Închide meniul

Mircea Rednic, dezamăgit de Dorin Rotariu, care a semnat cu FCSB: „L-am sunat și nu a răspuns”

Alex Ioniță Publicat: 19 octombrie 2023, 20:56

Reclamă
Mircea Rednic, dezamăgit de Dorin Rotariu, care a semnat cu FCSB: L-am sunat și nu a răspuns”

Mircea Rednic, mesaj categoric după ce a fost învins de Universitatea Craiova

Mircea Rednic, în timpul unei conferinţe de presă / AS.ro

Mircea Rednic s-a declarat dezamăgit de Dorin Rotariu, atacant care a semnat cu FCSB. Tehnicianul celor de la UTA a dezăvluit că și l-a dorit pe jucător la formația arădeană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu a revenit în România, după ce în anul 2017 a plecat în străinătate. Acesta a semnat cu marea rivală a celor de la Dinamo, FCSB, și va purta tricoul cu numărul 29 la echipa pregătită de către Elias Charalambous.

Mircea Rednic, dezamăgit de Dorin Rotariu, care a semnat cu FCSB. Ce a dezvăluit antrenorul de la UTA

La conferința de presă premergătoare partidei cu Rapid, antrenorul „Bătrânei Doamne” a dezvăluit faptul că l-a dorit pe Dorin Rotariu , după ce acesta și-a reziliat contractul cu bulgarii de la Ludogorets. Mircea Rednic a spus că l-ar fi sunat pe atacantul ajus în cele din urmă la FCSB, dar și că acesta nu i-a răspuns.

Totodată, „Puriul” a dezvăluit că arădenii l-au transferat pe Kevin Luckassen, având în vedere faptul că nu au reușit să îl aducă în lot pe Dorin Rotariu.

„Sunt înțelegător, am o vârstă și înțeleg jucătorii. Din punct de vedere financiar, nu puteam să concurăm cu FCSB. Înainte să semnăm cu Kevin Luckassen, l-am sunat pe Rotariu, dar nu a răspuns.

Reclamă

Așteptam un răspuns ferm: ‘Vii sau nu vii?‘. Te înțeleg și pe tine, dar trebuie să mă înțelegi și tu pe mine. Nu a răspuns și atunci am dat drumul la contract pentru Kevin.

Dar avem fotbaliști acum, sunt Omondi, Ofosu, Stahl, cei tineri, avem cel puțin doi jucători pe post”, a pus Mircea Rednic, înainte de UTA – Rapid.

Partida dintre UTA Arad și Rapid va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro, vineri, de la ora 21:00. Partida de la Oradea contează pentru etapa cu numărul 13 a sezonului de Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica este fascinat de Dorin Rotariu

Mihai Stoica anunţă că, în momentul în care se va recupera şi Vlad Chiricheş, FCSB nu va mai putea fi învinsă în Liga 1.

„Mie îmi plăcea foarte mult Rotariu, dar nu mai țineam minte, pentru că nu-l mai văzusem. L-am mai văzut în poziție de al doilea atacant pe la Astana, dar în Grecia nu l-am văzut deloc. Chiar l-a întrebat ce poziție a jucat. A jucat și dreapta, și inter. Am rămas surprins de ușurința cu care se exprimă. Are o viteză extraordinară, e cel mai rapid jucător pe care l-am văzut în partea dreaptă, inclusiv peste Man. Mult mai rapid! Viteză de pătrundere, viteză de execuție foarte bună. Are stâng foarte, foarte bun.

Știe fotbal. Unii spuneau că vom avea probleme că e introvertit, dar e un copil deschis și zâmbitor. Zici că are 18 ani, eu n-am văzut așa ceva… Eu zic că e exact jucătorul de care aveam nevoie. Când va intra și Chiricheș, cred că o să avem nu numai 11, ci și jucători pe bancă apropiați de valoarea titularilor. Exact echipă de titlu. Asta e părerea mea. Poate mă înșel, dar nu cred”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și