Închide meniul

Mirel Rădoi i-a pus gând rău lui Dan Petrescu înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova: „E cel mai bun din România, dar respectul trebuie să fie până la începutul partidei!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 septembrie 2022, 16:34

Mirel Rădoi i-a pus gând rău lui Dan Petrescu înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova: „E cel mai bun din România, dar respectul trebuie să fie până la începutul partidei!

Mirel Rădoi

Mirel Rădoi, într-un meci pentru Universitatea Craiova / Hepta

Mirel Rădoi i-a pus gând rău lui Dan Petrescu în derby-ul CFR Cluj – Universitatea Craiova. Oltenii sunt cu moralul ridicat, după ce etapa trecută au învins Farul lui Gică Hagi, scor 4-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj vine după ruşinea cu FC Balkani din Conference League, scor 1-1, iar Mirel Rădoi speră ca echipa sa să profite şi să obţină o nouă victorie uriaşă.

Mirel Rădoi i-a pus gând rău lui Dan Petrescu

„O să întâlnim o adversară foarte bună, campioană în ultimii cinci ani, o echipă bine organizată defensiv, asta s-a observat şi aseară. Chiar dacă a fost dominată la nivel de posesie, a contracarat foarte bine momentele de posesie cu tranziţia negativă.

O echipă care nu are nevoie de prea multe prezentări. Are cel mai bun antrenor din România, cel mai bun lot, ne va aştepta o partidă dificilă, dar trebuie să ne ridicăm şi noi la nivelul adversarului.

Îi respectăm pe cei de la CFR, dar respectul trebuie să fie până la începutul partidei. Problema va fi mare dacă noi nu ne vom pregăti aşa cum am făcut-o în această săptămână, pentru că vom întâlni cel mai dificil adversar dintre cei pe care i-am întâlnit până acum.

Reclamă

CFR se află pe o poziţie nu foarte bună în clasament, vine după două partide pierdute şi, din punctul ăsta de vedere, pentru Dan Petrescu şi CFR Cluj este aproape imposibil să urmeze şi a treia înfrângere. Am spus aproape imposibil, pentru că nu este imposibil, şi noi trebuie să facem ceea ce a reuşit să facă Botoşani”, a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

Sorin Cârţu, primele nemulţumiri din mandatul lui Mirel Rădoi: „Nu e bine! Aş vrea să fie mai strict”

Sorin Cârţu a venit cu primele nemulţumiri din mandatul lui Mirel Rădoi. Preşedintele Universităţii Craiova s-a arătat nemulţumit de modul uşor în care echipa primeşte goluri.

Sorin Cârţu ar vrea ca Mirel Rădoi să fie mai strict cu jucătorii şi cu tot ceea ce le cere.

Reclamă 4 / 0/3

„Are calități excepționale, au fost două goluri foarte frumoase. Exact ce trebuie să facă un atacant. A fost inspirat și din punctul meu de vedere aștept în continuare aceste lucruri. Acesta e organismul lui. Aduceți-vă aminte din perioada mea de Coraș, fost jucător de echipa națională.

Eu cred că are dorință, dar are zile și zile, perioade și perioade. Sper că acum odată cu căsătoria și copilul să se responsabilizeze. V-am spus, are niște execuții așa cum nu prea găsești la atacanții din România. Meciul cu Farul a fost frumos, mai ales pentru suporteri care nu țin cu vruena dintre echipe.

Din cauza acestor tipuri de meciuri m-am lăsat de antrenorat. Nu pot să mai albesc, dar se pot întâmpla altele. Nu intru într-o analiză, dar nu e bine, jucăm cu trei fundași centrali și luăm goluri pe axul central. Sunt și jucători cu mare experiență. Avem un defect mare, o superficialitate în joc.

Și la Beer Sheva am dat gol în 104 și am primit în 105. Nici nu am intrat bine în teren și era deja 1-0 pentru Farul. În momentul în care rezolvăm aceste probleme, sigur ne putem îndeplini obectivele. Aș vrea ca Rădoi să fie foarte strict în tot ceea ce le cere jucătorilor. Markovic e un tip care are simțul golului, face ceea ce trebuie să facă un atacant. Trebuie să aibă o constață și o continuitate în evoluții„, a spus Sorin Cârțu la digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și