Închide meniul

Mircea Lucescu îl laudă pe Dan Petrescu: ”Are un avantaj enorm asupra tuturor antrenorilor din România!”

Dragoș Vasile Publicat: 17 mai 2022, 14:14

Mircea Lucescu îl laudă pe Dan Petrescu: ”Are un avantaj enorm asupra tuturor antrenorilor din România!”

CFR Cluj, echipa lui Dan Petrescu, a câştigat titlul

Dan Petrescu a cucerit un nou titlu cu CFR Cluj / Hepta

  • Mircea Lucescu îl laudă pe Dan Petrescu
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Mircea Lucescu îl laudă pe Dan Petrescu după câștigarea unui nou titlu cu CFR Cluj. ”Il Luce” este ferm convins că tehnicianul grupării din Gruia nu se poate compara cu niciun antrenor din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta este al treilea mandat al lui Dan Petrescu la CFR Cluj, după perioadele iunie 2017 – februarie 2018 și martie 2019 – noiembrie 2020. Pe lângă cele 4 titluri, ”Bursucul” a ajuns în două rânduri în grupele Europa League. 

Mircea Lucescu îl laudă pe Dan Petrescu

”Dan Petrescu, nu întâmplător au revenit cei de la CFR la el de fiecare dată. Au făcut comparație cu ceilalți antrenori pe care i-au mai avut. E un antrenor care lucrează 24 de ore din 24. Dincolo de asta, CFR Cluj este foarte bine structurat ca și club.

Reclamă

Nu pot interveni mulți pentru că, până la urmă, fotbalul este o activitate care trebuie să aparțină unui singur om care să ia decizii. Ceilalți pot fi consultanți pe lângă el. Acolo, la CFR, el ia deciziile și, din acest punct de vedere, are un avantaj enorm asupra tuturor celorlalți antrenori din fotbalul românesc”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit playsport.ro.

Dan Petrescu s-a descătuşat după ce a făcut-o pe CFR Cluj campioană

Dan Petrescu s-a descătuşat după ce a făcut-o pe CFR Cluj campioană. A fost al cincilea titlu câştigat de „Bursuc” cu echipa din Gruia. Petrescu a avut un discurs pe măsură la conferinţa de presă.

Reclamă

Dan Petrescu nu i-a uitat pe criticii săi şi l-a ironizat pe Mihai Stoica, cel care îl făcuse praf la finalul meciului dintre CFR şi Unversitatea Craiova.

E clar că la toate cele cinci campionate câştigate am avut o contribuţie. La 3 din ele am fost aproape tot timpul, la celelalte 2 nu am fost tot anul. Dar la toate 5 am şi eu 1% la fiecare trofeu. Acest titlu a fost mai greu decât toate celelalte la un loc. Nu mă aşteptam sincer ca Voluntari să facă un meci extraordinar, la fel cum a făcut şi Craiova azi. Şi-au vândut scump pielea.

S-a văzut că a fost un campionat corect, cei de la Craiova cred că au făcut cel mai bun meci din campionat. Au încercat în toate poziţiile să ne încurce, să dea goluri. Şi a băgat cea mai puternică echipă, cred că 7 fundaşi aveau, cei mai puternici, cei mai înalţi. Au încercat să ne încurce. Craiova nu se bătea pentru niciun loc.

Reclamă 4 / 0/3

E bine până la urmă că nu mai sunt îndoieli. Golul pe care l-am primit m-a supărat. Nu aş fi vrut în meciurile astea să primim gol, acolo se arată forţa echipei. Vreau să le mulţumesc fanilor. Principalii artizani clar că sunt jucătorii. Nu e uşor să câştigi 5 titluri la rând. În continuare aştept să fiu criticat, cum s-a întâmplat de când sunt antrenor aici. Am fost făcut praf şi pulbere non stop! Dar până la urmă medalia e aici. Ceilalţi vorbesc şi eu câştig trofee.

Mi s-a cerut şi demisia, mi s-a spus că nu înţeleg nimic, că jucăm nu ştiu cum. Îi felicit pe cei care, aşa uşor, dau declaraţii despre mine, un antrenor şi un jucător care am făcut ceva pentru fotbalul românesc. Ca jucător mi-am dat viaţa, am scos lumea în stradă, iar ca antrenor uitaţi-vă, fac lumea fericită! Nu merit acest tratament pe care îl am în România, nu merit!„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o, după ce antrenorul român a plecat de la Dinamo Kiev.
Fotbal • 26 mart., 18:10
„Cum ai putea câştiga titlul cu acea echipă?!” Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o: „Nu puteam să merg acolo!”