Închide meniul

Mircea Lucescu a recunoscut negocierile cu Gigi Becali: „M-a rugat! Eu îl respect foarte mult”

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 august 2023, 13:58

Reclamă
Mircea Lucescu a recunoscut negocierile cu Gigi Becali: „M-a rugat! Eu îl respect foarte mult

Mircea Lucescu a recunoscut negocierile cu Gigi Becali

Mircea Lucescu, tentat de Gigi Becali / Colaj Profimediaimages

Mircea Lucescu a recunoscut negocierile purtate cu Gigi Becali. Celui mai titrat antrenor român i s-a propus să vină la FCSB pentru a câştigat titlul aşteptat de fani din 2015. „Il Luce” a triumfat în Liga 1 atât cu Dinamo, cât şi cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Discuţiile ar fi avut loc în 2019, într-un moment în care Mircea Lucescu ar fi fost tentat să revină în fotbalul românesc. Latifundiarul din Pipera l-a chemat la discuţii.

Mircea Lucescu a recunoscut negocierile cu Gigi Becali

Lucescu anunţă că ar fi putut lucra cu Gigi Becali, chiar dacă omul de afaceri a recunoscut de-a lungul timpului că se bagă peste antrenori şi că ordonă schimbările în timpul meciurilor.

Toată lumea vorbește de Gigi Becali. Nu e problema lui Gigi Becali. E problema celui care lucrează cu Gigi Becali. El trebuie să găsească argumente ca să convingă conducătorul de ceea ce urmează să facă.

Eu am știut mereu să-i fac pe patroni să aibă răbdare, să le explic că fenomenul fotbalistic este așa cum este. E normal ca el (n.r. – Gigi Becali) să lupte pentru interesele clubului său„, a declarat Mircea Lucescu la playsport.ro.

Reclamă

Tehnicianul în vârstă de 78 de ani a explicat de ce nu a mai ajuns la FCSB, cu toate că oferta era una de nerefuzat.. De vină ar fi fost reacţia unor suporteri ai roş-albaştrilor, care nu l-au vrut la echipă.

Am discutat cu el. M-a rugat să mă duc fiindcă nu mai era nimeni pe lângă echipă, să vorbesc cu jucătorii, dar nu s-a pus problema…

Eu îl respect foarte mult pe el şi el mă respectă foarte mult pe mine. Niciodată nu am refuzat un sfat. Cine mi-a cerut, am fost prezent. Am considerat că am această datorie ca experienţa mea să servescă cuiva.

Reclamă 4 / 0/3

El ar fi vrut să merg. Nici eu nu puteam să spun nu în acea perioadă, Dinamo nu mai exista, eram aici acasă, dar când am văzut reacţia presei şi a unora dintre suporteri, am renunţat.

Lumea nu înţelege că se poate trece de la o echipă la alta, rămânând acelaşi om corect, iar rivalitatea sportivă nu înseamnă o luptă incorectă. Rivalitatea sportivă aduce beneficii foarte mari. Stările sentimentale le stimulăm. De ce vin oamenii la stadion? Pentru că sunt reacţii extraordinare, pe care nu le pot avea acasă cu soţia sau cu copiii„, a mai spus antrenorul lui Dinamo Kiev.

Dumitru Dragomir anunţă mutarea bombă pregătită de Gigi Becali la FCSB

Dumitru Dragomir a anunţat, săptămâna trecută, mutarea bombă pregătită de Gigi Becali la FCSB! Fostul şef al LPF a spus că a auzit că patronul roş-albaştrilor nu a renunţat la Mircea Lucescu şi şi-ar dori să îl aducă acum.

Am auzit că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu. I-a bâzâit o albină pe la ureche. Nu fac glume, vorbesc serios, aşa am auzit.

Dacă nu merge Dinamo Kiev mai departe în Conference League ar vrea să îl aducă. Asta ar fi mutare! Aşa am auzit, ar fi bombă!”, a spus Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

FCSB are victorii pe linie în Liga 1, dar a fost eliminată de Nordsjaelland în turul 3 preliminar al UEFA Conference League.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și