Închide meniul

Mircea Sandu a anunţat cine i-a pus porecla „Naşul”: „De aici a pornit”

Dan Roșu Publicat: 16 februarie 2024, 14:25

Reclamă
Mircea Sandu a anunţat cine i-a pus porecla „Naşul: „De aici a pornit

Mircea Sandu a anunţat cine i-a pus porecla "Naşul"

Mircea Sandu a anunţat cine i-a pus porecla "Naşul" - Hepta

Mircea Sandu a anunţat cine i-a pus porecla „Naşul”, una pe care o are din vremea în care juca în Liga 1 pentru Sportul Studenţesc. Chiar vestitul „Ilie Galerie” l-a numit „Naşu”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Mălureanu, poreclit Galerie, a fost apropiatul multor oameni din Federaţia Română de Fotbal, încă de la finalul anilor 60. Printre aceştia, îi enumerăm pe Mircea Sandu, Adalbert Kassai sau Paul Cazan.

Mircea Sandu a anunţat cine i-a pus porecla „Naşul”: „De aici a pornit”

„‘Sandu Mircea să trăiești / Nașul lui Dinamo ești’, de aici a pornit, de la maestrul ‘Ilie Galerie’, șeful galeriei celor de la Sportul.

Nașul nu provine de la blătuitorul, aranjorul sau mai știu eu ce, astea sunt scoase de presă. Nu poți să ai numai aprecieri, trebuie să te și critice lumea, e normal. Dar nu am fost naș de blat în fotbal”, a spus Sandu, pentru podcastul „Un Podcast”.

Mircea Sandu, avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de EURO 2024

Mircea Sandu a lansat un avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de EURO 2024, la finalul lunii decembrie. În cazul în care va câştiga playoff-ul de calificare, Ucraina se poate bate cu Belgia pentru supremaţie în grupă.

Reclamă

România va juca la EURO 2024 cu Belgia, Slovacia şi câştigătoarea playoff-ului de calificare, acolo unde Ucraina este mare favorită. Mircea Sandu crede că trebuie să fim temperaţi în cazul în care ucrainenii se vor califica la EURO 2024.

„Acum vom vedea, a fost vorba și de șansă. Ultimele două jocuri au fost la un nivel a ceea ce cere fotbalul european, mondial. Vom vedea la campionatul european.

Totuși, Slovacia este undeva la nivelul nostru. Ucraina este peste noi și peste Slovacia, cred că este undeva la nivelul Belgiei.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă vine Ucraina, primele două locuri, cred… ar fi principalele candidate la primele două locuri„, a spus Mircea Sandu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și