Închide meniul

Mircea Rednic, revenire spectaculoasă în Liga 1! „Puriul” a semnat cu UTA. Anunţul e oficial

Dan Roșu Publicat: 25 aprilie 2023, 9:20

Reclamă
Mircea Rednic, revenire spectaculoasă în Liga 1! „Puriul a semnat cu UTA. Anunţul e oficial

Gloria Buzău - UTA 0-0

Mircea Rednic, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mircea Rednic are parte de o revenire spectaculoasă în Liga 1. „Puriul” a semnat cu UTA, după ce arădenii au ales să se despartă de Laszlo Balint, cu doar două zile înaintea meciului de Cupa României, cu U Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rednic a semnat un contract valabil până la finalul stagiunii viitoare şi o preia pe UTA de pe locul 14 al clasamentului Ligii 1. Mircea Rednic era liber de contract din decembrie 2021, când a fost demis de Dinamo.

Mircea Rednic, revenire spectaculoasă în Liga 1

„Conducerea clubului UTA a ajuns la un acord cu Mircea Rednic, care va prelua banca tehnică a echipei UTA începând de astăzi, contractul întinzându-se până la sfârșitul sezonului 2023-2024.

Îi mulțumim domnului Rednic – fotbalist și antrenor cu rezultate deosebite pe plan național și internațional – că a acceptat această provocare, îi dorim mult succes în realizarea obiectivelor. Mircea Rednic va fi prezentat astăzi!”, se arată în comunicatul emis de UTA Arad.

Laszlo Balint, demis de la UTA

Ardelenii au emis un comunicat prin care i-au mulţumit lui Laszlo Balint pentru calificarea în semifinalele Cupei României, după o pauză de 57 de ani.

Reclamă
Reclamă 4

„În urma unei analize profunde și îndelungate a situației din clasament, conducerea clubului împreună cu staff-ul tehnic au ajuns la un acord comun – chiar dacă nicio parte nu și-a dorit acest lucru, însă am ținut toți cont de binele echipei – ca, începând de astăzi, să se facă o schimbare la nivelul băncii tehnice, printr-o înțelegere amiabilă de reziliere.

Le dorim succes în continuare tuturor, mulțumim, Gyuszi Balint, că după 57 de ani jucăm semifinala Cupei României!”, au mai scris arădenii.

Cât de mult a ajutat Mircea Rednic Dinamo

Cu o lună în urmă, s-a aflat cât de mult a ajutat Mircea Rednic Dinamo. Un fost jucător al „câinilor”, Mirko Ivanosvki, actualmente la Chiajna, a dezvăluit că fostul tehnician din Ştefan cel Mare a oferit bani din propriul buzunar pentru a le oferi fotbaliştilor condiţii bune pentru a-şi desfăşura antrenamentele, dar şi deplasările.

Reclamă

Mirko Ivanovski a oferit detalii despre perioada petrecută la Dinamo. Atacantul a fost transferat de „câini” în septembrie 2021, şi susţine că totul s-a schimbat în momentul în care echipa a fost preluată de Mircea Rednic.

„Da, am jucat la Dinamo înainte să retrogradeze. Am venit atunci patru sau cinci jucători. Eu. Torje, Matei, Plamen Iliev, Sorescu și Steliano Filip. Restul erau numai copii. Dar, nu aveam nimic pe acolo.

Când a venit domnul Rednic, el ne-a plătit mâncarea. Da, daa. Mâncarea. Băga el bani din buzunarul lui pentru a avea mâncare. Recuperarea era așa și așa. O făceam la Săftica, acolo, la piscina de 100 de ani.

Nu-i critic, astea sunt condițiile. Rednic ne-a mai plătit și benzina pentru autocar. A cumpărat și calorifere. Ăsta e adevărul. Calorifere pentru vestiar, pentru că era foarte frig unde ne schimbam. Și în sala de forță era la fel. A cumpărat trei sau patru calorifere”, a declarat Mirko Ivanovski, pentru digisport.ro.

Ar trebuie să se retragă Cristiano Ronaldo de la naţionala Portugaliei?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:26

Marcel Puşcaş şi-a găsit echipă la mai puţin de o săptămână de la despărţirea de FCU Craiova: „Încep activitatea”

16:24

Fiorentina, anunţ oficial despre Louis Munteanu! Ce se întâmplă cu atacantul dorit de Gigi Becali şi Dan Şucu

16:20

VIDEOKimi Antonelli a câştigat sprintul din Formula 2 de la Silverstone! Cursa principală e duminică (11:55, AntenaPLAY)

15:34

VIDEOBernadette Szocs, momente de magie la WTT Star Contender Bangkok 2024! Loviturile „extraterestre” pe care le-a reuşit

15:30

VIDEOBernadette Szocs – Mima Ito 1-3, în AntenaPLAY. Românca a ratat calificarea în semifinalele WTT Star Contender Bangkok 2024!

15:04

Marian Iancu, previziune devastatoare pentru Dan Şucu: „Nu ştiu dacă trece de locul 5! Totul se decontează la el!”

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024
Citește și