Închide meniul

Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! În 2014 se plăteau 8 milioane de euro pentru transferul său

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 martie 2024, 15:40

Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! În 2014 se plăteau 8 milioane de euro pentru transferul său

Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! În 2014 se plăteau 8 milioane de euro pentru transferul său

Mircea Rednic, antrenor UTA, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! „Bătrâna Doamnă” a anunţat înaintea debutului în play-out că a adus întăriri. Ezekiel Imoh, un atacant nigerian de 30 de ani, este cel mai nou jucător al formaţiei arădene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ezekiel Imoh a evoluat în cariera sa în ţări precum Belgia, Spania, Turcia, Qatar sau Emiratele Arabe Unite.

Mircea Rednic şi-a luat atacant la UTA! Ezekiel Imoh este noul jucător al arădenilor

În anul 2012, când era la Standard Liege, el a fost transferat de Al-Arabi SC din Qatar, pentru 8 milioane de euro. Ulterior, el a fost împrumutat la Standard şi Anderlecht, după care şi-a trecut în CV mai ulte echipe. Ultima sa experienţă a fost în Nepal, acolo unde a câştigat titlul cu Lalitpur City şi a fost golgheterul competiţiei.

„Atacantul Ezekiel Imoh este noul jucător al UTA-ei. Nigerianul în vârstă de 30 ani s-a născut pe 24 octombrie 1993, măsoară 1.78m și vine de la Lalitpur City.

Crescut de 36 Lions, în țara natală, a trecut în carieră pe la Standard Liege, Anderlecht, KV Kortrijk (Belgia), Al-Arabi (Qatar), Konyaspor(Turcia), Las Palmas (Spania), Al-Jazira și Al-Dhafra (Emiratele Arabe Unite).

Reclamă

A debutat în naționala de seniori a Nigeriei în 2014, într-un amical cu naționala Mexicului, încheiat egal, 0-0. În competițiile europene a adunat 18 jocuri, a marcat trei goluri și o pasă decisivă.

A câștigat Supercupa Turciei, în sezonul 2017/2018 cu Konyaspor, campionatul cu Al-Jazira în 2020/2021 și Superliga din Nepal în sezonul precedent, când a fost și golgheterul competiției.

Îi urăm bun venit în tricoul roș-alb și la cât mai multe realizări!”, a anunţat UTA Arad, pe contul de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Mircea Rednic, criză de nervi când a fost întrebat dacă a vrut să piardă cu Dinamo

Mircea Rednic a făcut o criză de nervi când a fost întrebat dacă a vrut să piardă meciul cu Dinamo pentru a nu se califica în play-off. UTA a cedat în faţa „câinilor”, scor 0-1, în ultima etapă a sezonului regulat şi va juca în play-out.

Unii fani ai arădenilor au acuzat jocuri de culise, iar „Puriul” a răbufnit. A dezvăluit că a ratat un bonus de 20.000 de euro şi a amintit rezultatele obţinute în trecut împotriva lui Dinamo.

„(Reporter: Cum comentaţi faptul că oamenii au spus că nu v-aţi dorit atât de mult victoria cu Dinamo, ca să nu plătiţi premii şi că aţi făcut puţin echipa invers cu Dinamo?) Am făcut-o invers…. am mai jucat cu 3 fundași centrali. A fost gândită, discutată cu jucătorii. Şi toată săptămâna s-a pregătit. Cu scuzele de rigoare, trebuie să fii tâmpit să gândești sau să insinuezi așa ceva.

Ce aveam eu de câștigat?! Sportiv, profesional, un antrenor care vine și salvează echipa, ajunge la 3 puncte de play-off… era o performanță. E vorba de CV, de renume. La noi, obiectivul era formarea unei noi echipe, iar anul viitor să ne batem pe loc de play-off.

Pe mine partea sportivă mă interesează! Eu am vrut toată viața să fac performanță. Am luat-o de la Hunedoara, am ajuns la Dinamo, la echipa națională, apoi în străinătate. La toate echipele la care am fost m-am dus să fac performanță! E și vina mea că am ales echipe care se băteau pentru a se salva de la retrogradare. Poate aici e și vina mea. Dar nu regret nimic!

Apoi financiar. Am un salariu sub al celor doi antrenor care au fost la voi în trecut. Comparați performanțele! Aveam în contract că mi se mărește salariul dacă intru în play-off. Aveam un bonus de 20.000 de euro. Se dublau și primele! Eu nu mi-aș fi dorit să fiu în play-off? Să nu mai strângem din buci? Sunt alte meciuri, apar tot felul de probleme acum! Cine nu şi-a dorit să fie în play-off?

Reclamă

Eu am venit aici, vreau să îmi fac treaba. Rednic… pe unde am fost i-am prins. La Rapid am 7 trofee şi ştiţi rivalitatea dintre Rapid şi Dinamo. Pe unde am fost, eu am câştigat cu Dinamo. Iar mă repet… am dansat, poate Dumnezeu mi-a dat o palmă, trebuia să mă comport ca un antrenor„, a răbufnit Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și