Închide meniul

Mircea Lucescu, aşteptat la Dinamo! Declaraţia conducerii care le dă speranţe fanilor din Ştefan cel Mare

Alex Masgras Publicat: 2 decembrie 2023, 11:39

Reclamă
Mircea Lucescu, aşteptat la Dinamo! Declaraţia conducerii care le dă speranţe fanilor din Ştefan cel Mare

Mircea Lucescu este aşteptat la Dinamo

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Mircea Lucescu este aşteptat la Dinamo! Andrei Nicolescu a vorbit despre zvonurile din ultima perioadă legate de fostul mare jucător şi antrenor. Lucescu şi-a dat demisia de la Dinamo Kiev la începutul lunii noiembrie şi poate reveni în fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo tocmai l-a prezentat pe Zeljko Jopic, noul antrenor al formaţiei din Ştefan cel Mare. La conferinţa de presă a fost prezent şi Andrei Nicolescu, administratorul special al echipei.

Mircea Lucescu, aşteptat la Dinamo!

Andrei Nicolescu a vorbit şi despre Mircea Lucescu. Acesta a făcut o declaraţie care le dă mari speranţe fanilor dinamovişti, spunând că „Il Luce” poate ocupa orice post în cadrul clubului şi că se aşteaptă ca acesta să facă pasul în viitor:

„S-a mai discutat foarte mult despre acest subiect. Mircea Lucescu poate să vină la Dinamo pe orice post și pe orice poziție pe care dânsul o dorește. Eu cred că la un moment dat va face acest pas”, a declarat Andrei Nicolescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Mircea Lucescu a debutat la Dinamo în 1963, la doar 18 ani. El a fost împrumutat două sezoane mai târziu la Ştiinţa Bucureşti şi a revenit în Ştefan cel Mare în 1967. În total, el are 7 titluri de campion ca jucător (1964, 1965, 1971, 1973, 1975, 1977 şi 1980), dar şi o Cupă a României (1968).

Reclamă

Zeljko Kopic a fost prezentat

Zeljko Kopic a fost prezentat ca noul antrenor de la Dinamo şi croatul s-a pus deja bine cu fanii „câinilor roşii”, spunând că a ajuns la „cel mai important club din România”.

„Vreau să vă mulţumesc şi să spun două lucruri importante, de ce am ales acest post. A fost importantă energia şi determinarea de a mă aduce aici. Pentru mine, Dinamo e cel mai important club din România, e un privilegiu să fiu aici, dar pe de altă parte, e o responsabilitate.

Sper să am impact asupra echipei imediat. Multe lucruri sunt foarte bune, fostul antrenor a făcut treabă bună. E treaba mea să pun la bătaie tot ce ştiu pentru a aduce echipa la un alt nivel.

Reclamă 4 / 0/3

Despre fotbalul românesc, urmăream ceva meciuri. Ştiu ce înseamnă Dinamo pentru România, dar acum suferă. Am o imagine despre club, dar e diferit când eşti aici şi eşti alături de jucători.

Pentru mine, nu e doar poziţia din clasament. E destul timp să schimbăm asta. Pentru orice antrenor, să fii la Dinamo este un privilegiu, e o echipă mare pentru orice antrenor care vrea sălucreze în fotbal. Am mai luat o echipă din zona retrogradării în Cipru şi am adus-o la mijlocul clasamentului. Sper să facem asta şi la Dinamo.

Sunt noi stadioane, noi terenuri şi toate lucrurile par pozitive. Nu am vorbit încă cu Ovidiu Burcă, abia am ajuns ieri, dar voi face totul pentru a vorbi cu el. Are respectul meu pentru ce a făcut aici. Aştept ca jucătorii să dea totul, trebuie să fim un grup. Mai avem timp să vorbim şi despre transferuri, trebuie să fie cel mai bine pentru club”, a spus Zeljko Kopic, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:50 Antrenamentele din Formula 3 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (10:55). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și