Închide meniul

Mircea Rednic îşi pregăteşte plecarea de la UTA! Lovitura pe care o încearcă agentul „Puriului”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2024, 11:26

Reclamă
Mircea Rednic îşi pregăteşte plecarea de la UTA! Lovitura pe care o încearcă agentul „Puriului

Mircea Rednic îşi pregăteşte plecarea de la UTA

Mircea Rednic, în timpul unui meci / Hepta

Mircea Rednic îşi pregăteşte plecarea de la UTA Arad. „Puriul” ar putea să revină la una dintre echipele la care a fost atât jucător, cât şi antrenor. Jurnaliştii din Belgia anunţă că agentul lui Rednic l-a propus la Standard Liege.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA este pe locul 12 în Liga 1 şi riscă să rămână fără antrenor. Arădenii nu au bătut pe nimeni în ultimele patru meciuri, iar Mircea Rednic ar putea avea zilele numărate. După mai bine de un deceniu, Mircea Rednic ar putea să se întoarcă pe banca lui Standard.

Mircea Rednic îşi pregăteşte plecarea de la UTA

Celebrul cotidian Le Soir anunţă că şefii lui Standard Liege caută să numească un antrenor până la plecarea în cantonament. Aceştia l-au dat afară pe Carl Hoefkens după numai şase luni, ca urmare ale unor „rezultate sportive decepţionante”.

Standard nu-şi permite să plece în cantonament fără antrenor. Doar dacă se găseşte o soluţie în interior. Oricum, trebuie găsit un tehnician până pe 6 ianuarie. Un club precum Standard are, în ciuda situaţiei actuale, întotdeauna avantajul de a stârni interes.

Conform informaţiilor noastre, Mircea Rednic, antrenorul din sezonul 2012/2013, a fost propus de agentul său, fără a se cunoaşte dacă profilul său este pe placul şefilor 777 Partners sau nu.

Reclamă

Cu toate că circulă mai multe nume, uneori fără temei, Standard trebuie să găsească profilul care i se potriveşte realităţii actual: o echipă în suferinţă, care trebuie mobilizată rapid pentru a-şi asigura rămânerea în prima ligă, ştiind că dispune de resurse financiare limitate”, au scris jurnaliştii de la Le Soir, potrivit sport.ro.

Standard Liege nu a mai câştigat un meci din campionat de pe 25 noiembrie. A ajuns astfel pe locul 9 în clasament, la 9 puncte de play-off.

Mircea Rednic schimbă tot la UTA, după egalul cu Universitatea Craiova

Mircea Rednic a anunţat că începe „revoluţia” în lot şi că schimbă tot la UTA, după egalul cu Universitatea Craiova. Antrenorul arădenilor a avut o reacție dură după partida din etapa a 21-a a sezonului de Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

După ultimul meci al anului, Mircea Rednic s-a declarat dezamăgit de prestația jucătorilor săi, care nu au reușit să profite de avantajul de 2 goluri și au pierdut astfel 2 puncte importante.

Am început bine, dar cei care au intrat nu au adus plusul care trebuia. Ne-au surprins. Totuși, am avut 2-0. Dacă nu luam gol, câștigam. La gol a fost greșeala noastră. Nu se face asta. Am fost surprinși. Raul Silva merita vreo două galbene.

Dacă la fiecare gol al nostru VAR-ul verifica, de ce nu au verificat și la ei? Nu o spun ca pe un reproș. Repriza a doua a fost altfel. Ne-am apărat și am reușit să schimbăm. Jucătorii care au venit de pe margine n-au adus nimic. Dacă echilibram cu schimbările, rezultatul era altul. Stahl nu a avut curaj. De aia l-am schimbat”, a spus Mircea Rednic, potrivit digisport.ro.

De asemenea, „Puriul” a dezvăluit faptul că își va băga jucătorii în ședință înainte de vacanță, pentru a vedea pe cine se va mai baza la reluarea campionatului.

Au fost ceva discuții. Azi și-au primit banii. Era o întârziere de trei săptămâni. Eu am fost de acord cu punctul lor de vedere până într-un punct. Conducătorii le-au spus că până la meciul cu Universitatea Craiova vor fi la zi. Nu uitați că s-a refăcut o echipă. Putem spune că suntem pe plus. Mâine avem o ședință. Cei care nu s-au impus, e normal că nu are rost să îi țin. Vom lua în pozițiile unde am suferit”, a mai spus tehnicianul.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă Vezi toate știrile
Citește și