Închide meniul

Mircea Sandu, avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de EURO 2024: „Ucraina cred că este la nivelul Belgiei!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 decembrie 2023, 16:25

Reclamă
Mircea Sandu, avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de EURO 2024: „Ucraina cred că este la nivelul Belgiei!

Mircea Sandu a lansat un avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de EURO 2024

Hepta

Mircea Sandu a lansat un avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de EURO 2024. În cazul în care va câştiga playoff-ul de calificare, Ucraina se poate bate cu Belgia pentru supremaţie în grupă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va juca la EURO 2024 cu Belgia, Slovacia şi câştigătoarea playoff-ului de calificare, acolo unde Ucraina este mare favorită. Mircea Sandu crede că trebuie să fim temperaţi în cazul în care ucrainenii se vor califica la EURO 2024.

Mircea Sandu, avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de EURO 2024

„Acum vom vedea, a fost vorba și de șansă. Ultimele două jocuri au fost la un nivel a ceea ce cere fotbalul european, mondial. Vom vedea la campionatul european.

Totuși, Slovacia este undeva la nivelul nostru. Ucraina este peste noi și peste Slovacia, cred că este undeva la nivelul Belgiei.

Dacă vine Ucraina, primele două locuri, cred… ar fi principalele candidate la primele două locuri„, a spus Mircea Sandu pentru iamsport.ro.

Reclamă

Edi Iordănescu, mesaj superb pentru români cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Edi Iordănescu a transmis un mesaj superb pentru români cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Selecționerul echipei naționale a României a vorbit, într-un scurt interviu, despre performanțele primei reprezentative, din acest an, și a transmis un mesaj superb pentru fanii acesteia.

Principala performanță a „tricolorilor”, din 2023, a fost calificarea la Campionatul European din Germania, care va avea loc vara viitoare. La EURO 2024, România face parte din Grupa E, alături de Belgia, Slovacia, dar și naționala care se va califica de pe ruta play-off-ului B, acolo unde se luptă pentru un loc la turneul final Bosnia, Israel, Ucraina și Islanda.

Printr-o postare a echipei naționale pe contul oficial de Facebook, selecționerul Edi Iordănescu a transmis un mesaj superb de sărbători. În acest mesaj, tehnicianul a spus că speră ca România să aibă realizări importante în anul următor și ca „tricolorii” să se bucure de acestea alături de fani.

Reclamă 4 / 0/3

„Sărbători cu bucurie, cu linişte sufletească, cu pace. Mă bucur că echipa naţională a putut să le facă un cadou de sărbători. Îmi doresc ca ei să aibă încredere din ce în ce mai mare în echipa naţională şi în potenţialul echipei naţionale.

Îmi doresc ca anul următor să fie unul cu realizări pentru echipa naţională a României şi de aceste realizări să ne bucurăm împreună. Sărbători fericite! Să ne dea Dumnezeu tuturor linişte şi pace”, a fost mesajul selecționerului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și