Închide meniul

Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape

Bogdan Stănescu Publicat: 6 mai 2024, 19:58

Reclamă
Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape

Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape

Dinamo şi FCU Craiova sunt pe ultimele două locuri în Liga 1 / colaj Profimedia Images

Dinamo şi FCU Craiova sunt ultimele clasate în Liga 1. „Roş-albii” şi oltenii lui Mititelu au acelaşi număr de puncte, 22, înaintea ultimei etape din play-out.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Voluntari şi Poli Iaşi au 2 puncte peste Dinamo şi FCU Craiova, iar ultimele clasate speră ca măcar una dintre aceste două echipe să fie învinsă în ultima etapă.

Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape

Iată clasamentul în play-out, înaintea ultimei etape:

Aşa arată acum clasamentul în play-out
Aşa arată acum clasamentul în play-out

UTA – FCU Craiova s-a terminat 3-1. Arădenii au condus chiar cu 3-0, înainte ca Ibrahim să marcheze, în finalul partidei. Duelul contează pentru etapa cu numărul 8 din play-out-ul Ligii 1.

În urma acestui duel, FCU Craiova ocupă ultimul loc în Liga 1, cu 22 de puncte. UTA este campioana play-out-ului, având 37 de puncte, cu 4 mai multe decât Oţelul, înaintea ultimei etape.

Reclamă

UTA Arad (4-3-3): Iacob – Trif, Conte, Stolnik, Căpușă – Vulturar, C. Mihai, Omondi – Imoh Ezekiel, K. Luckassen, R. Pop
Rezerve: Kucher, D. Costa Rodrigues, Micovschi, Stahl, A. David, Iurasciuc, Tudorie, Joao Pedro, Calota, Adrian Dragoș
Antrenor: Mircea Rednic

FCU Craiova (4-3-3): Gurău – Negru, Compagnucci, Lacroix, Padula – V. Pop, V. Achim, D. Albu – Baeten, Blănuță, Bauza
Rezerve: M. Enache, Mascarenhas, Kvakic, Lekiatas, Dragu, Van Durmen, Blidar, Bahassa, Sidibe, Chițu, Ibrahim
Antrenor: Eugen Trică

Arbitru: Moroiță Andrei (Ploieşti – Prahova) / A1: Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti – Bucureşti), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca – Cluj)

Reclamă 4 / 0/3

Arbitru VAR: Fesnic Horațiu Mircea (Cluj-Napoca – Cluj) / Arbitru AVAR: Lucaciu Doru Claudiu (Cluj-Napoca – Cluj)

Stadion: Arena Francisc Neuman (Arad – Arad) Obs. arbitri: Sovre Octavian (Satu Mare – Satu Mare)

„Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj

Iată mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Reprezentanții clubului din Ștefan cel Mare au făcut o postare, pe rețelele de socializare, pentru toți fanii echipei.

Dinamo a mai făcut un pas greșit în lupa pentru salvare, în partida cu U Cluj, care s-a jucat sâmbătă. „Câinii” lui Kopic au fost egalați în ultimele momente ale duelului, iar scorul final a fost de 3-3. Partida a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Pe lângă urările obișnuite zilei de Paște, oficialii lui Dinamo au mai transmis un mesaj special, pentru fanii echipei. Aceștia au menționat că toți suporterii clubului au suferit pentru echipă în cadrul acestui sezon, care se poate încheia cu o nouă retrogradare a formației din Ștefan cel Mare.

”PAȘTE FERICIT!

Bucuria Învierii Domnului, cea mai importantă sărbătoare a creştinităţii, ne aduce tuturor linişte, lumină și iertare.

Reclamă

Am pătimit, împreună, pentru Dinamo în acest sezon încercat.

E momentul să privim cu încredere, cu speranță, spre ziua de mâine.

HRISTOS A ÎNVIAT!”, a fost mesajul postat de oficialii lui Dinamo, pe rețelele de socializare.

Ultimul meci al „câinilor”, din acest sezon, va fi împortiva celor de la UTA Arad, pe data de 12 mai. Pentru a se salva, Dinamo are nevoie de o victorie și de rezultate favorabile în meciurile celorlalte echipe aflate în zona roșie a clasamentului.

Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo

Florin Prunea e de părere că Dinamo are un lot extrem de slab şi că nu este întâmplător că echipa lui Kopic a primit foarte multe goluri după minutul 90.

”Dinamo are una dintre cele mai slabe bănci din Liga 1. Banca e teribil de slabă. Dacă Dinamo avea un atacant pe bancă, altul era rezultatul. E inadmisibil să nu am o soluție pe bancă. Sunt niște greșeli inimaginabile să am o asemenea bancă atunci când e război și e focul cât casa.

Mă uit pe bancă, nu ai soluții. Iei gol în minutul 90, nu e întâmplător. Tot de aici pleacă.

Este inimaginabil, banca este ceva… Nu am ceva să aleg de acolo. Știți câți jucători a transferat Kopic? Trei mari și lați. Pe Velkovski, pe Milanov și pe Pavicic. Atât!

Ăștia trei. În rest, pe toți ceilalți i-au transferat specialiștii de acolo, cei care au nu știu ce școli și stau pe salarii de câte 7.500 de euro pe lună”, a spus Florin Prunea la digisport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
Vezi toate știrile
Citește și