Închide meniul

Mircea Rednic a lansat un nou atac după golul anulat din meciul cu Rapid: „Nu trebuie să fim luaţi de fraieri!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 octombrie 2023, 18:23

Mircea Rednic a lansat un nou atac după golul anulat din meciul cu Rapid: „Nu trebuie să fim luaţi de fraieri!

Mircea Rednic a lansat un nou atac după golul anulat din meciul cu Rapid

Mircea Rednic, la un meci / Profimedia Images

Mircea Rednic a lansat un nou atac după golul anulat din meciul cu Rapid. La finalul primei reprize a meciul cu Rapid, UTA a cerut gol, însă cei de la VAR au considerat că mingea nu a depăşit cu întreaga circumferinţă linia porţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic şi-a continuat discursul dur şi e convins că trebuia să se acorde gol. Pentru UTA urmează restanţa cu Farul.

Mircea Rednic a lansat un nou atac după golul anulat din meciul cu Rapid

„Întâlnim echipa campioană, cu un lot bun, omogen, cu jucători care pot să facă diferenţa, cum sunt Budescu sau Louis Munteanu, chiar dacă trece printr-un moment greu. Acum se concentrează pe campionat, atunci (n.r. când a fost amânată partida) a fost un ajutor pentru ei, noi ca şi club am fost înţelegători. Numai alţii nu apreciază.

Eu când am declarat că din cauza nocturnei nu ni s-a dat golul am fost ironic, nu ai cum să nu vezi. Nu trebuie să fim luaţi de de fraieri, a fost gol. Eu am experienţă şi vă spun că atâta timp cât piciorul de sprijin e după linie e clar… Ca să loveşti mingea cu celălalt picior trebuie să faci o pendulare, că-i mai mică, că-i mai mare, iar el a făcut o pendulare mare şi s-a văzut clar că mingea a trecut de linie. Poate se şi impunea un al doilea cartonaş galben pentru Stolnik, dar dă-mi golul înainte de toate. Păcat, a fost un joc bun, iar asta ne dă încredere„, a spus Mircea Rednis înaintea partidei cu Farul.

Chiar şi în discursul avut imediat după meciul cu Rapid, Mircea Rednic a spus că golul a fost valabil. „Nu s-a văzut de la nocturnă, că e proastă nocturna, aşa au zis toţi de aici. Mi s-a părut că a fost gol.

Reclamă

Nu mai contează, a fost un meci bun făcut de echipa noastră, pe un teren neutru, care pe alocuri nouă ne-a pus probleme fiindcă mingea sărea foarte prost.

Nu ştiu dacă să spun că mă mulţumesc cu un punct, ei nu au avut ocazii, au avut situaţii de gol. Ne-au surprins în două faze, mai ales la golul 2, în minutul de prelungire. Nu aveam voie să fim surprinşi. Au fost două faze de neatenţie, de relaxare, în care au reuşit să înscrie. Mă bucur că Kevin (n.r.: Luckassen), care abia a venit, a ţinut 75 de minute, a înscris.

A fost foarte bine. Normal că mi-aş fi dorit să câştigăm, că avem mare nevoie de puncte, dar jocul a fost unul bun. Trebuie să ne adaptăm, mă bucur că cei care au intrat ne-au ajutat să înscriem. Urmează încă un meci de foc joi, nu avem timp să ne bucurăm prea mult. Nu uitaţi că am jucat fără cei mai buni jucători ai mei.

Reclamă 4 / 0/3

M-am simţit foarte bine la Oradea. Ştiu că suporterii au făcut eforturi mari. În momentele delicate nu au cedat şi eu zic că e soluţia cea mai bună, ţinând cont de situaţie”, a declarat Mircea Rednic pentru digisport.ro după UTA – Rapid 2-2.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și