Închide meniul

Mircea Lucescu, mesaj clar după venirea lui Ionuţ Lupescu la CS Dinamo: „Să nu comită greşeala de la Steaua!”

Viviana Moraru Publicat: 20 octombrie 2023, 22:41

Reclamă
Mircea Lucescu, mesaj clar după venirea lui Ionuţ Lupescu la CS Dinamo: „Să nu comită greşeala de la Steaua!

Mircea Lucescu, mesaj clar după venirea lui Ionuţ Lupescu la CS Dinamo

Ionuţ Lupescu şi Mircea Lucesci/ Profimedia

Mircea Lucescu a transmis un mesaj clar, după venirea lui Ionuţ Lupescu la CS Dinamo. „Il Luce” vrea ca fostul internaţional să nu repete aceeaşi greşeală de la Steaua, şi să există o singură echipă Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Lupescu a fost prezentat oficial la CS Dinamo, în cadrul unei conferinţe de presă. Fostul internaţional se va ocupa de Academia de Fotbal a clubului din Ştefan cel Mare.

Mircea Lucescu, mesaj clar după venirea lui Ionuţ Lupescu la CS Dinamo

Mircea Lucescu i-a felicitat pe cei de la CS Dinamo pentru faptul că l-au convins pe Ionuţ Lupescu să se alăture clubului. Antrenorul lui Dinamo Kiev consideră că obiectivul fostului internaţional este acela să creeze o singură echipă la Dinamo.

De asemenea, Lucescu are mare încredere în calităţile lui Ionuţ Lupescu, şi este convins că fostul internaţional va avea un cuvânt greu de spus la clubul din Ştefan cel Mare.

„Am vorbit cu el, e o veste extraordinară că Dinamo a reuşit să-l convingă, într-un moment în care el era disponibil, să vină la club şi să accepte să lucreze. Pentru că el, ca şi Răducioiu, e unul dintre copiii lui Dinamo, a fost crescut de acest club de la 10-11 ani.

Reclamă

Obiectivul este să fie o singură echipă Dinamo. Nu una, nu două, nu trei. Nu se poate face greşeala pe care au făcut-o cei de la Steaua. Trebuie o singură echipă Dinamo, care să reprezinte întreaga masă imensă a suporterilor dinamovişti. N-ai cum să împarţi oamenii, să le zici: voi ţineţi cu Dinamo acesta, iar voi cu Dinamo celălalt. O absurditate.

Prezenţa lui Ionuţ Lupescu acolo îi va aduce pe toţi la aceeaşi masă, are capacitatea de a-i aduna şi de a-i face să înţeleagă. Aceasta e ideea lui, un singur Dinamo pentru toţi suporterii. Repet, nu două Dinamo sau trei Dinamo!”, a declarat Mircea Lucescu, conform gsp.ro.

Ionuţ Lupescu, anunţ ferm la prezentarea la CS Dinamo

Ionuţ Lupescu a făcut un anunţ ferm la prezentarea la CS Dinamo, în contextul în care au apărut zvonuri conform cărora Ionel Dănciulescu ar putea pleca. Lupescu a spus că nu a venit să dea pe nimeni afară.

Reclamă 4 / 0/3

„Să clarificăm care este scopul şi obiectivul meu aici, alături de CS Dinamo. Cred că suntem în faza finală în care se va construi clubul Dinamo. Dar cred că asta nu este suficient pentru clubul Dinamo. E foarte important ca şi centrul de copii şi junior, pentru că nu arată ca o Academie. E clar că trebuie să se investească şi în infrastructură.

Scopul meu aici este să fac o analiză pe care să i-o prezint domnului preşedinte. Vrem un proiect naţional de Academie. Până acum 10 ani, acest club a produs cei mai mulţi jucători care au ajuns la Dinamo Bucureşti sau la alte cluburi din Liga 1. Chiar şi la echipa naţională. Eu nu am venit aici ca să dau pe cineva afară. Vreau să fac o analiză serioasă pentru că aici am crescut. Este un sentiment plăcut să vin să văd parcul sportiv. Pentru mine, este un singur Dinamo. Ambele echipe sunt Dinamo pentru mine. Ce va fi peste câţiva ani, nu depinde de mine„, a spus Ionuţ Lupescu la prezentarea oficială la CS Dinamo.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și