Închide meniul
Video

„Trebuie să fii tâmpit să insinuezi aşa ceva!” Mircea Rednic, criză de nervi când a fost întrebat dacă a vrut să piardă cu Dinamo

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 martie 2024, 18:39

Mircea Rednic, criză de nervi când a fost întrebat dacă a vrut să piardă cu Dinamo

Mircea Rednic, la conferinţa de presă / AS.ro

Mircea Rednic a făcut o criză de nervi când a fost întrebat dacă a vrut să piardă meciul cu Dinamo pentru a nu se califica în play-off. UTA a cedat în faţa „câinilor”, scor 0-1, în ultima etapă a sezonului regulat şi va juca în play-out.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unii fani ai arădenilor au acuzat jocuri de culise, iar „Puriul” a răbufnit. A dezvăluit că a ratat un bonus de 20.000 de euro şi a amintit rezultatele obţinute în trecut împotriva lui Dinamo.

Mircea Rednic, criză de nervi când a fost întrebat dacă a vrut să piardă cu Dinamo

Cu Rednic pe bancă, Dinamo a câştigat ultimul titlu de campioană, în 2007.

(Reporter: Cum comentaţi faptul că oamenii au spus că nu v-aţi dorit atât de mult victoria cu Dinamo, ca să nu plătiţi premii şi că aţi făcut puţin echipa invers cu Dinamo?) Am făcut-o invers…. am mai jucat cu 3 fundași centrali. A fost gândită, discutată cu jucătorii. Şi toată săptămâna s-a pregătit. Cu scuzele de rigoare, trebuie să fii tâmpit să gândești sau să insinuezi așa ceva.

Ce aveam eu de câștigat?! Sportiv, profesional, un antrenor care vine și salvează echipa, ajunge la 3 puncte de play-off… era o performanță. E vorba de CV, de renume. La noi, obiectivul era formarea unei noi echipe, iar anul viitor să ne batem pe loc de play-off.

Reclamă

Pe mine partea sportivă mă interesează! Eu am vrut toată viața să fac performanță. Am luat-o de la Hunedoara, am ajuns la Dinamo, la echipa națională, apoi în străinătate. La toate echipele la care am fost m-am dus să fac performanță! E și vina mea că am ales echipe care se băteau pentru a se salva de la retrogradare. Poate aici e și vina mea. Dar nu regret nimic!

Apoi financiar. Am un salariu sub al celor doi antrenor care au fost la voi în trecut. Comparați performanțele! Aveam în contract că mi se mărește salariul dacă intru în play-off. Aveam un bonus de 20.000 de euro. Se dublau și primele! Eu nu mi-aș fi dorit să fiu în play-off? Să nu mai strângem din buci? Sunt alte meciuri, apar tot felul de probleme acum! Cine nu şi-a dorit să fie în play-off?

Eu am venit aici, vreau să îmi fac treaba. Rednic… pe unde am fost i-am prins. La Rapid am 7 trofee şi ştiţi rivalitatea dintre Rapid şi Dinamo. Pe unde am fost, eu am câştigat cu Dinamo. Iar mă repet… am dansat, poate Dumnezeu mi-a dat o palmă, trebuia să mă comport ca un antrenor„, a răbufnit Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

UTA a încheiat sezonul regulat pe locul 8, cu 40 de puncte. Arădenii au suferit două înfrângeri în ultimele trei etape.

Echipa lui Mircea Rednic începe play-out-ul pe teren propriu, împotriva lui FC Voluntari.

Florin Prunea, atac la adresa lui Mircea Rednic: „Are un merit la retrogradarea lui Dinamo”

Florin Prunea nu s-a abținut și a lansat un atac la adresa lui Mircea Rednic. Fostul portar al echipei naționale a vorbit despre tehnicianul celor de la UTA, care se va duela cu Dinamo în ultima etapă a sezonului regular.

Prunea și Rednic s-au judecat în urmă cu ceva timp după ce, în anul 2019, fostul portar l-a acuzat pe „Puriu” de instigare la violență. Actualul antrenor de la UTA l-a dat în judecată atunci pe Prunea, dar cel din urmă a avut câștig de cauză.

L-am văzut, a dat declarații că e supărat, dar nu trebuie să fie supărat, pentru că și el are un mare ’merit’ la retrogradarea lui Dinamo, a fost antrenorul echipei un tur de campionat, dacă îmi aduc bine aminte.

Toți cei care au trecut pe acolo, conducători, antrenori, sunt la fel de vinovați. Că unul are 50 la sută, că unul are 40 la sută, toți au retrogradat Dinamo.

Acum vine dintr-o altă postură, își joacă șansa de a fi în play-off, dar întâlnesc o echipă care în fața suporterilor este greu de învins.

Reclamă

Dinamo acum își dă seama de punctele pierdute la Iași, cu ocaziile pe care le-au avut, a fost pentru prima dată când trebuia să facă pasul afară de acolo de jos”, a spus Florin Prunea, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” Vezi toate știrile
Citește și