Închide meniul

Mihai Stoichiţă, verdict după cea mai controversată fază din CFR Cluj – FCSB: „Ei au cele mai logice răspunsuri!”

Viviana Moraru Publicat: 12 decembrie 2023, 20:56

Reclamă
Mihai Stoichiţă, verdict după cea mai controversată fază din CFR Cluj – FCSB: „Ei au cele mai logice răspunsuri!

Stoichiţă, în extaz după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Naţiunilor

Mihai Stoichiță, în timpul unui interviu / Antena Sport

Mihai Stoichiţă a oferit un verdict după cea mai controversată fază din duelul dintre CFR Cluj şi FCSB. Directorul tehnic de la FRF a declarat că, după noile regulamente, Valentin Creţu l-a faultat pe Philip Otele, astfel că golul a fost anulat corect de către Sebastian Colţescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a marcat un gol fabulos în duelul cu CFR Cluj, gol care i-ar fi putut aduce FCSB-ului toate cele trei puncte. Reuşita a fost însă anulată, după ce Colţescu a consultat arbitrajul video.

Mihai Stoichiţă, verdict după cea mai controversată fază din CFR Cluj – FCSB

Mihai Stoichiţă a declarat că doar Ion Crăciunescu şi Adrian Porumboiu se pot pronunţa în privinţa deciziei luate de Sebastian Colţescu. Ambii foşti arbitrii au declarat că centralul partidei din Gruia a procedat corect.

De asemenea, directorul tehnic de la FRF a precizat că în spiritul jocului, golul nu ar fi trebuit anulat, însă conform noilor regulamente, decizia lui Colţescu a fost corectă.

„Pe vremuri, dacă atingeai primul mingea și după faultai, nu se întâmpla nimic. Acum când o atingi și îl atingi și pe adversar e fault sau nu e fault?

Reclamă

Eu nu mai înțeleg nimic din treaba asta. Dacă e să te iei după noul regulament e fault. Mă uit la Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu pentru că nu am fost arbitru și mă uit la ce spun ei.

Mie mi se pare că au cele mai logice răspunsuri. Au spus amândoi că a fost fault. În spiritul jocului nu e niciun fault pentru că dacă Valentin Crețu atinge primul mingea atunci nu e fault.

După ce am trăit eu de-a lungul vremii, adaptându-mă la noile regulamente, trebuie să spun că e fault. Atunci e fault dacă spun Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu”, a declarat Mihai Stoichiţă, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB este apărată chiar şi de rivali, după meciul cu CFR Cluj

FCSB este apărată chiar şi de rivali, după meciul cu CFR Cluj. Cornel Dinu a avut un discurs dur la adresa sistemului de arbitraj video. CFR Cluj şi FCSB au încheiat la egalitate, scor 1-1. În repriza secundă, golul superb al lui Florinel Coman a fost anulat. Colţescu a văzut fault la intervenţia lui Vali Creţu la Otele.

Cornel Dinu este de părere că sistemul VAR trebuie să analizeze doar ultima secvenţă a jocului:

„Este o mare greșeală, o nedreptate pentru FCSB pentru că nu poți să te întorci. VAR-ul a fost creat de asemenea manieră încât să nu te întorci cu 7 faze înainte. Dacă nu a fluierat în momentul acela, când Colțescu era la 7 metri, nu vine inspirația nefastă a lui Găman din fața televizorului și după ce se derulează 7 pase să conteste că la bază a stat un posibil fault în faza de construcție incipientă.

Este o mare gafă și o mare greșeală de interpretare pentru că în sistemul arbitrajului nostru lucrurile nu sunt în regulă. VAR-ul a fost creat pentru faza decisivă a jocului, faza care presupune ultima secvență a jocului. Care înseamnă un ofsaid dacă este vorba despre o lansare, un fault, un atac agresiv în careu, un henț”, a declarat Cornel Dinu, potrivit fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” Vezi toate știrile
Citește și