Închide meniul

Mirel Rădoi, aproape de o revenire în Liga 1: „Primul pe care l-aş suna ar fi el! Îi dau cinci ani, liber, face ce vrea!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2022, 11:39

Mirel Rădoi, aproape de o revenire în Liga 1: „Primul pe care l-aş suna ar fi el! Îi dau cinci ani, liber, face ce vrea!

Mirel Rădoi, aproape de o revenire în Liga 1

Mirel Rădoi, în timpul unui meci/ Profimedia

Mirel Rădoi este aproape de o revenire în Liga 1. Fostul selecţioner este dorit de Valeriu Iftime la Botoşani, după despărţirea de Marius Croitoru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime îl vrea pe Mirel Rădoi la Botoşani. Moldovenii au rămas fără antrenor, după despărţirea din această săptămână de Marius Croitoru.

Mirel Rădoi, aproape de o revenire în Liga 1

Mirel Rădoi a rămas fără angajament după despărţirea de echipa naţională. Rădoi a stat pe banca „tricolorilor” din noiembrie 2019, până în august 2021.

Valeriu Iftime şi-a exprimat dorinţa, în urmă cu câteva luni, ca Botoşani să fie antrenată de Mirel Rădoi. Pe vremea respectivă, moldovenii erau antrenaţi de Marius Croitoru, care în acest sezon a fost îndepărtat de la echipă după ratarea calificării în play-off.

„Dacă mi-ar spune Marius că nu mai vrea să stea și are niște motive pe care eu nu pot să le refuz, vă spun public, primul pe care l-aș suna ar fi Rădoi! Dar numai să vrea el să vină la mine. Îi dau cinci ani, liber, face ce vrea!”, declara în urmă cu ceva timp Valeriu Iftime, potrivit sport.ro.

Reclamă

Mirel Rădoi speră să revină pe banca unei echipe

Mirel Rădoi este nerăbdător să revină la cârma unei echipe. Acesta declara în urmă cu câteva săptămâni, că a evitat să preia o echipă în timpul campionatului.

„Sper ca în vara asta să revin. Am tot ezitat să iau echipe care mai aveau 6, 7, 8 meciuri rămase de jucat. O să încerc să iau un club și să fac o pregătire de la zero.

Acum, sper să nu fi fost o greşeală din partea mea că am refuzat şi din vară să nu mai am nicio ofertă (n.r. – râde). Nu am o problemă să antrenez în România, dar va trebui ca lucrurile să fie serioase”, a declarat Mirel Rădoi pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ultima experienţă ca antrenor pentru Mirel Rădoi a fost încheiată anul trecut. Acesta a plecat de la naţională după ce i-a antrenat pe „tricolori” în perioada noiembrie 2019-august 2021. Rădoi a ratat toate obiectivele pe care le avea în funcţia de selecţioner al primei reprezentative.

Cele mai bune performanţe în postura de antrenor ale lui Mirel Rădoi au venit la naţionala U21 a României. Rădoi i-a calificat pe „tricolorii” mici la turneul european din Italia şi San Marino, din 2019, când a reuşit să ajungă până în semifinale.

În postura de antrenor de club, Mirel Rădoi a antrenat-o pe FCSB, în perioada iunie-noiembrie 2015. Atunci, Rădoi pleca de la echipa condusă de Gigi Becali, după ce a ratat calificarea în grupele competiţiilor europene.

Marius Croitoru, final de drum la FC Botoșani

Marius Croitoru nu va mai continua la FC Botoșani. Anunțul a fost făcut chiar de patronul clubului moldovean, Valeriu Iftime.

„Lucrurile sunt clare ca lumina zilei. Marius Croitoru nu va mai continua la FC Botoșani. A avut termen să îmi dea un răspuns până în ora 11:00, nu mi l-a dat, așa că acum chiar dacă el îmi va da un răspuns pozitiv după această oră, nu va mai conta pentru mine.

Am avut cu el o discuție luni. I-am pus o condiție, zic eu nu foarte greu de acceptat, dar uitați că el mi-a spus că nu o acceptă. L-am mai întrebat încă o dată, la fel mi-a spus. Atunci i-a spus că în condițiile astea ne vom despărți, dar că totuși îl mai las până la marți, la 11:00. Nu mi-a dat răspunsul!

Deci, ce vine după ora 11:00 din partea lui nu mai are valoare. A venit vremea ca fiul să plece de lângă tată, iar eu îi mulțumesc pentru tot ce a făcut la noi. Evident că am și o variantă de înlocuire a sa. O veți afla cât curând”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Prosport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și