Închide meniul

Mircea Rednic e mulţumit cu un egal după Oţelul – UTA Arad 1-1: „Am avut noroc”

Alex Ioniță Publicat: 14 iulie 2023, 21:19

Reclamă
Mircea Rednic e mulţumit cu un egal după Oţelul – UTA Arad 1-1: „Am avut noroc

Mircea Rednic e mulţumit cu un egal după Oţelul - UTA Arad 1-1

Mircea Rednic, în timpul unui meci / Profimediaimages

Mircea Rednic e mulţumit cu un egal după Oţelul – UTA Arad 1-1. Tehnicianul „textiliștilor” a vorbit despre rezultatul obținut la deplasarea din Moldova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Oțelul Galați și UTA Arad a deschis noul sezon din Liga 1. Formația lui Dorinel Munteanu, nou promovată în primul eșalon, a reușit să obțină un punct, după o repriză secundă în care au dominat partida.

Mircea Rednic e mulţumit cu un egal după Oţelul – UTA Arad 1-1. „Puriul” a vorbit și despre viitorul lui Rareș Pop

Antrenorul de la UTA Arad a vorbit despre prestația jucătorilor săi, în partida de la Galați. De asemenea, Rednic a dezvăluit și ce se va întâmpla cu Rareș Pop, jucător care a semnat un nou contract cu „textiliștii”

„E un punct, un punct câștigat. În repriza a doua am avut noroc, am avut ritm în prima repriză, am avut benzină. Am făcut multe greșeli, schimbările nu au fost foarte bune.

Au venit încă trei jucători, mai mult ca sigur doi vor intra la meciul următor. Avem nevoie de experiență, astăzi am avut mulți tineri și am făcut mai multe greșeli.

Reclamă

Se vede că nu are experiență, nici nu am avut soluții prea multe, dar mă bucur că am reușit să luăm un punct. Sunt supărat, mai ales când faci greșeli. Nu i-am blocat, e clar că am pierdut lupta de la mijlocul terenului.

Asta e calitatea lui Rareș, e un jucător foarte talentat. Sunt foarte liniștit, el nu pleacă de aici până nu termină liceul. Bine, dacă vine o ofertă importantă, nu pleacă fără cinci milioane. Între el și Mazilu, mă mai gândesc. Are o pregătire foarte bună, mult mai sigur pe el, tot timpul disponibil.

Noi trebuie să luăm cât mai multe puncte la fiecare meci, jucăm vineri cu CFR, o echipă foarte bună. Ne trebuie timp și răbdare”, a spus Rednic, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Rednic a reacţionat după ce Gigi Becali i-a făcut „sclavi” şi pe cei de la UTA!

Mircea Rednic i-a dat o replică civilizată lui Gigi Becali. Antrenorul a precizat că nu se poate folosi acel cuvânt când se vorbeşte despre el sau despre UTA Arad.

Mircea Rednic a reacţionat după ce Gigi Becali i-a făcut „sclavi” şi pe cei de la UTA Arad. Antrenorul a subliniat că UTA nu se va lăsa influenţată de alte echipe.

„Da, am votat invers de ce a vrut Gigi, dar nu vreau să comentez politica clubului. Ceea ce vă pot spune e că am tineri de calitate și nu mă simt sclav.

Nu am fost niciodată și nici UTA nu a fost sclav la nimeni. Fiecare club are politica lui, noi nu ne lăsăm influențați de unii sau de ceilalți.

Ei au interese, normal că, jucând la nivelul la care joacă și la obiectivele pe care le au, câteodată nu-și doresc să aibă un junior în teren”, a declarat Mircea Rednic, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și