Închide meniul

Mircea Rednic a mai făcut un transfer! Fundaşul croat Marko Stolnik a semnat cu UTA

Alex Masgras Publicat: 11 august 2023, 16:01

Reclamă
Mircea Rednic a mai făcut un transfer! Fundaşul croat Marko Stolnik a semnat cu UTA

Mircea Rednic a mai făcut un transfer

Mircea Rednic, antrenor UTA Arad / Profimedia

Mircea Rednic a mai făcut un transfer! UTA Arad a anunţat că a semnat cu Marko Stolnik, un fundaş central croat de 27 de ani, care a evoluat în trecut şi la Dinamo Zagreb. Stolnik a îmbrăcat şi tricoul reprezentativei Croaţiei, de la U16, până la U20.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marko Stolnik este la a doua experienţă a carierei în afara Croaţiei. Până acum, el a mai evoluat în afara ţării sale doar la Auda, în Letonia, sub formă de împrumut de la NK Varazdin.

Mircea Rednic a mai făcut un transfer! Fundaşul croat Marko Stolnik a semnat cu UTA

Marko Stolnik a jucat până acum la NK Varazdin, Dinamo Zagreb, NK Seveste, NK Lokomotiva şi Auda. Sezonul trecut, el a evoluat în 17 meciuri pentru NK Varadzin, în campionatul croat.

„Bun venit, Marko Stolnik!

Fundașul central Marko Stolnik este, începând de astăzi, fotbalistul UTA-ei pentru următoarele două sezoane.

Reclamă
Reclamă 4

Născut pe 8 iulie 1996, apărătorul de 1.86 care poate evolua și în partea dreaptă a apărării, a evoluat la naționalele de juniori ale Croației de la U16 până la U20.

Crescut la juniorii celor de NK Varazdin, acesta a făcut pasul către academia celor de la Dinamo Zagreb, club de care a aparținut până în 2018. A fost împrumutat pe rând la NK Sesvete și NK Lokomotiva, iar în 2018 a revenit la NK Varazdin. A mai evoluat și în Letonia, la FK Auda Riga.

Îi urăm bun venit și cât mai multe reușite în tricoul echipei noastre!”, au anunţat cei de la UTA Arad pe pagina oficială de Facebook.

Reclamă

UTA Arad îşi completează lotul cu aducerea fundaşului croat. În această vară, la echipa antrenată de Mircea Rednic au mai venit Marko Roganovic, Goldberg Cooper, Cătălin Carp, Denis Dumitraşcu, Ahmad Mendes Moreira, Andrej Fabry, Stefanos Stroungis, Diogo Rodrigues, Marcelo Freitas, Herald Marku, Albert Stahl, Ivaylo Markov, Kyvon Leidsmanm şi Bruce Nortey.

Claudiu Keșeru este gata de o nouă provocare. Atacantul poate ajunge în Serie C

Potrivit informațiilor oferite de tuttoc.com, formația italiană Taranto, din a 3-a divizie a fotbalului italian, s-a interesat de serviciile atacantului român. Oficialii respectivului club îl vad pe Keșeru drept un fotbalist cu mare experiență, atât la nivel de club, cât și la nivel internațional.

Contractul fotbalistului a fost reziliat, pe cale amiabilă, după ce s-a zvonit că fotbalistul a intrat pe „lista neagră” a tehnicianului Mircea Rednic, care pregătește în prezent formația arădeană. În tricoul lui UTA, în sezonul trecut, Keșeru a marcat de 6 ori și a oferit 2 pase decisive în 33 de partide.

„Un atacant cu o experiență interesantă la nivel internațional, cu un număr mare de meciuri și goluri în competițiile europene. Este posibil ca la 37 de ani, după ce a jucat în Qatar și Bulgaria, să i se deschidă porțile din Serie C”, au notat jurnaliștii publicației amintite anterior.

Echipa italiană Taranto a încheiat sezonul trecut de Serie C pe locul al 11-lea și nu a reușit să se califice în play-off-ul de promovare pentru Serie B, competiție care este transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:01

„Asta i-a derutat pe toţi” Julian Nagelsmann a dezvăluit momentul de care s-a temut în Germania – Danemarca: „Avem mult de lucru”

8:52

Mihai Stoica a anunţat care sunt şansele României în faţa Olandei, la EURO 2024: „Cu Austria nu a fost cine ştie ce”

8:45

„Voi exploda!” Antrenorul lui Radu Drăguşin a făcut praf VAR-ul, după Germania – Danemarca: „Nu de aceea am adus tehnologia”

8:17

Dennis Man, transfer uriaş de 17 milioane de euro. Poate semna imediat după EURO 2024

23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și