Închide meniul

Mircea Rednic, dezamăgit după UTA – CFR Cluj 1-3: „Sunt supărat pe toată lumea”

Bogdan Stănescu Publicat: 22 iulie 2023, 0:18

Reclamă
Mircea Rednic, dezamăgit după UTA – CFR Cluj 1-3: „Sunt supărat pe toată lumea

Mircea Rednic, dezamăgit după UTA - CFR Cluj 1-3

Mircea Rednic, la un meci / Profimedia Images

Mircea Rednic s-a arătat extrem de dezamăgit după ce UTA a pierdut acasă cu CFR Cluj. Scorul final a fost 1-3, după ce UTA a deschis scorul în minutul 27, prin Cooper.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cooper a fost singurul jucător lăudat de Mircea Rednic. Tehnicianul arădenilor a precizat că a fost nevoit să îl schimbe.

Mircea Rednic, dezamăgit după UTA – CFR Cluj 1-3

Am dat gol şi noi încă ne bucuram.

E păcat, cu echipe ca CFR Cluj nu poţi să faci aşa ceva. Ne-am relaxat când nu trebuia să ne relaxăm.

Ai penalty care se apără şi după aia la corner iei imediat gol… Dacă nu făceam greşelile pe care le făceam…

Reclamă

(n.r: Sunteţi supărat pe Carp?) Sunt supărat pe toată lumea, nu numai pe el. El a fost la ambele faze. Nu un jucător a pierdut meciul, noi am pierdut că am făcut greşelile pe care le-am făcut.

Păcat, că am jucat bine. Trebuiau să vorbească mai mult (n.r.: jucătorii), ne-au surprins.

Un gol meritat, după un joc bun (n.r.: primul gol). După aia, a venit ploaia… Totuşi, suntem o echipă care pasăm. Am încercat să pasăm şi în echipa a doua pe un teren impracticabil.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost obligat să îl schimb pe Cooper, a făcut o repriză foarte bună.

Fiecare săptămână e importantă, din punct de vedere fizic vom creşte. În două-trei săptămâni vom arăta mult mai bine din punct de vedere fizic.

Trebuie să avem răbdare, am schimbat aproape o jumătate de echipă, ştiţi motivele.

Aradul e un oraş foarte frumos, inimos. Şi astăzi oamenii şi-au încurajat echipa. Au fost 3 greşeli, iar cei de la CFR au profitat”, a declarat Mircea Rednic pentru digisport.ro după UTA – CFR Cluj 1-3.

Daniel Bîrligea, „săgeţi” către Dan Petrescu după UTA – CFR Cluj 1-3: „S-a schimbat în bine jocul! E frumos să ai ocazii!”

Daniel Bîrligea a trimis câteva „săgeţi” către Dan Petrescu după UTA – CFR Cluj 1-3. Bîrligea spune că jocul echipei cu Mandorlini s-a schimbat în bine, iar echipa are mai multe ocazii.

Mai mult, Bîrligea a spus că echipa nu mai aleargă mult nici în faza de apărare, aşa cum se întâmpla în mandatul lui Dan Petrescu.

Să am încredere în mine şi trebuie să dai totul pe teren pentru că nimeni nu îţi dă nimic. Să zicem că s-a schimbat în bine, se vede şi pe teren. Avem ocazii, nu alergăm mult pe apărare.

Reclamă

E frumos să joci un fotbal cu posesie, să ai ocazii. Până nu o să fie nimic concret, momentan sunt aici. Poate să fie la anul, peste 5 ani, eu o să dau totul pe teren aici. Ne ajută pentru moral pentru că suntem o echipă nouă, au venit 10 jucători. Vom încerca să trecem şi vom vedea la finalul dublei cu Adana”, a spus Bîrligea la digisport.ro, după UTA – CFR Cluj 1-3.

UTA Arad – CFR Cluj 1-3. Echipa lui Andrea Mandorlini a obţinut a doua victorie a sezonului

Echipa lui Andrea Mandorlini a obţinut a doua victorie a sezonului în deplasarea de la Arad. Bîrligea, autogolul lui Carp şi reuşita lui Yeboah au adus victoria clujenilor.

Prima repriză de la Arad a fost una cu multe evenimente. A fost, mai întâi, golul spectaculos al lui Cooper, care a deschis scorul pentru UTA în minutul 27. Oaspeţii au egalat după doar două minute, când o fază purtată de Manea şi Jefte Betancort a fost finalizată de Bîrligea. În minutul 34 Carp l-a faultat în careu pe Bîrligea şi arbitrul Găman a dictat penalty, executat de Jefte Betancor şi apărat de Florin Iacob în minutul 39. Totuşi, la faza următoare, Carp a trimis mingea în propria poartă şi CFR a preluat conducerea pe tabela de marcaj. Repriza s-a încheiat cu o ploaie torenţială care a inundat zona băncilor de rezerve de pe stadionul arădean.

În repriza secundă Yeboah a majorat diferenţa de pe tabelă în favoarea oaspeţilor, stabilind scorul final, 3-1 pentru CFR, care, cu şase puncte, este noul lider al Ligii 1.

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:27 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 0-0. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare Vezi toate știrile
Citește și