Închide meniul

Mirel Rădoi, „dărâmat” după CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-0: „Vorbim degeaba de titlu!”. A pus tunurile pe arbitraj: „Ne întoarcem 20 de ani”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 septembrie 2022, 23:57 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 12:49

Mirel Rădoi, „dărâmat după CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-0: „Vorbim degeaba de titlu!. A pus tunurile pe arbitraj: „Ne întoarcem 20 de ani

Mirel Rădoi, de partea lui Edi Iordănescu, după ce România a retrogradat în Liga Naţiunilor

Mirel Rădoi, într-o conferinţă de presă/ Hepta

Mirel Rădoi a oferit primele declaraţii după înfrângerea suferită de Universitatea Craiova, în faţa celor de la CFR Cluj. Antrenorul oltenilor a fost nemulţumit de arbitrajul partidei din Gruia şi de jocul prestat de elevii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj s-a impus cu 2-0 în faţa celor de la Universitatea Craiova. Scorul final a fost stabilit încă de la pauză, după golul superb marcat de Karlo Muhar şi autogolul incredibil „reuşit” de Valerică Găman.

Mirel Rădoi, primele declaraţii după CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-0

Mirel Rădoi a fost nemulţumit de rezultatul obţinut de echipa sa, pe terenul campioanei. Antrenorul oltenilor a mărturisit că greşelile jucătorilor săi au fost decisive pentru a stabili învingătoarea acestui meci.

Totodată, Mirel Rădoi susţine că nu are ca obiectiv titlul, ci doar calificarea în play-off. Fostul selecţioner a avut o părere negativă şi despre arbitraj, pe care îl compară cu cel din urmă cu 20 de ani, de pe vremea când el încă activa ca fotbalist profesionist.

„Sunt supărat pentru rezultat şi pentru greşeli. Prefer să pierd astfel, de maniera asta, decât să câştig aşa. Au fost două goluri cadou, sper să remediez aceste greşeli pentru că se văd pe tabela de marcaj.

Reclamă

Nu este singura partidă în care avem probleme în ultima zonă. Adversarii caută duelurile fizice, a trebuit să schimbăm din mers.

Ar trebui siguranţă în orice moment. Când încerci să iniţiezi de la portar, orice greşeală te poate costa. Noi am discutat ca pasele înapoi să nu fie pe cadrul porţii, ţinând cont şi de teren. Din păcate aşa s-a întâmplaz azi.

Din punctul meu de vedere arbitrajele astea le-am prins când eram eu jucător. Maniera asta o ştiu de când eram jucător. Dar nu asta a dus să pierdem noi acest meci. Să ne întoarcem 20 de ani înapoi, îmi este greu să văd aşa ceva.

Reclamă 4 / 0/3

Eu cred că este cea mai strânsă luptă la nivel de Superligă. Oricine poate bate pe oricine, eu nu am obiectiv titlul. Noi va trebui să ne calificăm în primele 6. Dacă vorbim de titlu, vorbim degeaba. Când sunt greşeli atât de mari, e greu să ne gândim la titlu sau la locul 2″, a declarat Mirel Rădoi, la Digi Sport.

Valerică Găman, autogol incredibil în CFR Cluj – Universitatea Craiova

Valerică Găman a fost autorul unui autogol incredibil în CFR Cluj – Universitatea Craiova, meci din etapa a 10-a a Ligii 1. Fundaşul lui Mirel Rădoi a gafat împotriva campioanei en-titre.

În minutul 27, gazdele au plecat pe contraatac. Yeboah a plecat în sprint, dar Găman i-a luat faţa şi a ajuns primul la balon. Totuşi, fundaşul central al oltenilor a făcut o eroare inexplicabilă.

Găman nu s-a mai uitat să vadă unde este propriul portar şi a încercat să îi trimită mingea. Lazar era ieşit dintre buturi şi, cu tot efortul făcut de a interveni, a respins balonul după ce trecuse linia porţii.

Valerică s-a aruncat pe gazon când a văzut ce a făcut. Autogolul său a amintit de cel al lui Bănel Nicoliţă de pe Santiago Bernabeu, din 2006. În minutul 70 al meciului Real Madrid – Steaua, Bănel a vrut să îi trimită balonul lui Cornel Cernea, dar a ieşit un autogol care a făcut înconjurul lumii.

Autogolul lui Valerică Găman a venit într-un moment în care CFR Cluj o conducea pe Universitatea Craiova. Croatul Karlo Muhar reuşise să deschidă scorul cu un şut superb, din afara careului.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și