Închide meniul

Mircea Rednic, surprins de „antrenorul” Gigi Becali: „Eu aş fi început cu Compagno”. Avertismentul transmis chiar înainte de meci

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 ianuarie 2024, 20:01

Reclamă
Mircea Rednic, surprins de „antrenorul Gigi Becali: „Eu aş fi început cu Compagno. Avertismentul transmis chiar înainte de meci

Mircea Rednic, surprins de "antrenorul" Gigi Becali

Mircea Rednic, pe banca lui UTA / Profimediaimages

Mircea Rednic s-a declarat surprins de „antrenorul” Gigi Becali cu scurt timp înainte de startul meciului FCSB – UTA. „Puriul” a văzut primul 11 al roş-albaştrilor şi a fost uluit că patronul roş-albaştrilor nu s-a lăsat înduplecat şi a dictat ca Andrea Compagno să fie lăsat pe bancă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vârf de atac, la liderul Ligii 1, a fost folosit Alexandru Băluţă. Acesta a fost reprofilat şi i-a ţinut rezerve pe Compagno şi David Miculescu.

Mircea Rednic, surprins de „antrenorul” Gigi Becali

Rednic a lansat şi un avertisment pentru rivalii de pe Arena Naţională şi le-a amintit ce s-a întâmplat în meciul tur. În etapa a 7-a, UTA

Jucătorii mei să aibă curaj, încredere, şi să facă un meci bun. Ştim că nu o să fie uşor, e echipa cea mai în formă, care vrea să profite de eşecul celor de la CFR Cluj. Dar noi ne-am pregătit. Eu ca antrenor l-aş fi băgat pe Compagno, e mult mai periculos.

Nu uitaţi că la fel s-a întâmplat şi la meciul tur, au venit puţin pe vârfuri şi au fost surprinşi. Sunt sigur că ne tratează cu foarte mare seriozitate acum„, a declarat Mircea Rednic la digisport.ro.

Reclamă

Cum au arătat echipele de start:

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Lixandru, Ad. Șut, Olaru – Phelipe, Al. Băluță, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad – Panțîru, Compagno, Miculescu, Pandele, Ov. Popescu, Pantea, Alhassan, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

UTA: Kucher – Căpușă, Conte, Benga, Micovschi – A. Lopez, M. Freitas – R. Pop, Fabry, Omondi – Luckassen
Rezerve: Stahl – R. Stanciu, Rodrigues, Cooper, Stolnik, A. David, Trif, Iurasciuc, Bocean
Antrenor: Mircea Rednic

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali i-a pus „pe tavă” echipa lui Mircea Rednic

Cu câteva zile înaintea partidei cu UTA, Gigi Becali a dezvăluit ce jucători se vor afla în primul 11 al FCSB-ului. Astfel, patronul roş-albaştrilor „i-a pus pe tavă” echipa lui Mircea Rednic, pentru duelul de pe Arena Naţională.

Un singur semn de întrebare exista, după declaraţiile lui Gigi Becali, fiind reprezentat de titularizarea lui Baba Alhassan. Mijlocaşul transferat de la Hermannstadt a fost lăsat pe banca de rezerve, în locul său fiind trimis în teren, încă din primul minut, Mihai Lixandru.

De altfel, Gigi Becali a transmis că la duelurile mai „încinse”, Mihai Lixandru va fi titularizat, iar Baba Alhassan va fi inclus în primul 11 la partidele cu adversari mai facili.

În lipsa lui Florinel Coman, suspendat pentru cumul de cartonaşe, în flancul stâng al atacului FCSB-ului a fost titularizat Octavian Popescu. Pe banda dreaptă a atacului va evolua Luis Phelipe, în timp ce postul de atacant va fi ocupat de Alexandru Băluţă.

Eu spun că Luis Phelipe e mult mai bun decât Tavi. Acum (n.r. – cu UTA, la următorul meci) va juca el în dreapta, Tavi în stânga și Băluță atacant. Mai jos, Baba, Șut și Olaru. Ngezana cu Dawa, Radunovic și cu Crețu. Gata, am spus echipa”, a declarat Gigi Becali în urmă cu câteva zile, conform orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și