Închide meniul

Mircea Rednic a ieşit la atac, după criticile primite la UTA: „Unde Dumnezeu am făcut infarct? În restaurant, în sufragerie?”

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2023, 17:07

Reclamă
Mircea Rednic a ieşit la atac, după criticile primite la UTA: „Unde Dumnezeu am făcut infarct? În restaurant, în sufragerie?

Mircea Rednic a dat lovitura şi a găsit sponsor pentru UTA

Mircea Rednic, în timpul unei conferinţe de presă / AS.ro

Mircea Rednic a avut o reacţie categorică, după criticile primite, ca urmare a ultimelor rezultate înregistrate pe banca celor de la UTA. „Puriul” a declarat că nu se gândeşte la o plecare de la clubul arădean, deoarece îşi doreşte ca echipa să obţină rezultatele dorite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Rednic a mai declarat că are încredere în potenţialul jucătorilor transferaţi, mărturisind că pune suflet la UTA, acesta fiind şi motivul pentru care a făcut infarct, după meciul câştigat cu FCSB.

Mircea Rednic a ieşit la atac, după criticile primite la UTA

„E un proiect la care m-am înhămat. Stați liniștiți, când proiectul o să înceapă să meargă și cât de curând o să meargă, plec eu. Vă spun eu că plec la ce s-a întâmplat aici. Acum nu plec, pentru că și eu m-am implicat, am pus suflet și mi-am dat acordul la jucătorii care au venit.

Unde Dumnezeu am făcut infarct? În restaurant, în sufragerie, făcând sex, unde am făcut infarct? Aici la UTA am făcut infarct. Deci eu sufăr și am pus suflet când am venit și am rămas. Nu plec, nu pot să las jucătorii în am crezut și cred. Ăsta sunt, nu ai rezultate, e normal că ești vulnerabil, dar nu părăsesc echipa până nu începe proiectul să meargă”, a declarat Mircea Rednic, la conferinţa de presă.

De asemenea, Rednic a oferit o reacţie clară şi despre criticile pe care le-a primit din partea suporterilor, la finalul ultimului meci. Acesta a dezvăluit că nu a avut nicio pretenţie, în momentul în care a semnat cu UTA, şi nici măcar nu şi-a negociat contractul, dorind ca salariul său să fie stabilit de preşedintele clubului.

Reclamă

„Nu erau interesați de situația financiară, profitau și veneau cu pretenții mari. Eu nu am venit cu nicio pretenție, am zis doar dacă salvez echipa…acestea au fost pretențiile mele. N-am discutat de bani cu domnul Meszar, mi-a dat cât a vrut el mult mai puțin sau chiar la jumate decât avea antrenorul de dinaintea mea. Și chiar nu m-a interesat”, a mai spus Rednic.

UTA se clasează pe locul 14, cu 9 puncte acumulate după 14 runde disputate. În runda viitoare de Liga 1, arădenii lui Mircea Rednic se vor duela cu Petrolul, în deplasare.

Mircea Rednic, scandal cu suporterii lui UTA după 0-0 cu Voluntari

Mircea Rednic a fost în scandal cu suporterii lui UTA după 0-0 cu Voluntari! Antrenorul arădenilor a reacţionat după ce fanii i-au cerut demisia.

Reclamă 4 / 0/3

”Ai făcut cea mai slabă echipă din prima ligă”, i-au strigat fanii arădeni lui Mircea Rednic, potrivit playsport.ro. ”Ce vreți, bă, ce vreți?”, a reacţionat nervos Mircea Rednic.

Echipa lui Mircea Rednic are doar două victorii în Liga 1 în acest sezon, una cu FCSB (2-1) şi cealaltă cu Poli Iaşi, 1-0.

”Nu ne e ușor. Una e să joci acasă. Chiar dacă, la sfârșit, unii dintre suporteri au fost nemulțumiți. Asta este situația, nu avem ce face, trebuie să jucăm. Am văzut că sunt condiții bune, stadionul are o capacitate mare, sunt sigur că suporterii vor veni”, a declarat Mircea Rednic pentru digisport.ro după UTA – FC Voluntari 0-0.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și