Închide meniul

Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut”

Bogdan Stănescu Publicat: 6 mai 2024, 20:41

Reclamă
Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut

Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo

Mircea Rednic / Instagram

Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo. „Câinii” joacă împotriva echipei lui Rednic în ultima etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo trebuie neapărat să bată, dar nu este suficient pentru a ajunge la baraj. „Câinii” depind şi de celelalte rezultate în ultima etapă a play-out-ului.

Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut”

Am câştigat, echipa a jucat bine, felicitări! Au avut atitudine, ambiţie, încredere şi s-a văzut diferenţa.

Am câştigat şi cred că meritat. La câte ocazii am avut, eu zic că meritat.

(n.r.: goluri marcate 15, următoarea are 11) Bravo, felicitări băieţilor. Se vorbea că UTA va fi echipa care retrogradează prima, nu are nicio şansă.

Reclamă

Sunt 5 sau 6 tineri care au jucat. Sunt un antrenor fericit. Încă nu s-a terminat, vrem 40 de puncte. Suntem foarte serioşi.

Orice se vorbeşte, nu e cazul la noi”

Orice se vorbeşte, nu e cazul la noi. Am băieţi care respectă competiţia, respectă suporterii, care au fost alături de noi.

Îmi pare rău şi de adversar, dar nu avem ce să facem. Primul loc în play-out.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut şi o perioadă proastă la început, să rămân sau să nu rămân. Am avut susţinere din partea conducereii, asta mi-a dat încredere.

Am pus suflet şi am fost convins că până la urmă o să reuşesc. Nu singur, împreună cu cei din conducere, cu jucătorii, cu suporterii.

Putem să facem lucruri frumoase aici, şi cu un buget mic.

Nu contează că sunt sau nu dinamovist

(dacă îşi propune play-off-ul sezonul viitor) Aşa e, dacă am demonstrat într-un sezon dificil, cu 20 şi ceva de jucători în iarnă. Am reuşit să creăm un grup foarte frumos, băieţi disciplinaţi. Cu antrenamente moderne, toată lumea spune că Rednic face antrenamente moderne, se poate!

Se poate şi cu zâmbete, cu câte o glumă, să îi ating un pic.

O să rămână toţi. Deja, de săptămâna viitoare, 4-5 jucători vor semna. Mai sunt unii de la care aşteptam mai mult, dar e bine. Mai e un meci.

Nu contează că sunt sau nu dinamovist. Mi-am făcut datoria cu vârf şi îndesat, sunt antrenorul lui UTA.

Reclamă

Eu am gândit cu sufletul, dar nu a fost bine. E acolo un administrator şef pe care toată lumea îl laudă, de ce îl lăudaţi? Stă de 4 ani, bine-mersi, ia banii. Ajutaţi-vă voi, n-aţi vrut să mă susţineţi, să fiţi sănătoşi”, a declarat Mircea Rednic pentru digisport.ro după UTA – FCU Craiova 3-1.

Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape

Dinamo şi FCU Craiova sunt ultimele clasate în Liga 1. „Roş-albii” şi oltenii lui Mititelu au acelaşi număr de puncte, 22, înaintea ultimei etape din play-out.

Voluntari şi Poli Iaşi au 2 puncte peste Dinamo şi FCU Craiova, iar ultimele clasate speră ca măcar una dintre aceste două echipe să fie învinsă în ultima etapă.

Iată clasamentul în play-out, înaintea ultimei etape:

Aşa arată acum clasamentul în play-out
Aşa arată acum clasamentul în play-out

UTA – FCU Craiova s-a terminat 3-1. Arădenii au condus chiar cu 3-0, înainte ca Ibrahim să marcheze, în finalul partidei. Duelul contează pentru etapa cu numărul 8 din play-out-ul Ligii 1.

În urma acestui duel, FCU Craiova ocupă ultimul loc în Liga 1, cu 22 de puncte. UTA este campioana play-out-ului, având 37 de puncte, cu 4 mai multe decât Oţelul, înaintea ultimei etape.

UTA Arad (4-3-3): Iacob – Trif, Conte, Stolnik, Căpușă – Vulturar, C. Mihai, Omondi – Imoh Ezekiel, K. Luckassen, R. Pop
Rezerve: Kucher, D. Costa Rodrigues, Micovschi, Stahl, A. David, Iurasciuc, Tudorie, Joao Pedro, Calota, Adrian Dragoș
Antrenor: Mircea Rednic

FCU Craiova (4-3-3): Gurău – Negru, Compagnucci, Lacroix, Padula – V. Pop, V. Achim, D. Albu – Baeten, Blănuță, Bauza
Rezerve: M. Enache, Mascarenhas, Kvakic, Lekiatas, Dragu, Van Durmen, Blidar, Bahassa, Sidibe, Chițu, Ibrahim
Antrenor: Eugen Trică

 

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 LIVE VIDEOCursa de Formula 3 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total pe circuitul din Italia 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League Vezi toate știrile
Citește și