu după atacul lui Gigi Becali: „Îl voi suna! Cine e de vină că nu dai gol?”

Cosmin Olteanu Publicat: 25 aprilie 2023, 12:53

Reclamă
Mihai Stoichiță sare în apărarea lui Răzvan Burleanu după atacul lui Gigi Becali: Îl voi suna! Cine e de vină că nu dai gol?”

Mihai Stoichiță sare în apărarea lui Răzvan Burleanu după atacul lui Gigi Becali

Mihai Stoichiță, în cadrul unui antrenament / Hepta

Mihai Stoichiță sare în apărarea lui Răzvan Burleanu după atacul lui Gigi Becali. Patronul FCSB-ului a vorbit în termeni duri despre președintele Federației Române de Fotbal, fiind nemulțumit de arbitrajul lui Horațiu Feșnic de la Rapid – FCSB, 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Centralul” Horațiu Feșnic a permis un joc dur la partida Rapid – FCSB. Ba mai mult, le-a arătat doar cartonașul galben lui Răzvan Onea și Dragoș Grigore, deși cei doi jucători ai Rapidului au avut niște intrări „criminale” asupra lui Florinel Coman, respectiv Andrea Compagno.

Mihai Stoichiță sare în apărarea lui Răzvan Burleanu după atacul lui Gigi Becali

Mihai Stoichiță atrage atenția la faptul că nu Răzvan Burleanu i-a oprit pe cei de la FCSB să fructifice numeroasele ocazii de gol pe care le-au avut. Totodată, spune că va lua legătura cu Gigi Becali, după ce acesta se va liniști.

„Nu există nicio conjurație împotriva FCSB-ului. Nu puteți să negați că nu are antrenor. De două etape văd că e lăudat cipriotul, acum, dintr-o dată, nu mai are antrenor. Au pierdut cum au pierdut, pentru că, dacă stăm bine să ne gândim, FCSB a avut vreo șapte ocazii de gol.

Nu știu dacă federația a oprit acțiunile alea ca să nu dea gol. Burleanu nu a jucat nici portar, nici fundaș la Rapid. De acord cu părerea că poate au fost defavorizați din punct de vedere disciplinar în timpul meciului, dar nimeni nu i-a defavorizat când au ratat din 6 metri, 7 metri, 3 metri.

Reclamă

Au jucat foarte bine, și-au creat ocazii de gol, dar cine e de vină că nu dai gol? Nu pot să mă pronunț la arbitri pentru că nu mă pricep și niciodată nu am discutat despre arbitraj. Și nici nu am voie de fapt și de drept.

Eu respect părerea fiecărui om. Dacă Gigi Becali asta crede despre mine (n.r. că a ajuns să pună antrenorii la națională) e treaba dumnealui, alții cred altceva. Suntem în continuare prieteni. Nu ești prieten și cu cineva care te mai critică?

Pentru mine nu contează, încerc să nu fac din astea războaie și încerc să înțeleg partea emoțională a oamenilor. În momentul în care un om are o anumită dispoziție, poate să spună ceva care nu e la locul lui. Normal că te lezează treabă asta, dar treci peste ea. Nu poți să nu ai o oarecare reținere în momentul în care cineva vorbește urât despre tine.

Reclamă 4 / 0/3

Nu l-am sunat, dar îl voi suna și voi sta de vorbă cu el după ce se liniștesc lucrurile, pentru că nu e cazul atunci când suntem la cald. Gigi Becali nu greșește, doar atunci când se enervează foarte tare și e sub imperiul emoțiilor după un meci de fotbal. E normal să țină cu echipa lui și să sufere pentru ea”, a declarat Mihai Stoichiță, pentru fanatik.ro.

Gigi Becali a anunțat că se retrage de la FCSB

În urma înfrângerii cu Rapid, Gigi Becali a anunțat că o va părăsi pe FCSB.

„Vreau să vă anunţ pe toţi că e ultima conferinţă de presă. Am hotorât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, eu… gata! Am terminat. Eu ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Vreau să termin. De ce? Am 65 de ani. Eu, care la 65 de ani, să nu dorm noaptea. Să fac tensiune din cauza lui Feşnic. El trebuia să se numească «întuneric». Din cauza lui ies.

Pot să bag banii, să fac majorare de capital. Pot şi să-i scot, să fac micşorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane. Dă cinva 25 de milioane, mâine dau echipa.

Eu ies astăzi, am semnat ieşirea mea din toate funcţiile de la club. Tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului cu FRF, nu va mai fi. Vali Argăseală nu se va mai duce la niciun fel de Comitet Executiv că nu mai vreau să fim sclavi. Aşa nu se mai poate. Hotărârea asta este a mea. Nedreptatea şi minciuna nu pot s-o dovedesc.

Nu pot s-o scot la capăt cu ei. Joci cu un jucător sub 21… te oblig. Păi întreabă-ne pe noi. N-am ce să fac. Nu-i democraţie asta. Nu particip la nedreptate.

Au zis că îl aduc pe Vassaras. Stai că noi nu vrem străin. Întreabă-ne pe noi. Stai puţin că pun eu antrenor la echipa naţională. Era şi Mircea Sandu. Toţi îl denigrează. El avea o eleganţă. Ne chema şi ne întreba cum ne convine. Nu zic că era cheie de biserică, dar avea o înţelepciune”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și