Închide meniul

Mircea Lucescu, avertisment de coşmar pentru FCSB: „E în mare pericol să rateze playoff-ul!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 septembrie 2022, 12:45

Mircea Lucescu, avertisment de coşmar pentru FCSB: „E în mare pericol să rateze playoff-ul!

Mircea Lucescu, avertisment de coşmar pentru FCSB

Mircea Lucescu spune că FCSB poate rata playpff-ul / Profimedia Images

  • Mircea Lucescu, avertisment de coşmar pentru FCSB
  • FCSB se află pe locul 14 în Liga 1

Mircea Lucescu, avertisment de coşmar pentru FCSB. Mircea Lucescu spune că FCSB se află în mare pericol să rateze playoff-ul. Antrenorul de la Dinamo Kiev spune că FCSB se află într-o situaţie similară în care se află şi echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu e de părere că FCSB îşi va reveni în momentul în care va reveni în Ghencea. De altfel, Gigi Becali a anunţat că a făcut cerere pentru ca derby-ul cu Rapid să se joace în Ghencea.

Mircea Lucescu, avertisment de coşmar pentru FCSB

Da, FCSB e în mare pericol să piardă play-off-ul. Sunt astfel de perioade în viața fiecărei echipe. Problema e că ei nu știu unde sunt. Dacă s-ar întoarce acolo unde ar fi leagănul lor, Ghencea, cu siguranță Steaua – pentru că eu așa o consider, Steaua – va deveni ceea ce a fost. Au posibilități, asta le lipsește.

Reclamă

Eu îmi dau seama, pentru că văd ce se întâmplă cu echipa mea, mental e greu să-i mobilizez pe jucători când știi că n-ai un loc al tău, un stadion, un loc de antrenament„, a spus Mircea Lucescu.

Nicolae Dică, calcul îndrăzneţ după ce FCSB a ajuns pe locul 14 în Liga 1

Nicolae Dică a făcut un calcul îndrăzneţ, după ce FCSB a ajuns pe locul 14 în Liga 1. Antrenorul roş-albaştrilor susţine că echipa sa va câştiga punctele necesare pentru a obţine calificarea în play-off, la finalul sezonului regular.

Reclamă

FCSB are un start modest de sezon. Trupa lui Nicolae Dică se află pe locul 14 în campionat, cu doar opt puncte din nouă meciuri disputate. Singura victorie a roş-albaştrilor a fost într-un meci cu Chindia, ultima clasată.

Nicolae Dică a făcut un pariu şi a declarat că FCSB se va califica la pas în play-off. Antrenorul grupării roş-albastre a pus în balanţă numărul de puncte necesar echipelor în sezoanele trecute pentru a se califica în primele şase din Liga 1, şi a ajuns la concluzia că FCSB va obţine cu 10 mai multe.

Pentru a-şi îndeplini obiectivul stabilit, Dică declară că echipa sa are nevoie de 12 victorii, din ultimele 21 de meciuri care au mai rămas de disputat.

Reclamă 4 / 0/3

„Mai avem 21 de etape de jucat, mi-am făcut un calcul. Ca să fim în zona de play-off, trebuie să avem 12 victorii. Până acum s-a intrat cam cu 45 de puncte în play-off, dar cred că anul ăsta se va intra cu mai puțin, pentru că echipele care sperau la play-off au pierdut multe puncte.

Eu îmi doresc mai multe puncte. Eu cred că vom intra cu mai multe puncte. Până acum, echipa de pe primul loc a intrat cu 62-65 de puncte. Eu cred că vom intra cu 55 de puncte”, a declarat Nicolae Dică, la Digi Sport.

„Fac un pariu!”. Mihai Stoica surprinde după ce FCSB a ajuns pe locul 14 în Liga 1

Mihai Stoica a făcut un pariu, în ciuda situaţiei incredibile avută de FCSB în clasamentul Ligii 1. Managerul roş-albaştrilor a declarata că, dacă se va da restart sezonului în acest moment, roş-albaştrii s-ar clasa pe primul loc la finalul sezonului regular.

„Atât am putut. E indiscutabil faptul că jucând în Europa cheltuim energie, concentrare. Cred că ăsta e momentul zero la noi. Fac un pariu, că începând de acum… Să nu contorizăm cele două restanţe.

Până la finalul sezonului regulat vom fi pe primul loc dacă ar fi să înceapă campionatul acum. Am făcut transferuri foarte bune şi spun că ne vom prezenta foarte bine după ce terminăm cu Europa”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Ulterior, MM Stoica a venit şi cu lămuriri şi precizat că speră ca FCSB să nu afectată de deciziile arbitrajului video.

„Am lansat un pariu, dar probabil n-am fost suficient explicit. Reformulez.

Reclamă

Din etapa viitoare până la sfârșitul sezonului vom acumula cele mai multe puncte dintre cele 16 grupări înscrise în Superliga. Doar să nu se/ne termine VAR-ul până atunci„, a venit cu lămuriri MM, pe reţelele sociale.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:46 Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf 0:08 VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal 16
apr.
23:55
PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs
16
apr.
23:50
VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League
16
apr.
23:35
Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi
16
apr.
23:15
Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo
16
apr.
23:05
Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor
16
apr.
22:48
Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru
16
apr.
22:39
Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam
16
apr.
21:28
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 16 apr., 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 16 apr., 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 16 apr., 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 16 apr., 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 16 apr., 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!