Închide meniul

Mirel Rădoi, criticat după scandalul cu fotbaliștii Universității Craiova: „Suntem în 2022! Ar fi trebuit să discute cu ei!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 noiembrie 2022, 14:17

Mirel Rădoi, criticat după scandalul cu fotbaliștii Universității Craiova: „Suntem în 2022! Ar fi trebuit să discute cu ei!

Mirel Rădoi şi-a dat demsia de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi, într-o conferință de presă / Hepta

Mirel Rădoi a fost criticat de Florin Răducioiu după ce a exclus patru jucători importanți din lotul Universității Craiova. Fostul mare internațional crede că antrenorul oltenilor a fost prea dur cu fotbaliștii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răducioiu l-a atenționat pe Mirel Rădoi că fotbaliștii se pot întoarce împotriva lui. Fostul atacant al naționalei crede că Rădoi ar fi trebuit să discute în privat cu jucătorii săi, nu să-i desființeze în public.

Mirel Rădoi, criticat după ce a exclus patru jucători din lotul Universității Craiova

„Nu vorbim de un jucător, trebuie să fie atent. Dacă sunt patru, se mai pot adăuga și alții pot rupe vestiarul. Eu nu sunt de acord cu el să declare asemenea lucruri după meci. Ar fi trebuit să discute în interiorul echipei sau la centrul de antrenament.

Trebuie să fie foarte atent, pentru că jucătorii se pot întoarce împotriva lui. Din fericire, nu cred că se va întâmpla asta, pentru că echipa joacă bine. Este o echipă periculoasă, joacă un fotbal frumos. Dar mie nu îmi place o asemenea situație. Trebuie să clarifice cât mai repede, să o pună la punct în interiorul echipei, el cu staff-ul și cu jucătorii.

Ar fi păcat să se întâmple lucruri mai grave. Sunt și eu pentru disciplină, dar mare atenție. Suntem în 2022, chiar mai sunt cazuri când sunt indolenți și nu vor să se antreneze. Atenție, după pauză vine mercato, s-ar putea să îi dea”, a spus Florin Răducioiu, conform primasport.ro.

Reclamă

Mirel Rădoi, discurs dur la adresa jucătorilor săi

Sergiu Hanca, Andrei Ivan, Jovan Markovic şi Ionuţ Vînă nu au fost în lotul Universităţii Craiova, pentru duelul cu Rapid. Toţi cei patru jucători au fost titulari în egalul cu Ocna Mureș din Cupa României, egal ce l-a nemulţumit extrem de tare pe Mirel Rădoi.

„Le-am atras atenția. Eu te aștept. Ai greșit o dată, îți dau și a doua șansă, pentru că și eu am fost jucător, și eu am greșit și mi s-a acordat a doua șansă. A treia șansă, îmi pare rău, trebuie să pleci. Indolența, suficiența… Eu nu stau să mă rog de niciun jucător, le explic ce au de făcut. Nu stau să îi cântăresc în fiecare zi.

Putem să-i luăm pe fiecare să vedem că fiecare a avut șanse. N-am nimic cu niciunul dintre ei. Pe Ivan l-am avut la tineret, l-am rugat ‘nu mai simula, te rog frumos!’, am pus și amenzi. Ce face? Simulează cu Voluntari, accidentare.

Reclamă 4 / 0/3

De Marko mă rog. Dacă am ajuns noi să ne dorim mai mult decât el, problema e la el, nu la noi. Sergiu a jucat titular când am venit. După o semi-rușine pe care am avut-o la Ocna Mureș, putea fi o rușine mai mare. Ține adversarul întruna, de parcă eram la o miuță între noi.  Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Era cu Nistor. Dan a știut să profite de șansă, el, nu. Îmi pare rău.

Rădoi: „Dacă cineva se crede mai presus de reguli, se înşală amarnic!”

Sunt excluși, vom vedea pe ce perioadă, vom decide zilele viitoare. Toată lumea trebuie să înțeleagă. Eu când am vorbit de evaluare, am fost foarte serios. Am fost sincer cu toți, le-am spus ce trebuie să facă. Dacă cineva crede că din șase zile se poate antrena doar cinci, greșește. Pentru ziua aia în care nu se antrenează nu va juca și nu va face parte din grupul ăsta

Dacă voiam, îi ţineam în lot, daca cineva se crede mai presus de reguli, se înşală amarnic. Cât timp voi fi aici, eu decid regulamentul, de indolență, suficiență. Nu stau să ma rog de nimeni. Toti jucătorii ar trebui să înţeleagă. Ai greşit odată, îţi ofer a doua sanşă. La a treia, te rog să pleci”, a spus Mirel Rădoi, după partida cu Rapid.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și