Închide meniul

Mircea Rednic a vrut să îl dea afară pe Claudiu Keşeru! Surpriza avută de antrenor: ce contract are atacantul cu UTA

Bogdan Stănescu Publicat: 13 iunie 2023, 18:11

Reclamă
Mircea Rednic a vrut să îl dea afară pe Claudiu Keşeru! Surpriza avută de antrenor: ce contract are atacantul cu UTA

Mircea Rednic a vrut să îl dea afară pe Claudiu Keşeru!

Claudiu Keşeru, într-un meci jucat pentru UTA / Profimedia Images

Mircea Rednic a vrut să îl dea afară pe Claudiu Keşeru. Antrenorul lui UTA a avut parte de o surpriză atunci când a aflat ce contract are Keşeru cu gruparea arădeană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit sport.ro, Claudiu Keşeru, în vârstă de 36 de ani, mai are un an de contract ca jucător cu UTA, dar şi alţi 3 ani de contract ca manager de club.

Mircea Rednic a vrut să îl dea afară pe Claudiu Keşeru!

Astfel, Mircea Rednic nu a avut ce face şi a trebuit să îl păstreze în lot pe Claudiu Keşeru.

Mircea Rednic a făcut o listă cu 10 jucători care trebuiau să se despartă de UTA, după ce tehnicianul a salvat echipa de la retrogradare.

Mircea Rednic mai are contract cu UTA Arad până în 2025. După salvarea de la retrogradare, Mircea Rednic a anunţat că el se va ocupa în întregime de lotul lui UTA.

Reclamă

Mircea Rednic anunţă revoluţia la UTA: „Vin cinci-șase jucători”! Condiţia pusă ca să nu plece: „Altfel nu rămân”

Mircea Rednic a anunţat revoluţia la UTA după ce formaţia pe care o antrenează a câştigat barajul şi va rămâne în Liga 1.

Tehnicianul a transmis că lotul formaţiei arădene va depinde exclusiv de el, condiţie esenţială pentru a rămâne la UTA.

„Doar de mine depinde ce va fi legat de lot, altfel nu rămân. Mâine voi avea o discuție cu cei care termină contractul. Mai departe vom aduce cinci-șase jucători cu care am vorbit, mai trebuie doar să vină să semneze actele.

Reclamă 4 / 0/3

E vorba despre un fundaș dreapta, doi fundași centrali și doi atacanți. Nume nu vă pot da pentru că nu au semnat încă, dar mâine vom stabili când vin la Arad”, a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă de după UTA – Gloria Buzău 5-1.

Luana Rednic a fost şi ea la meci. Mircea Rednic a spus că fiica lui i-a purtat noroc la jocul de baraj cu Gloria Buzău.

Luana mi-a adus noroc, a avut emoții mai mari decât mine. Eu cu toată lumea o să colaborez, UTA și minunații fani nu mai trebuie să treacă prin această situație. Nu fac promisiuni, dar obiectivul nu va fi salvarea de la retrogradare. Mi-a fost teamă, am zis că nu mai iau o echipă din mers, nepregătită de mine”, a mai spus Mircea Rednic în cadrul conferinţei de presă.

Mircea Rednic şi-a felicitat jucătorii pentru că au rămas în Liga 1

Mircea Rednic şi-a felicitat elevii pentru rămânerea în Liga 1, dar a spus că echipa arădeană nu trebuia să ajungă la baraj.

Sunt foarte fericit şi vreau să îmi felicit jucătorii. Au înţeles mesajul meu. În primul rând le-am zis să nu dezamăgim publicul şi cred că nu i-am dezamăgit. Le mulţumesc pentru cum ne-au susţinut. Sunt multe lucruri de pus la punct. Nu vreau să vorbesc de plecări, de veniri, dar vor fi, mi se pare normal.

Când am venit am avut o uşoară teamă că dacă nu salvez echipa se va spune iar că Rednic e depăşit, că pe unde a fost nu a făcut treabă.

Eu mi-am călcat pe orgoliu, că am spus că nu mai preiau echipe din mers, nefăcute de mine. Am riscat şi la vârsta mea nu mai vreau să risc. Eu îmi propun să nu mai ajungem aici. Nici publicul nu merită să ajungem în situaţia aceasta.

Reclamă

La condiţiile care se creează, în primul rând financiare, trebuiau să fie mult mai sus (n.r.: UTA). Eu sunt cel care va face lotul (n.r.: pentru sezonul viitor)”, a declarat Mircea Rednic pentru digisport.ro.

UTA – Gloria Buzău 5-1. Postolachi şi Chindriş au reuşit „dubla”. Arădenii rămân în Liga 1!

UTA – Gloria Buzău 5-1! Arădenii i-au demolat pe buzoieni în returul barajului pentru menţinerea/promovarea în Liga 1.

La o zi după ce Dinamo a reuşit să revină pe prima scenă a fotbalului românesc, Mircea Rednic, fost jucător şi antrenor al „câinilor”, a obţinut şi el rămânerea în Liga 1.

Postolachi şi Chindriş au marcat o ,,dublă” în UTA – Gloria Buzău 5-1.

Celălalt gol al lui UTA a fost marcat de Otele. Pentru buzoieni a înscris Valentin Alexandru.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi Vezi toate știrile
Citește și