Închide meniul

Mircea Rednic a obţinut prima victorie cu UTA şi se teme de un baraj cu Dinamo: „Sufletul a rămas acolo, dar sunt profesionist!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 mai 2023, 23:12

Mircea Rednic a obţinut prima victorie cu UTA şi se teme de un baraj cu Dinamo: „Sufletul a rămas acolo, dar sunt profesionist!

Mircea Rednic a obţinut prima victorie cu UTA şi se teme de un baraj cu Dinamo

Mircea Rednic este antrenorul celor de la UTA Arad / Profimedia

Mircea Rednic a obţinut prima victorie după ce a fost numit pe banca celor de la UTA şi a recunoscut că se teme de un baraj cu Dinamo. Arădenii pus capătu unei serii „negre” şi au învins-o pe Hermannstadt, scor 1-0, în etapa a 6-a a play-out-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trei înfrângeri la rând aveau alb-roşiii, în toate competiţiile, până să spargă gheaţa cu Hermannstadt. Au ajuns astfel pe locul 14, care duce la baraj. Ar putea da acolo chiar peste Dinamo.

Mircea Rednic a obţinut prima victorie cu UTA şi se teme de un baraj cu Dinamo

„Puriul” i-a adus lui Dinamo ultimul titlu, în 2007. Acum ar putea fi pus în postura de a o ţine pe gruparea din Ştefan cel Mare încă un sezon în Liga 2.

Îmi felicit jucătorii. Un meci greu. Au fost momente în care am suferit, dar mă bucur că am reuşit să câştigăm. Aveam nevoie de această victorie, pentru moral. Tot oraşul. Aţi văzut ce a fost în tribune, ce atmosferă. Le mulţumesc că au avut răbdare cu mine, cu jucătorii, şi ne-au susţinut până la final

Rareş e bine. E ok. Şi-a revenit. Doctorul l-a dus la spital pentru mai multe investigaţii. Este un puşti de 17 ani care aleargă foarte mult. Tot timpul prezent. Supercalităţi. Trebuie să avem grijă de el. Din cauza efortului. A alergat foarte mult. Mă bucur că şi-a revenit. Ne-am revenit şi noi

Reclamă

Mai sunt trei meciuri. Le-am şi zis azi, aveţi voie să sărbătoriţi foarte scurt, că de mâine trecem la treabă. Ne aşteaptă un meci direct cu Argeş. O victorie acolo ne-ar asigura locul de baraj. Dup-aia mai vedem.

A fost şi un motiv pentru care am semnat aici. Condiţii foarte bune. Lumea trăieşte pentru UTA. Se implică toată lumea. Am ieşit cu băieţii în oraş, să simt atmosfera din Arad. Se vedea că au suferit până acum şi îşi doresc să rămână în Superligă. Sper să reuşim să le dăm această satisfacţie pentru că Aradul merită acest lucru.

Va fi care pe care la baraj. (n.r. – dacă va fi cu Dinamo?) Nu ştiu. Să ajungem până acolo. Nu mai contează. Sunt profesionist. Am fost acolo. (n.r – Sufletul a rămas la Dinamo) Întotdeauna. Sufletul a rămas acolo, dar ca profesionist sunt aici, 24 din 24 disponibil pentru UTA Arad”, a declarat Mircea Rednic, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 52, din penalti. La o fază în careul sibienilor, balonul l-a atins pe Mino Sota în mână, arbitrul Viorel Flueran nu a dat nimic iniţial, dar, chemat din camera VAR, arbitrul a revăzut imaginile şi a acordat lovitura de pedeapsă. A executat Roger, care a înscris.

Momente de panică la UTA – FC Hermannstadt

Au fost momente de panică la UTA – FC Hermannstadt. Rareș Pop s-a prăbușit pe teren în minutul 71, iar ambulanța a intrat imediat pe teren. Fotbalistul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Colegii săi au făcut un scut în jurul acestuia, iar spectatorii prezenți pe arena din Arad i-au scandat numele tânărului fotbalist.

În minutul 71 al meciului de la Arad, după o incursiune frumoasă pe partea dreaptă a terenului, Rareș Pop a fost călcat de un adversar, contactul având loc în zona gleznei. Imediat după acel moment, fotbalistul s-a prăbușit pe gazon, iar colegii săi au făcut gesturi disperate pentru ca ambulanța să intre pe teren.

Medicii au intervenit foarte rapid, i-au acordat primul ajutor. Ulterior, Rareș Pop a fost urcat în ambulanță și transportat la spital. Fanii prezenți pe stadion i-au scandat numele și l-au aplaudat pe tânărul fotbalist de la UTA.

Potrivit gsp.ro, Rareș Pop a suferit o cădere de calciu. El a acuzat stări de rău și zilele trecute, în timpul antrenamentelor.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și