Închide meniul

Mircea Lucescu, întrebat dacă revine la Rapid. Răspuns direct al celui mai titrat antrenor român. Mesaj pentru Adi Mutu

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 aprilie 2023, 9:22

Reclamă
Mircea Lucescu, întrebat dacă revine la Rapid. Răspuns direct al celui mai titrat antrenor român. Mesaj pentru Adi Mutu

Mircea Lucescu, întrebat dacă revine la Rapid

Mircea Lucescu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Mircea Lucescu a fost întrebat dacă revine la Rapid, în locul lui Adi Mutu. „Il Luce” a stat pe banca giuleştenilor în două mandate şi a obţinut performanţe uriaşe. A câştigat un titlu (1999), o Cupă a României (1998) şi Supercupa României din 1999.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii Rapidului i-au cerut demisia lui Adi Mutu după înfrângerea din deplasare, cu Universitatea Craiova, de etapa trecută. Alb-vişiniii au rămas singura echipă care nu a reuşit încă să obţină vreo victorie în play-off. Pentru ei urmează chiar derby-ul cu marea rivală. Rapid – FCSB este duminică, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mircea Lucescu, întrebat dacă revine la Rapid

Au apărut zvonuri că Marius Şumudică sau Mircea Lucescu ar putea fi convinşi de Dan Şucu să vină în locul „Briliantului”. După refuzul lui Şumudică, a venit rândul tehnicianului de la Dinamo Kiev să anunţe că nu ia în calcul o asemenea posibilitate.

V-aţi întoarce la Rapid?„, a fost întrebarea primită de Lucescu. Răspunsul acestuia a fost direct. „Este exclus, nici nu poate fi vorba despre așa ceva„, a afirmat cel mai titrat antrenor român pentru gsp.ro.

Mircea Lucescu a avut un sfat şi pentru Adi Mutu. I-a cerut să nu îşi dea demisia indiferent de rezultatul pe care îl va înregistra, în Giuleşti, cu FCSB.

Reclamă

Adi e un antrenor tânăr și nu trebuie sub nicio formă să cedeze. Toți antrenorii trec prin astfel de momente dificile, așa e în fotbal, dar astfel de situații te maturizează, te fac să devii mai puternic. Nu galeria demite sau numește un antrenor la o echipă.

Așa ar trebui să fie chiar și la Rapid, unde, se știe, suporterii sunt foarte pătimași. Nu cunosc în amănunt situația de acolo, lotul, n-am avut timp să urmăresc ce se întâmplă la echipă, nu știu ce jucători mai sunt, dar un lucru e clar, Mutu trebuie să-și vadă de treabă și să nu renunțe„, a mai spus Lucescu.

Mircea Lucescu se confruntă cu probleme de sănătate

Mircea Lucescu se confruntă cu probleme de sănătate. Legendarul tehnician român a dezvăluit că are anumite probleme medicale pe care încearcă să le țină sub control.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul de 77 de ani se află în România pentru un control, dezvăluind de unde au plecat problemele pe care le are în prezent.

A fost pauza echipelor naționale și am venit să fac un control medical să văd cum mai sunt. Am coxartroză și dureri. Noi am jucat pe terenuri foarte dure, tari, înghețate! Aveam și crampoanele făcute de noi, cu ținte. Când terminam meciurile, eram plin de sânge! Când am ajuns la Dinamo, am avut primul cizmar special. Aveam 18 ani și atunci îi dădeam magazinerului ceva bănuți și el îmi dădea ghetele lui Pârcălab.

În perioada în care am jucat în cupele europene, am călătorit constant cu autocarul, chiar și câte zece ore pe zi. În același timp, lucram câte 7-8 ore pe zi. Așa a apărut coxartroza. Atât timp cât voi putea, voi continua să lucrez.

S-ar putea să fie necesară operația. Ar fi foarte bine dacă aș putea să mă operez și să continui să fiu alături de echipă. În orice caz, nu mă gândesc să părăsesc fotbalul deocamdată”, a declarat Mircea Lucescu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și