Închide meniul

„Probabil sunt alte interese la mijloc!” Robert Popa, atac la coechipieri după o nouă înfrângere a lui FCU Craiova

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 martie 2024, 17:39

Reclamă
„Probabil sunt alte interese la mijloc! Robert Popa, atac la coechipieri după o nouă înfrângere a lui FCU Craiova

Robert Popa, atac la coechipieri după o nouă înfrângere a lui FCU Craiova

Robert Popa, la finalul unui meci / Profimediaimages

Robert Popa a lansat un atac la coechipieri după o nouă înfrângere a lui FCU Craiova. Oltenii lui Adrian Mititelu au cedat pe teren propriu, cu Oţelul Galaţi, scor 1-2, în etapa a 2-a a play-out-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul oltenilor nu s-a ferit să îşi arate cu degetul coechipierii şi i-a acuzat că nu se gândesc la binele echipei.

Robert Popa, atac la coechipieri după o nouă înfrângere a lui FCU Craiova

Popa a vorbit şi despre şedinţa de aproape o oră ţinută, în vestiar, chiar de Adrian Mititelu şi de Adrian Mititelu Jr.

Era normală această ședință pentru că… Nu prea vreau să comentez, sunt fără cuvinte, chiar dacă de obicei am cuvintele la mine. Poate ne-a lipsit dăruința, atitudinea. În primele 5 minute, Oțelul a avut 3-4 ocazii de gol. Mi se pare incredibil.

Sunt afectat pentru că suntem unde suntem. În 2024 avem o singură victorie, un egal, în rest numai înfrângeri. Suntem destul de rău. Cred că asta e problema, suntem individualiști, nu jucăm pentru echipă, probabil sunt și alte interese la mijloc și nu mai avem un numitor comun.

Reclamă

Se gândesc să plece (n.r.- alți jucători), li se termină contractele… Vorbesc de unitate pe teren… Poate e și din cauza nereușitelor, e frica de a greși, sunt mai multe lucruri, nu doar că nu suntem o echipă. Așa văd eu lucrurile. Victoriile aduc victorii. Trebuie să câștigăm în Cupă”, a spus Robert Popa pentru digisport.ro.

Din informaţiile Antena Sport, Adrian Mititelu și fiul său, Adrian Mititelu Jr, au intrat peste jucătorii de la FCU Craiova în vestiar, imediat după finalul partidei.

„Ședința” lui Adrian Mititelu a durat aproximativ 45 de minute, timp în care patronul nu i-a lăsat pe jucători să meargă la interviurile obișnuite, de la finalul unui meci.

Reclamă 4 / 0/3

Totuși, Adrian Mititelu a fost nevoit să se răzgândească, pentru ca echipa sa să nu primească o sancțiune. În cele din urmă, elevii lui Nicolo Napoli au fost lăsați să apară în fața camerelor de filmat.

FCU Craiova 1948 – Oţelul Galaţi 1-2

FCU Craiova 1948 a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a doua a play-out-ului Superligii.

Golurile au fost marcate de Bauza ’39 pentru gazde şi Cisoti ’17 şi Cisse ‘52 pentru oaspeţi.

În minutul 30, oaspeţii au ratat un penalti prin Cisoti.

FCU Craiova 1948: R. Popa – Negru, Compagnucci, Lacroix, Padula (Mascarenhas ’57) – Achim (Pop ’62), Dr. Albu (Bahassa ’57) – Dragu (Sidibe ’57), Bauza, Van Durmen – Chiţu (Blănuţă ’74). Antrenor: Nicolo Napoli.

Oţelul Galaţi: Pap – Adăscăliţei (Silva ’78), Cisse, Ghiocel (Jardan ‘56), Zhelev – Lameira, Zivulic, Teles – Maciel (Malle ’78), Cisotti, Bodişteanu (Tănasă ’68). Antrenor: Dorinel Munteanu

Cartonaşe galbene: Dragu ’27, Achim ’45, Pop ’65, Van Durmen ’65 / Adăscăliţei ‘7, Zhelev ’43, Pap ’83. Teles ‘88

Reclamă

Arbitri: Andrei Chivulete – Bucsi Imre-Laszlo, Stelian Slabu – George Cătălin Roman

Camera VAR: Ovidiu Haţegan, Raul Ghiciulescu

Observatori: Nicolae Grigorescu, Cătălin Cursaru.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și