Închide meniul

Mircea Lucescu vrea un tânăr de mare perspectivă din Liga 1 la Dinamo Kiev! Puştiul e dorit şi de FCSB şi Rapid

Alex Masgras Publicat: 2 noiembrie 2023, 14:32

Reclamă
Mircea Lucescu vrea un tânăr de mare perspectivă din Liga 1 la Dinamo Kiev! Puştiul e dorit şi de FCSB şi Rapid

Mircea Lucescu le-a vorbit italienilor despre viitoarea sa echipă

Mircea Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Mircea Lucescu vrea un tânăr de mare perspectivă din Liga 1 la Dinamo Kiev! Rareş Pop, tânărul de 18 ani al celor de la UTA, se află pe lista fostei campioane din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareş Pop este unul dintre cei mai importanţi jucători ai celor de la UTA. Chiar dacă are numai 18 ani, Pop are deja 49 de meciuri în toate competiţiile pentru echipa lui Mircea Rednic.

Mircea Lucescu vrea un tânăr de mare perspectivă din Liga 1 la Dinamo Kiev!

Mircea Lucescu şi Dinamo Kiev sunt pe urmele lui Rareş Pop de la UTA, potrivit playsport.ro. Tânărul de 18 ani al arădenilor impresionează în Liga 1 şi i-a atras atenţia marelui antrenor român.

Echipa lui Mircea Lucescu are parte de o concurenţă serioasă în ceea ce îl priveşte pe jucătorul celor de la UTA. Prestaţiile bune al puştiului de 18 ani au atras atenţia mai multor cluburi din Liga 1 precum FCSB, Rapid sau Universitatea Craiova, el fiind urmărit şi de echipe din străinătate, din ţări precum Anglia, Italia sau Germania.

În 49 de meciuri disputate în tricoul celor de la UTA Arad în toate competiţiile, Rareş Pop a reuşit să înscrie 6 goluri şi să ofere 4 pase decisive. În acest moment, el este cotat la 400.000 de euro pe transfermarkt.com.

Reclamă

Mircea Lucescu, mesaj clar după venirea lui Ionuţ Lupescu la CS Dinamo

Mircea Lucescu a transmis un mesaj clar, după venirea lui Ionuţ Lupescu la CS Dinamo. „Il Luce” vrea ca fostul internaţional să nu repete aceeaşi greşeală de la Steaua, şi să există o singură echipă Dinamo.

„Am vorbit cu el, e o veste extraordinară că Dinamo a reuşit să-l convingă, într-un moment în care el era disponibil, să vină la club şi să accepte să lucreze. Pentru că el, ca şi Răducioiu, e unul dintre copiii lui Dinamo, a fost crescut de acest club de la 10-11 ani.

Obiectivul este să fie o singură echipă Dinamo. Nu una, nu două, nu trei. Nu se poate face greşeala pe care au făcut-o cei de la Steaua. Trebuie o singură echipă Dinamo, care să reprezinte întreaga masă imensă a suporterilor dinamovişti. N-ai cum să împarţi oamenii, să le zici: voi ţineţi cu Dinamo acesta, iar voi cu Dinamo celălalt. O absurditate.

Reclamă 4 / 0/3

Prezenţa lui Ionuţ Lupescu acolo îi va aduce pe toţi la aceeaşi masă, are capacitatea de a-i aduna şi de a-i face să înţeleagă. Aceasta e ideea lui, un singur Dinamo pentru toţi suporterii. Repet, nu două Dinamo sau trei Dinamo!”, a declarat Mircea Lucescu, conform gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
Vezi toate știrile
Citește și