Închide meniul

Mircea Rednic schimbă tot la UTA, după egalul cu Universitatea Craiova: „Avem ședință! Nu are rost să îi țin”

Alex Ioniță Publicat: 20 decembrie 2023, 20:54

Reclamă
Mircea Rednic schimbă tot la UTA, după egalul cu Universitatea Craiova: Avem ședință! Nu are rost să îi țin”

Mircea Rednic l-a învins pe Ioan Ovidiu Sabău și a tras un semnal de alarmă

Mircea Rednic, în timpul unui meci / Profimedia

Mircea Rednic schimbă tot la UTA, după egalul cu Universitatea Craiova. Antrenorul „textiliștilor” a avut o reacție dură după partida din etapa a 21-a a sezonului de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre UTA Arad și Universitatea Craiova s-a încheiat cu scorul de 2-2. Partida s-a jucat pe Cluj Arena, din cauza lucrărilor de la stadionul din Arad, și a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Mircea Rednic schimbă tot la UTA, după egalul cu Universitatea Craiova. Concluziile „Puriului”, de la finalul partidei

După ultimul meci al anului, Mircea Rednic s-a declarat dezamăgit de prestația jucătorilor săi, care nu au reușit să profite de avantajul de 2 goluri și au pierdut astfel 2 puncte importante.

De asemenea, acesta a analizat și arbitrajul partidei și a menționat faptul că arbitrajul video ar fi trebuit să verifice și golurile marcate de olteni.

„Am început bine, dar cei care au intrat nu au adus plusul care trebuia. Ne-au surprins. Totuși, am avut 2-0. Dacă nu luam gol, câștigam. La gol a fost greșeala noastră. Nu se face asta. Am fost surprinși. Raul Silva merita vreo două galbene.

Reclamă

Dacă la fiecare gol al nostru VAR-ul verifica, de ce nu au verificat și la ei? Nu o spun ca pe un reproș. Repriza a doua a fost altfel. Ne-am apărat și am reușit să schimbăm. Jucătorii care au venit de pe margine n-au adus nimic. Dacă echilibram cu schimbările, rezultatul era altul. Stahl nu a avut curaj. De aia l-am schimbat”, a spus Mircea Rednic, potrivit digisport.ro.

De asemenea, „Puriul” a dezvăluit faptul că își va băga jucătorii în ședință înainte de vacanță, pentru a vedea pe cine se va mai baza la reluarea campionatului.

„Au fost ceva discuții. Azi și-au primit banii. Era o întârziere de trei săptămâni. Eu am fost de acord cu punctul lor de vedere până într-un punct. Conducătorii le-au spus că până la meciul cu Universitatea Craiova vor fi la zi. Nu uitați că s-a refăcut o echipă. Putem spune că suntem pe plus. Mâine avem o ședință. Cei care nu s-au impus, e normal că nu are rost să îi țin. Vom lua în pozițiile unde am suferit”, a mai spus tehnicianul.

Reclamă 4 / 0/3

Claudiu Micovschi n-a avut loc la Rapid, dar dă recital la UTA! Mircea Rednic l-a transformat într-un golgheter veritabi

Atacantul de 24 de ani a făcut praf apărarea oltenilor pregătiți de Ivaylo Petev în meciul direct din etapa a 21-a a sezonului de Liga 1. Acum, Dan Șucu ar putea regreta faptul că a căutat soluții în atacul echipei pe piața transferurilor.

Jucătorul de la echipa lui Mircea Rednic a avut o evoluție excepțională în primele 7 minute ale partidei cu Universitatea Craiova. Acesta a reușit să puncteze încă din minutul 3 al acestui duel, după ce coechipierii acestuia au făcut praf apărarea oltenilor.

La momentul respectiv, după o serie de pase excelente, Micovschi a primit balonul de la Cooper într-o poziție senzațională și a trimis, fără probleme, balonul în poarta apărată de Popescu.

De asemenea, acesta a contribuit și la al doilea gol al „textiliștilor”, care a fost marcat în minutul 7. La momentul respectiv, Cooper a avut o cursă senzațională în partea stângă a careului și a reușit să trimită mingea peste portarul Universității. Micovschi a fost pe fază și a lovit mingea, iar Silva nu a mai putut interveni și și-a trimis balonul în propria poartă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și