Închide meniul

Mircea Lucescu a spus totul despre prezenţa la antrenamentele lui Dinamo! „Ce să fac? Să stau în casă? Să nu ajut?”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 februarie 2024, 11:11

Mircea Lucescu a spus totul despre prezenţa la antrenamentele lui Dinamo! „Ce să fac? Să stau în casă? Să nu ajut?

Mircea Lucescu a spus totul despre prezenţa la antrenamentele lui Dinamo

Mircea Lucescu, la antrenamentul lui Dinamo - Facebook Dinamo

Mircea Lucescu a spus totul despre prezenţa la antrenamentele lui Dinamo. Il Luce nu se va implica la clubul său de suflet, dar încearcă să ajute echipa prin simpla sa prezenţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă fanii visează la un proiect care să îi includă pe Lucescu şi Ion Ţiriac, antrenorul susţine că, în acest moment, prezenţa sa ţine mai mult de superstiţie. Dinamo e ultima în clasament, dar cu Oţelul Arcul de Triumf va fi plin duminică, de la ora 20:00, în duelul din etapa a 26-a.

Mircea Lucescu a spus totul despre prezenţa la antrenamentele lui Dinamo

„Am simțit, știu asta, este un moment dificil pentru Dinamo. Mi-aș dori foarte tare ca echipa să se salveze de la retrogradare, dar v-aș ruga să nu folosiți aceste vizite ale mele cum că m-aș implica la Dinamo. N-are deloc legătură cu asta, nu vreau să creez iluzii.

Am fost o dată, mi s-a solicitat să mai vin o dată. știți cum sunt superstițiile în fotbal, în viață. Am considerat că e bine după succes să mai apar o dată, în fotbal e bine să legi victoriile. Iar dacă a funcționat ceva bine, atunci hai să o mai facem o dată!

Din respect pentru Dinamo, de drag, la experiența mea am realizat că este un moment oportun. Ce să fac? Să stau în casă? Să nu ajut cum pot, cu experiența mea? Am fost la meci și la Rapid, nu e nicio problemă. Acum câțiva ani am fost și la Steaua (n.red FCSB), mi-a sărit toată presa în cap. Că de ce?! Eu sunt disponibil pentru oamenii din fotbal care mă solicită.

Reclamă

Am considerat mereu că este obligația mea să fiu alături de cei în dificultate. Și dacă pot ajuta cu energie, cu un sfat… Acum, cei de la Dinamo trebuie să se adune, să se strângă unul lângă celălalt pentru a realiza ceva, fiindcă duc o luptă extraordinară”, a spus Lucescu, citat de gsp.ro.

Ion Ţiriac o refuză pe Dinamo, dar şi-a dezvăluit planul de milioane

Ion Ţiriac o refuză pe Dinamo, dar şi-a dezvăluit planul de milioane de euro. Omul de afaceri le-a spulberat visul fanilor clubului din Ştefan cel Mare şi a avut un mesaj direct: „Nu investesc în fotbal!„. Totuşi, fostul mare jucător de tenis ia în calcul să construiască un stadion.

Cu o avere de 2 miliarde de dolari, Ţiriac a spulberat definitiv zvonurile că va băga bani la Dinamo. În schimb, şi-ar dori să pună bazele unei şcoli de fotbal pentru copii şi să îl aibă alături pe Mircea Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu investesc în fotbal. Eu aş investi cu Mircea Lucescu, şi vorbesc serios. Eu am promis ceva cu mult timp în urmă şi mă bat cu morile de vânt, cu aprobări, pentru că aici este foarte mare birocraţia. Dar eu fac la Otopeni ceea ce am promis că fac. Şi mă apropii foarte mult de sala polivalentă mai mare de 10.000 de locuri.

Foarte mult mă apropii, pentru că pare că am obţinut înălţimea care îmi trebuie şi merg mai departe. Acolo aş face şi un stadion, cu o şcoală de copii. Şi am luat exemplu de la Platini. Platini avea la centrul meu de tenis din Franţa, pentru că am avut unul şi l-am făcut cadou comunităţii în Sudul Franţei, 2.500 de copii, trei luni, în fiecare vară, cu nouă foşti colegi de-ai lui de echipă naţională. Aşa ceva aş face. Dacă am avea sute şi sute de centre din astea, poate că n-am avea 13 străini într-o echipă de fotbal, ci 13 români„, a afirmat Ţiriac.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și