Închide meniul

Mircea Rednic susţine că UTA a avut un gol neacordat cu Rapid: „Nu s-a văzut de la nocturnă, că e proastă nocturna”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 20 octombrie 2023, 23:46 / Actualizat: 21 octombrie 2023, 8:27

Mircea Rednic susţine că UTA a avut un gol neacordat cu Rapid: „Nu s-a văzut de la nocturnă, că e proastă nocturna

Mircea Rednic susţine că arădenii au avut un gol neacordat cu Rapid

Mircea Rednic, la o conferinţă de presă / AntenaSport

Mircea Rednic susţine că UTA a avut un gol neacordat cu Rapid. În minutul 42 Andrei Borza a respins un balon care intra în poartă, dar ar fi făcut-o din spatele liniei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic e de părere că a fost gol valabil, dar nu a vrut să insiste prea mult asupra acelei faze.

Mircea Rednic susţine că UTA a avut un gol neacordat cu Rapid

Nu s-a văzut de la nocturnă, că e proastă nocturna, aşa au zis toţi de aici. Mi s-a părut că a fost gol.

Nu mai contează, a fost un meci bun făcut de echipa noastră, pe un teren neutru, care pe alocuri nouă ne-a pus probleme fiindcă mingea sărea foarte prost.

Nu ştiu dacă să spun că mă mulţumesc cu un punct, ei nu au avut ocazii, au avut situaţii de gol. Ne-au surprins în două faze, mai ales la golul 2, în minutul de prelungire.

Reclamă

„Nu aveam voie să fim surprinşi”

Nu aveam voie să fim surprinşi. Au fost două faze de neatenţie, de relaxare, în care au reuşit să înscrie. Mă bucur că Kevin (n.r.: Luckassen), care abia a venit, a ţinut 75 de minute, a înscris.

A fost foarte bine. Normal că mi-aş fi dorit să câştigăm, că avem mare nevoie de puncte, dar jocul a fost unul bun.

Trebuie să ne adaptăm, mă bucur că cei care au intrat ne-au ajutat să înscriem. Urmează încă un meci de foc joi, nu avem timp să ne bucurăm prea mult. Nu uitaţi că am jucat fără cei mai buni jucători ai mei.

Reclamă 4 / 0/3

M-am simţit foarte bine la Oradea. Ştiu că suporterii au făcut eforturi mari. În momentele delicate nu au cedat şi eu zic că e soluţia cea mai bună, ţinând cont de situaţie”, a declarat Mircea Rednic pentru digisport.ro după UTA – Rapid 2-2.

Cristiano Bergodi, reacţie categorică după UTA – Rapid 2-2: „Am luat două goluri prosteşti!”

Cristiano Bergodi a avut o reacţie categorică, după ce Rapid a remizat cu UTA, în deplasare, scor 2-2. Tehnicianul giuleştenilor s-a declarat dezamăgit de rezultatul înregistrat de echipa sa, mărturisind că jucătorii au încasat două goluri prosteşti.

Rapid s-a încurcat cu UTA, deşi a condus de două ori. Funsho a reuşit o „dublă”, însă trupa lui Mircea Rednic a revenit de fiecare dată, iar meciul s-a încheiat la egalitate.

„A fost un meci bun, am dat două goluri în deplasare, dar am primit două. Incredibil am primit golurile acestea. Asta e. E un punct, dar trebuia să câştigăm, am condus, la al doilea gol nu am făcut nimic. Din păcate, am comis greşeli.

„Trebuia să gestionăm mai bine momentul în care am condus cu 2-1”

Am jucat bine, nu vorbesc de cine e absent. Nu stau să mă gândesc că nu e Rrahmani, sunt mulţumit de cum a jucat Stan, e un copil de 18 ani. Trebuia să gestionăm mai bine momentul în care am condus cu 2-1, dar am luat goluri prosteşti. Suntem toţi dezamăgiţi, e normal, credeam că putem câştiga, erau importante cele trei puncte. Dar mergem înainte, am pierdut două puncte.

Sunt mulţumit, Funsho e un jucător important, încep şi aripile să dea gol, Petrila s-a remarcat, Ioniţă s-a mişcat bine în prima repriză. Trebuie să analizăm golurile primite.

Nu cred că trebuie să ne afecteze acest rezultat. E un punct, după o prestaţie bună, cu două goluri în deplasare. Trebuie să analizăm ce am greşit. Sunt dezamăgit pentru că am făcut un meci bun”, a declarat Cristiano Bergodi pentru sursa citată.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și