Închide meniul

Zeljko Kopic, prezentat la Dinamo: „Am venit la cel mai important club din România. Nu am vorbit încă cu Ovidiu Burcă”

Dan Roșu Publicat: 2 decembrie 2023, 10:17

Reclamă
Zeljko Kopic, prezentat la Dinamo: „Am venit la cel mai important club din România. Nu am vorbit încă cu Ovidiu Burcă

Dinamo a anunţat transferul momentului în Liga 1!

Zeljko Kopic, prezentat la Dinamo - Antena Sport

Zeljko Kopic a fost prezentat ca noul antrenor de la Dinamo şi croatul s-a pus deja bine cu fanii „câinilor roşii”, spunând că a ajuns la „cel mai important club din România”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vreau să vă mulţumesc şi să spun două lucruri importante, de ce am ales acest post. A fost importantă energia şi determinarea de a mă aduce aici. Pentru mine, Dinamo e cel mai important club din România, e un privilegiu să fiu aici, dar pe de altă parte, e o responsabilitate.

Zeljko Kopic, prezentat la Dinamo: „Am venit la cel mai important club din România

Sper să am impact asupra echipei imediat. Multe lucruri sunt foarte bune, fostul antrenor a făcut treabă bună. E treaba mea să pun la bătaie tot ce ştiu pentru a aduce echipa la un alt nivel.

Despre fotbalul românesc, urmăream ceva meciuri. Ştiu ce înseamnă Dinamo pentru România, dar acum suferă. Am o imagine despre club, dar e diferit când eşti aici şi eşti alături de jucători.

Pentru mine, nu e doar poziţia din clasament. E destul timp să schimbăm asta. Pentru orice antrenor, să fii la Dinamo este un privilegiu, e o echipă mare pentru orice antrenor care vrea sălucreze în fotbal. Am mai luat o echipă din zona retrogradării în Cipru şi am adus-o la mijlocul clasamentului. Sper să facem asta şi la Dinmao.

Reclamă

Sunt noi stadioane, noi terenuri şi toate lucrurile par pozitive. Nu am vorbit încă cu Ovidiu Burcă, abia am ajuns ieri, dar voi face totul pentru a vorbi cu el. Are respectul meu pentru ce a făcut aici. Aştept ca jucătorii să dea totul, trebuie să fim un grup. Mai avem timp să vorbim şi despre transferuri, trebuie să fie cel mai bine pentru club”, a spus Zeljko Kopic, la conferinţa de presă.

Zeljko Kopic este noul antrenor al lui Dinamo

Zeljko Kopic este noul antrenor al lui Dinamo! Croatul de 46 de ani a semnat cu formaţia din Ştefan cel Mare, după ce Ovidiu Burcă şi-a dat demisia după înfrângerea din derby-ul cu FCSB.

Antrenorul croat va câştiga mai mult ca Ovidiu Burcă, precedentul tehnician al „câinilor”. Potrivit gsp.ro, Zeljko Kopic şi conducerea lui Dinamo s-au înţeles în privinţa unui salariu lunar de 8.000 de euro. Totodată, în cazul în care croatul va reuşi să salveze Dinamo de la retrogradare, ar urma o renegociere a salariului în vară.

Reclamă 4 / 0/3

Steliano Filip, care a colaborat cu Zeljko Kopic la Hajduk Split, a lăudat decizia conducerii lui Dinamo de a-l aduce ca principal pe antrenorul croat.

„Este un antrenor foarte bun. Este foarte exigent și impune disciplina la echipă. Știe să se impună în fața fotbaliștilor. Este genul lui Dusan Uhrin ca antrenor. Eu cred că va salva echipa de la retrogradare, fără discuții. Sper, îmi doresc din tot sufletul, ca Dinamo să se salveze”, a declarat Steliano Filip pentru sursa citată.

Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:13 Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!” 0:55 „Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat 0:30 VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni” 0:30 „Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA 0:13 Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final” 0:08 VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi 12
mai
23:56
„Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor”
12
mai
23:43
Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu
12
mai
23:38
Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău
12
mai
23:30
Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1
Vezi toate știrile
Citește și