Închide meniul

Mihai Stoica, fascinat de Dorin Rotariu. Ce s-a întâmplat la antrenamentele FCSB-ului: „E peste Dennis Man!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 octombrie 2023, 8:32

Reclamă
Mihai Stoica, fascinat de Dorin Rotariu. Ce s-a întâmplat la antrenamentele FCSB-ului: „E peste Dennis Man!

Mihai Stoica este fascinat de Dorin Rotariu

Mihai Stoica, după un meci / Hepta

Mihai Stoica este fascinat de ultimul transfer reuşit de Gigi Becali, Dorin Rotariu. Oficialul vicecampioanei României anunţă că extrema de 28 de ani este într-o formă de zile mari, chiar dacă nu a mai jucat niciun meci oficial din luna mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM îi asigură pe fani că vor avea o surpriză când îl vor vedea pe fostul dinamovist. Acesta a ţinut să afirme că Rotariu a impresionat pe toată lumea la antrenamente cu viteza pe care o are. „Este peste Dennis Man”, a precizat acesta.

Mihai Stoica este fascinat de Dorin Rotariu

Mihai Stoica anunţă că, în momentul în care se va recupera şi Vlad Chiricheş, FCSB nu va mai putea fi învinsă în Liga 1.

Mie îmi plăcea foarte mult Rotariu, dar nu mai țineam minte, pentru că nu-l mai văzusem. L-am mai văzut în poziție de al doilea atacant pe la Astana, dar în Grecia nu l-am văzut deloc. Chiar l-a întrebat ce poziție a jucat. A jucat și dreapta, și inter. Am rămas surprins de ușurința cu care se exprimă. Are o viteză extraordinară, e cel mai rapid jucător pe care l-am văzut în partea dreaptă, inclusiv peste Man. Mult mai rapid! Viteză de pătrundere, viteză de execuție foarte bună. Are stâng foarte, foarte bun.

Știe fotbal. Unii spuneau că vom avea probleme că e introvertit, dar e un copil deschis și zâmbitor. Zici că are 18 ani, eu n-am văzut așa ceva… Eu zic că e exact jucătorul de care aveam nevoie. Când va intra și Chiricheș, cred că o să avem nu numai 11, ci și jucători pe bancă apropiați de valoarea titularilor. Exact echipă de titlu. Asta e părerea mea. Poate mă înșel, dar nu cred„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

În prima apariţie după ce a semnat cu FCSB, Dorin Rotariu a spus că a semnat cu roş-albaştrii pentru a devenit campionul României.

Îmi doresc să fiu campion, de asta am venit, și să revin la echipa națională.

Nu este prima dată, nu este un lucru nou că am primit o ofertă de la Steaua (n.r. FCSB). Au fost conversații, propuneri în fiecare perioadă de transferuri. Am considerat că acum este cel mai bun moment pentru că îmi doresc să revin la echipa națională și să fiu campion în România„, a precizat Rotariu.

Reclamă 4 / 0/3

Singurul transfer de Champions League pe care îl mai face Gigi Becali la FCSB

Becali e sigur că echipa lui nu are cum să mai piardă titlul, primul după o pauză de 9 ani.

Acum că i-am luat pe Rotariu și pe Ganea, suntem foarte puternici. Dacă mai iau la iarnă încă un mijlocaș, coordonator ceva, deși nici nu mai am nevoie, atunci deja se conturează o echipă ca pe vremuri, cum o construiam eu ușor.

Nu pot să compar actuala echipă decât cu aia care a jucat semifinală de Cupa UEFA. E mult mai puternică echipa de acum, dar s-a întărit fotbalul în toată lumea. Și atunci întărindu-se fotbalul în toată lumea nu se vede diferența dintre asta de acum și aia de atunci.

Dar ce trebuie eu să fac? Să întăresc și mai mult echipa. Eu vă spun, campionatul nu mai are cum să ni-l sufle cineva și noi la anul pe timpul ăsta suntem în Champions League. Domnul o să facă asta pentru a le arăta tuturor dușmanilor”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

După 12 etape, FCSB este lider în Liga 1. Roş-albaştrii au 29 de puncte, cu 3 mai mult decât principala urmăritoare CFR Cluj. Rapid şi Universitatea Craiova au 22 de puncte, iar campioana en-titre Farul este pe locul 5, cu 18 puncte.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și