Închide meniul

Mircea Rednic, scandal cu suporterii lui UTA după 0-0 cu Voluntari! Reacţia tehnicianului după ce aceştia i-au cerut demisia

Bogdan Stănescu Publicat: 30 septembrie 2023, 19:57

Reclamă
Mircea Rednic, scandal cu suporterii lui UTA după 0-0 cu Voluntari! Reacţia tehnicianului după ce aceştia i-au cerut demisia

Mircea Rednic, scandal cu suporterii lui UTA după 0-0 cu Voluntari!

Mircea Rednic, la un meci / Profimedia Images

Mircea Rednic, scandal cu suporterii lui UTA după 0-0 cu Voluntari! Antrenorul arădenilor a reacţionat după ce fanii i-au cerut demisia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA Arad este pe locul 14 în Liga 1, cu 9 puncte obţinute în 10 etape. Mircea Rednic a adus 22 de jucători de când s-a încheiat sezonul trecut, dar rezultatele nu se văd.

Mircea Rednic, scandal cu suporterii lui UTA după 0-0 cu Voluntari!

Ai făcut cea mai slabă echipă din prima ligă”, i-au strigat fanii arădeni lui Mircea Rednic, potrivit playsport.ro. ”Ce vreți, bă, ce vreți?”, a reacţionat nervos Mircea Rednic.

Echipa lui Mircea Rednic are doar două victorii în Liga 1 în acest sezon, una cu FCSB (2-1) şi cealaltă cu Poli Iaşi, 1-0.

Nu ne e ușor. Una e să joci acasă. Chiar dacă, la sfârșit, unii dintre suporteri au fost nemulțumiți. Asta este situația, nu avem ce face, trebuie să jucăm. Am văzut că sunt condiții bune, stadionul are o capacitate mare, sunt sigur că suporterii vor veni”, a declarat Mircea Rednic pentru digisport.ro după UTA – FC Voluntari 0-0.

Reclamă

Mircea Rednic a anunţat un nou transfer făcut de UTA, după ce echipa lui a luat in-extremis un punct la Botoşani

Mircea Rednic a anunţat un nou transfer făcut de UTA, după ce echipa lui a făcut, in-extremis, 2-2 cu Botoşani. Cooper le-a adus egalarea arădenilor în minutul 90+7.

La interviul de după meci, Mircea Rednic a dezvăluit că echipa lui a mai perfectat un transfer. Este al 22-lea jucător pe care Rednic l-a adus la UTA de la finalul sezonului trecut până acum.

Meciul a fost de înaltă tensiune, de alt risc. Am început prost. Am făcut mult greșeli. A venit un gol pe o greșeală mică, pe care doar VAR-ul a văzut-o. Prima repriză a aparținut celor de la Botoșani, au avut o circulație mai bună. Ne-au creat probleme, au avut situații.

Reclamă 4 / 0/3

Repriza a doua, jucătorii care au intrat, au făcut diferența. I-am surprins cu jucători din linia a 2-a. Pot să spun că a fost ok. Când rămâi în 10, după cartonașul lui Carp… Îmi pare bine că băieții nu au cedat.

Au avut dificultăți cu mingile din lateral. Stahl a centrat perfect. Lui Copper nu-i place mingea la cap, cred că de la șampon.

A mai venit un fundaș dreapta. (n.r. Tiberiu) Căpușă a semnat astăzi”, a declarat Mircea Rednic pentru digisport.ro după FC Botoşani – UTA 2-2.

Mircea Rednic a suferit un infarct!

Mircea Rednic a rupt tăcerea după infarctul suferit la meciul cu FCSB. Antrenorul celor de la UTA a spus că dacă mai întârzia puţin, totul se putea transfroma într-o tragedie.

Antrenorul celor de la UTA a dat detalii şi despre momentele în care a simţit primele dureri în piept, chiar în timpul meciului cu FCSB.

Imediat după primul gol al nostru (n.r. – 2-1 scor final cu FCSB), am simțit ceva. O apăsare, o greutate, nu știu cum să explic mai clar. Că apoi și ceilalți din staff, jucătorii, au zis: «Aoleu, Mister, poate ne-am suit noi pe dumneavoastră și v-am strivit!». 

Simțeam eu ceva, am luat o pastilă de la doctorul nostru și mi-am revenit. Am fost mai agitat în repriza a doua, parcă a mai fost ceva, dar după care mi-am revenit. N-am avut nicio jenă nici după finalul meciului cu FCSB, mai mult, am stat de vorbă, la taclale cu jucătorii, cu cei din staff, s-a stat la o bere. A doua zi, la antrenament, iar am simțit o apăsare. 

Reclamă

I-am zis lui «dochi» (n.r. – doctorul) al nostru de la echipă: «Vreau să fac eu un control să stau liniștit!». Am ajuns la spital, să fac un EKG. Când a văzut rezultatul, doctorița de acolo a făcut ochii mari. Cred că nu voi putea uita prea ușor ce ochi mari a făcut. «Cum ați condus până aici?», îmi punea tot felul de întrebări. 

M-au dus direct la operație, au zis că nu mai are rost să pierdem niciun moment. La spital s-au impus restricții fiindcă tot veneau oameni, se interesau de soarta mea. Mai venea câte unul, băga capul, „e bine, doamnă?”, venea lumea în continuu. Dacă mai întârziam un pic, cred că nu mai apucam acum să mulțumesc nimănui”, a spus Mircea Rednic pentru gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și