Închide meniul

Mihai Teja răsuflă uşurat, după Botoşani – FC U Craiova 1948 1-0: „Nu mai ştiam să ne bucurăm”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 octombrie 2022, 18:58

Mihai Teja răsuflă uşurat, după Botoşani – FC U Craiova 1948 1-0: „Nu mai ştiam să ne bucurăm

Mihai Teja răsuflă uşurat, după Botoşani - FC U Craiova 1948

Mihai Teja, în timpul unui meci/ Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Mihai Teja a oferit prima reacţie, după Botoşani – FC U Craiova 1948 1-0. Antrenorul moldovenilor răsuflă uşurat, după ce echipa sa a obţinut primul succes, la capătul unei secete de şapte etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Botoşani a învins-o dramatic pe FC U Craiova 1948. Oltenii, la primul meci fără Marius Croitoru, au primit gol în prelungirile meciului. Camara a dat lovitura pentru trupa lui Mihai Teja, în minutul 90+1.

Mihai Teja răsuflă uşurat, după Botoşani – FC U Craiova 1948 1-0

Mihai Teja s-a declarat bucuros, după victoria de pe teren propriu cu FC U Craiova 1948. Antrenorul susţine că echipa sa avea nevoie de un succes, pentru a încheia seria negativă de şapte meciuri fără victorie în Liga 1.

„Nu mai știam să ne bucurăm, au trecut 7 etape și poate meritam mai multe puncte. Ne bucurăm că am câștigat, băieții au dat totul, au arătat determinare, și-au dorit foarte mult să câștige, să arate că imaginea lor e bună și că au calitate.

A fost veselie în vestiar, sunt 3 puncte importante, care ne dau încredere și moral”, a declarat Mihai Teja, conform digisport.ro.

Reclamă

Până la victoria cu FC U Craiova 1948, Mihai Teja avea viitorul incert pe banca celor de la Botoşani. Patronul Valeriu Iftime a mărturisit public că se gândeşte să-l schimbe pe antrenor, fiind nemulţumit de rezultatele echipei.

Marius Croitoru poate reveni la Botoşani!

Marius Croitoru poate reveni la Botoşani! Valeriu Iftime anunţă că ar putea discuta cu antrenorul care a plecat de la FC U Craiova 1948. Asta în situaţia în care Mihai Teja e aproape demis de la gruparea din Moldova.

„N-am vorbit cu Marius Croitoru, dar sunt împăcat cu el. Știu că acum a plecat de la Craiova, nu este deloc exclus să port o discuție cu el zilele următoare, dar nu doar pentru a-l aduce la mine. Pur și simplu ca să aud ce face. Eu cred că este un antrenor spectaculos, iar pentru Botoșani a fost un antrenor foarte bun.

Reclamă 4 / 0/3

Marius nu a plecat din cauza unei certuri cu mine, ci din cauza unei lipse de confort provocată de alții din club, de asociații mei

Părerea mea e că Marius nu este antrenor de FCU Craiova, nici de FCSB. În schimb, poate fi potrivit la echipe care au răbdare, pentru că propune un fotbal frumos”, a spus Iftime, citat de sport.ro.

Valeriu Iftime a dezvăluit suma pe care trebuie să i-o vireze Gigi Becali

Valeriu Iftime a dezvăluit suma pe care trebuie să i-o vireze Gigi Becali. Cei doi patroni din Liga 1 au încheiat o înțelegere conform căreia, în urma calificării FCSB-ului în grupele Conference League, Becali este obligat să-i achite lui Iftime 100.000 de euro.

Gigi Becali i-a transferat în acest an pe Malcom Edjouma și Joyskim Dawa de la FC Botoșani, iar în contractele celor doi este stipulată următoarea clauză: în eventualitatea calificării în grupele Conference League, FCSB trebuie să vireze câte 50.000 de euro în conturile lui FC Botoșani.

“E un «fes» de bani, nu chiar o «căciulă». La Edjouma e clauză, nu știu dacă e și la Dawa. Vor mai veni niște bani care ne ajută, orice ban câștigat în fotbal ajută.

Până la urmă, ăsta este și sensul nostru, ca fotbalul să producă bani, să scadă aportul pe care-l facem noi lună de lună. Nu suntem în cea mai bună formă, am pierdut foarte mulți bani cu Chindriș, care a plecat de la noi cu 25.000 de euro”, a spus Valeriu Iftime.

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Teja, răsuflă uşurat, după victoria echipei sale
  • Botoşani a învins-o dramatic pe FC U Craiova 1948

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și