Închide meniul

Mircea Rednic s-a plâns de bugetul de la UTA şi a primit replica de la şefii clubului: „Sponsorizări de peste 200.000 de euro!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 septembrie 2024, 17:35

Reclamă
Mircea Rednic s-a plâns de bugetul de la UTA şi a primit replica de la şefii clubului: „Sponsorizări de peste 200.000 de euro!

Mircea Rednic s-a plâns din nou de bugetul de la UTA Arad. Ce răspuns i-a dat, la o zi distanţă, Alexandru Meszar

Mircea Rednic, în timpul unui meci / Profimedia

Mircea Rednic a răbufnit la conferinţa de presă şi s-a plâns de bugetul de la UTA Arad. „În competiții cu alte echipe nu putem face față din punct de vedere financiar”, a fost semnalul de alarmă tras de „Puriu”. Replica a venit imediat de la şefii clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Meszar l-a contrazis pe Rednic şi a afirmat că sunt sponsori care plătesc chiar şi peste 200.000 de euro. Conducătorul arădenilor a subliniat că bugetul a fost mai mare decât cel de anul trecut.

Mircea Rednic s-a plâns de bugetul de la UTA. Ce i-au transmis şefii clubului din Arad

Din punct de vedere al bugetului, avem un buget asemănător cu cel al anului precedent, puțin mai mare. Din punct de vedere al veniturilor din sponsorizări, suntem tot undeva unde am fost și anul trecut. Nu suntem pe primul loc la acest capitol în Liga 1, chiar suntem sub rating-ul pe care îl facem, ar trebui să avem sponsori mai mulți, la rating suntem printre primele echipe, iar la sponsorizări nu suntem printre primele cinci echipe. Dar asta este și din cauza orașului, Arad nu este un oraș economic atât de dezvoltat precum alte orașe sau județe din țară.

UTA are sponsori și peste 200.000 de euro, nici al doilea sponsor al echipei nu este sub 100.000 de euro. Într-adevăr, sunt și sponsori în jurul sumei de 10.000 de euro. Pachetele sunt diferite, începând de la 10.000 de euro, până la cel mai mare sponsor, care este la nivelul sutelor de mii de euro„, a spus Alexandru Meszar pentru iamsport.ro.

Nemulţumirea lui Rednic a venit după ce a ratat transferul mijlocaşului Răzvan Oaidă. Arădenii au încercat să îl aducă, dar fostul jucător al Rapidului a semnat cu U Cluj.

Reclamă
Reclamă

Asta e problema la jucători. Eu și îi înțeleg, e vorba de cariera lor, care poate fi lungă sau scurtă. Toți sunt interesați de bani, vedeți ce-am pățit și noi sezonul trecut. Nici nu au stat de vorbă cu noi unii dintre jucători, au zis clar că vor atâta și au plecat. Iar noi în competiții cu alte echipe nu putem face față din punct de vedere financiar. Au alte bugete, alți sponsori.

Acolo (n.r. U Cluj) cel mai mic sponsor, și vă spun din sursă sigură, e de vreo 80.000 de euro. Și noi am luat de la ultimul sponsor vreo 15 mii de euro, dar asta e situația. Știam că o să ne fie greu, dar mai ales pe jucătorii români nu te poți baza. Pentru că nu mai există respect, nu mai există recunoștință, toată lumea numai pentru bani, bani, bani„, s-a plâns Mircea Rednic la conferinţa de presă premergătoare meciului UTA – Poli Iaşi.

Echipa antrenată de Mircea Rednic a fost „campioana” transferurilor şi în această vară. Înaintea partidei cu moldovenii, din etapa a 10-a a Ligii 1, UTA este pe locul 14. Are 1 victorie, 5 remize şi 3 înfrângeri.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și