Închide meniul

Mircea Rednic a rupt tăcerea după infarctul suferit la meciul cu FCSB: „Doctorița de acolo a făcut ochii mari!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 septembrie 2023, 14:44

Reclamă
Mircea Rednic a rupt tăcerea după infarctul suferit la meciul cu FCSB: „Doctorița de acolo a făcut ochii mari!

Mircea Rednic, nimicitor la adresa dinamoviştilor

Mircea Rednic, în timpul unui interviu / Antena Sport

Mircea Rednic a rupt tăcerea după infarctul suferit la meciul cu FCSB. Antrenorul celor de la UTA a spus că dacă mai întârzia puţin, totul se putea transfroma într-o tragedie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul celor de la UTA a dat detalii şi despre momentele în care a simţit primele dureri în piept, chiar în timpul meciului cu FCSB.

Mircea Rednic a rupt tăcerea după infarctul suferit la meciul cu FCSB

Imediat după primul gol al nostru (n.r. – 2-1 scor final cu FCSB), am simțit ceva. O apăsare, o greutate, nu știu cum să explic mai clar. Că apoi și ceilalți din staff, jucătorii, au zis: «Aoleu, Mister, poate ne-am suit noi pe dumnevoastră și v-am strivit!». 

Simțeam eu ceva, am luat o pastilă de la doctorul nostru și mi-am revenit. Am fost mai agitat în repriza a doua, parcă a mai fost ceva, dar după care mi-am revenit. N-am avut nicio jenă nici după finalul meciului cu FCSB, mai mult, am stat de vorbă, la taclale cu jucătorii, cu cei din staff, s-a stat la o bere. A doua zi, la antrenament, iar am simțit o apăsare. 

I-am zis lui «dochi» (n.r. – doctorul) al nostru de la echipă: «Vreau să fac eu un control să stau liniștit!». Am ajuns la spital, să fac un EKG. Când a văzut rezultatul, doctorița de acolo a făcut ochii mari. Cred că nu voi putea uita prea ușor ce ochi mari a făcut. «Cum ați condus până aici?», îmi punea tot felul de întrebări. 

Reclamă

M-au dus direct la operație, au zis că nu mai are rost să pierdem niciun moment. La spital s-au impus restricții fiindcă tot veneau oameni, se interesau de soarta mea. Mai venea câte unul, băga capul, „e bine, doamnă?”, venea lumea în continuu. Dacă mai întârziam un pic, cred că nu mai apucam acum să mulțumesc nimănui„, a spus Mircea Rednic pentru gsp.ro.

Prima fotografie cu Mircea Rednic, în spital, după operaţia la inimă

A apărut prima fotografie cu Mircea Rednic, în spital, dupăoperaţia suferită la inimă. Antrenorul în vârstă de 61 de ani a suferit un infarct chiar în timpul meciului UTA – FCSB, scor 2-1, din etapa a 7-a a Ligii 1.

Mircea Rednic a fost operat şi este în afara oricărui pericol. „Puriului” i-a fost aplicat un stent la inimă. Tehnicianul va petrece următoarele trei zile în spital, pentru recuperare.

Reclamă 4 / 0/3

I-am făcut o vizită la spital domnului Mircea Rednic, de îndată ce am aflat de problema prin care trece. La insistențele domniei sale ne-am făcut un selfie și am dat curs rugăminții de a transmite suporterilor UTA-ei că se simte bine și că se va întoarce la echipă cât mai repede posibil, cerându-și totodată scuze că nu poate răspunde la telefoanele primite!„, a fost mesajul postat de primar.

UTA, mesaj pentru Mircea Rednic

Şi cei de la UTA au transmis un mesaj, cu privire la situaţia lui Mircea Rednic. Oficialii arădeni au dezvăluit că tehnicianul va reveni alături de echipă în aproximativ o săptămână, în funcţie de cum se va simţi. „Puriul” va rata astfel şi duelul din Liga 1, cu Sepsi, din următoarea etapă de campionat.

Multă sănătate, Mircea Rednic!

În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic. Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile.

Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment.

Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”, au transmis cei de la UTA, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și