Închide meniul

Mircea Lucescu a descris în patru cuvinte Dinamo – FCSB 0-1. Reacţia de necrezut la ieşirea de pe Arena Naţională

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 noiembrie 2023, 23:34

Reclamă
Mircea Lucescu a descris în patru cuvinte Dinamo – FCSB 0-1. Reacţia de necrezut la ieşirea de pe Arena Naţională

Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru jucătorii României

Mircea Lucescu, la ieşirea de pe Arena Naţională / AS.ro

Mircea Lucescu a descris în patru cuvinte confruntarea Dinamo – FCSB, scor 0-1, din etapa a 17-a a Ligii 1. Cel mai titrat antrenor român a fost prezent pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei câştigată de roş-albaştri, „Il Luce” a părut extrem de dezamăgit. Antrenorul care a câştigat titlul cu Dinamo a avut o reacţie de necrezut.

Mircea Lucescu a descris în patru cuvinte Dinamo – FCSB 0-1

Ăsta nu e derby!”, a fost declaraţia scurtă pe care a oferit-o Mircea Lucescu în faţa jurnaliştilor.

Dinamo a ajuns la 11 meciuri la rând fără victorie în Liga 1. Chiar dacă au fost încurajaţi de aproximativ 20.000 de fani, jucătorii lui Ovidiu Burcă au suferit o nouă înfrângere. Au numai 10 puncte după 17 etape şi sunt pe penultimul loc, care duce direct în Liga 2.

Antrenorul „câinilor roşii” a evitat să vorbească despre viitorul său la finalul meciului cu FCSB. Aşteaptă să discute cu oficialii clubului.

Reclamă

Astăzi dacă mă întrebaţi, sunt destul de epuizat. Am avut aşteptări mari de la meciul acesta. Vedem pe viitor. Epuizat în sensul că e o serie neagră, e o situaţie deloc uşoară. Ştiam că e aşa, dar parcă e şi o energie negativă! Jucători suspendaţi, accidentaţi… e destul de greu să creezi omogenitate„, a spus Ovidiu Burcă.

FCSB are cinci puncte avans faţă de CFR după victoria cu Dinamo

Început cu zece minute întârziere, din cauza reprogramării partidei Oţelul – Universitatea Craiova, partida dintre Dinamo şi FCSB a consemnat o ocazie a lui Olaru, în minutul 2. Amzăr a trimis mult peste poartă în minutul 32. Pe final de repriză, FCSB a cerut penalti la un contact în careu, între Bena şi Miculescu, dar arbitrul Iulian Călin nu a dat nimic.

După pauză, Olaru a ratat, trimiţând pe lângă poartă în minutul 47. În minutul 49 jucătorii au fost aproape de o încăierare generală, după un duel între Bena şi Şut, iar suporterii FCSB au aruncat cu petarde în grupul de fotbalişti aflat în careul dinamovist. Florinel Coman a deschis scorul în minutul 52, din lovitură liberă, şutând perfect şi învingându-l pe Golubovic. Goncalo Gregorio a replicat în minutul 63, cu un şut de la distanţă, iar în minutul 81 Ghezali a şutat direct în braţele lui Târnovanu. Dani Iglesias a ratat ultima ocazie importantă a meciului şi FCSB s-a impus cu 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

A fost cea de-a 24-a partidă consecutivă dintre cele două echipe în care s-a marcat cel puţin un gol.

În clasament, FCSB se distanţează de CFR Cluj, având 37 de puncte, faţă de 32 ale ardelenilor. Dinamo ocupă penultimul loc, 15, cu 10 puncte, şi a ajuns la trei înfrângeri consecutive.

DINAMO: Golubovic – Cr. Costin, Lucas de Araujo, Homawoo (R. Patriche 29), Amzăr – Dani Iglesias, Bena (Bani 69), Ilic – Ghezali, Hakim Abdallah (Politic 69), Goncalo Gregorio. ANTRENOR: Ovidiu Burcă

FCSB: Târnovanu – A. Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Djokovic (Ov. Popescu 46), Ad. Şut, Olaru – Al. Băluţă, D. Miculescu (Compagno 46), Fl. Coman (D. Rotariu 85). ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: Bena 51, R. Patriche 54 / Şut 51, Lixandru 74, Fl. Coman 79, Ngezana 89, Băluţă 90+1

Arbitri: Iulian Călin – Ferencz Tunyogi, Romică Bîrdeş – Iulian Dima

Arbitru VAR: Sebastian Colţescu – Mircea Orbuleţ

Reclamă

Observator: Adrian Vidan

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și