Închide meniul

Mircea Lucescu, la Rapid? Dan Șucu a dat răspunsul pe loc: „O să discut!”. Veste răsunătoare în Giulești

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 decembrie 2022, 9:38

Mircea Lucescu, la Rapid? Dan Șucu a dat răspunsul pe loc: „O să discut!. Veste răsunătoare în Giulești

Dinamo Kiev - Aris Salonic 2-2 (6-5 d.l.d.). Mircea Lucescu s-a calificat în play-off-ul Conference League

Mircea Lucescu / Profimedia

Mircea Lucescu, la Rapid? Despre acest scenariu răsunător a fost întrebat chiar Dan Șucu, co-finanțatorul clubului din Giulești. Omul de afaceri a oferit un răspuns pe loc, arătându-se extrem de interesat de această posibilitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Il Luce” a scris istorie la Rapid, după ce a adus în palmaresul clubului al doilea titlu de campioană a României, în 1999.

Mircea Lucescu, la Rapid? Dan Șucu a dat răspunsul pe loc: „O să discut!”

În prezent, Mircea Lucescu se află pe banca lui Dinamo Kiev, dar multe voci susțin că viitorul antrenorului român în Ucraina este incert.

În aceste condiții, s-a adus în discuție posibilitatea ca Lucescu să revină la Rapid, pentru al treilea mandat.

Dan Șucu a anunțat că va discuta cu ceilalți oameni din conducere posibilitatea ca Mircea Lucescu să revină la Rapid în următorii ani.

Reclamă

„Nu-l cunosc foarte bine pe Mircea Lucescu, doar din ce am văzut ca rezultate. Un om cu rezultatele dânsului nu poate să nu fie un beneficiu pentru orice club din România și în principal pentru Rapid.

Mircea Lucescu creează o structură, o fundație pe baza căreia poți construi mai departe. Este interesantă informația (n.r. – Mircea Lucescu s-ar putea să nu mai continue în Ucraina), sigur o s-o discut cu colegii mei”, a spus Dan Șucu, pentru fanatik.ro.

Tehnicianul de 77 de ani a mai pregătit formația giuleșteană în perioadele 1997-1998 și 1999-2000, reușind să câștige 3 trofee: titlul de campioană (1999), Cupa României (1998) și Supercupa României (1999).

Reclamă 4 / 0/3

UTA – Rapid 1-1. Giuleștenii au smuls un punct la ultima fază!

Rapid a încheiat anul 2022 pe locul 4 în Liga 1, la 7 puncte în spatele liderului Farul Constanța. În ultima etapă din acest an, formația lui Adrian Mutu a încheiat la egalitate meciul cu UTA Arad, scor 1-1.

Giuleștenii au smuls un punct la ultima fază a meciului din etapa a 21-a din Liga 1. În prelungiri, Cristian Maxim l-a faultat în careu pe Dragoș Grigore, iar arbitrul central Marcel Bîrsan a dictat lovitură de la 11 metri.

Marko Dugandzic a egalat din penalty, în minutul 90+6. UTA reușise să deschidă scorul în minutul 40, după golul înscris de Philip Otele.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și