Închide meniul

Mircea Rednic nu îl iartă pe Dorin Rotariu: „Nu a fost corect cu mine! S-a dus pentru bani”

Alex Ioniță Publicat: 10 noiembrie 2023, 11:25

Reclamă
Mircea Rednic nu îl iartă pe Dorin Rotariu: Nu a fost corect cu mine! S-a dus pentru bani”

Mircea Rednic nu îl iartă pe Dorin Rotariu

Mircea Rednic, în timpul unui meci / Profimedia

Mircea Rednic nu îl iartă pe Dorin Rotariu! Tehnicianul de la UTA a vorbit despre fostul dinamovist, care a ales să se transfere la FCSB, chiar dacă acesta a dorit să îl aducă în lotul arădenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declarația „Puriului” vine în contextul în care Dorin Rotariu nu a reușit să se impună la echipa pregătită de Elias Charalambous, iar patronul formației, Gigi Becali, a declarat că regretă transferul acestuia.

Mircea Rednic nu îl iartă pe Dorin Rotariu! Fostul dinamovist l-a dezamăgit pe tehnician

Antrenorul celor de la UTA a dezvăluit faptul că jucătorul de 28 de ani l-a dezamăgit atunci când a ales să se transfere la FCSB. Mircea Rednic este de părere că Dorin Rotariu a ales să se alăture vicecampioanei pentru bani, chiar dacă la UTA și-ar fi putut relansa cariera.

Totodată, „Puriul” este de părere că unchiul fotbalistului, Iosif Rotariu, l-a influențat pe acesta, pentru a alege un transfer la actuala vicecampioană a României, FCSB.

„Nu am niciun regret că nu l-am luat pe Dorin Rotariu, pentru că el nu a fost corect față de mine. Și eu am greșit și am spus că numai la mine vine, dar uite că… S-a dus pentru bani, banii o să-i ia.

Reclamă

El a fost influențat, prea mult apare și unchiul său (n.r. – Iosif Rotariu). Să-și vadă și unchiul său de el, nu să se tot implice, că Rotariu nu mai are 10 ani, 12 ani, 15-16 ani. Rotariu are o vârstă și trebuia să se gândească la faptul că nu a mai jucat de mult și trebuia să vină acolo unde avea susținere, unde juca pe postul pe care el dorea să joace.

El în niciun caz nu e atacant, el e aici în banda dreaptă, ăsta e postului lui. Cât a jucat la Dinamo și cât l-am avut la Mouscron aici a dat randament maxim. Eu am fost corect, înainte să semneze Ofosu și Luckassen l-am sunat, nu mi-a răspuns la telefon, asta e”, a spus Mircea Rednic, potrivit fanatik.ro.

Dorin Rotariu e OUT de la FCSB

Dorin Rotariu este ca şi plecat de la FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor susţine că a greşit atunci când l-a adus pe fostul dinamovist. Acesta a jucat 4 meciuri pentru FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Becali îi va plăti 160.000 de euro jucătorului de 28 de ani cotat la 500.000 de euro. Astfel, şansele ca fotbalistul venit liber de contract să mai joace sunt foarte mici.

„L-am luat pe Rotariu, am crezut că fac ceva, asta e, am dat-o în bară, am dat chix. Am crezut în el, mi-a plăcut foarte mult de el, dar degeaba. Trebuie să iau neapărat un atacant acum. Și chiar și un mijlocaș.

Asta e cu Rotariu. Îi dau 8 luni 160.000 de euro și la revedere! Pentru mine, cauza Rotariu e pierdută. Să nu faci nimic o repriză întreagă? Las-o încolo de treabă. Băi, dar nimic?”, a spus Becali, potrivit sursei citate anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și