Închide meniul

Sorin Cârţu, primele nemulţumiri din mandatul lui Mirel Rădoi: „Nu e bine! Aş vrea să fie mai strict”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 septembrie 2022, 19:22

Sorin Cârţu, primele nemulţumiri din mandatul lui Mirel Rădoi: „Nu e bine! Aş vrea să fie mai strict

Sorin Cârţu, prima reacţie după demisia lui Mirel Rădoi

Antena Sport

Sorin Cârţu, primele nemulţumiri din mandatul lui Mirel Rădoi. Preşedintele Universităţii Craiova s-a arătat nemulţumit de modul uşor în care echipa primeşte goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârţu ar vrea ca Mirel Rădoi să fie mai strict cu jucătorii şi cu tot ceea ce le cere.

Sorin Cârţu, primele nemulţumiri din mandatul lui Mirel Rădoi

Are calități excepționale, au fost două goluri foarte frumoase. Exact ce trebuie să facă un atacant. A fost inspirat și din punctul meu de vedere aștept în continuare aceste lucruri. Acesta e organismul lui. Aduceți-vă aminte din perioada mea de Coraș, fost jucător de echipa națională.

Eu cred că are dorință, dar are zile și zile, perioade și perioade. Sper că acum odată cu căsătoria și copilul să se responsabilizeze. V-am spus, are niște execuții așa cum nu prea găsești la atacanții din România. Meciul cu Farul a fost frumos, mai ales pentru suporteri care nu țin cu vruena dintre echipe.

Din cauza acestor tipuri de meciuri m-am lăsat de antrenorat. Nu pot să mai albesc, dar se pot întâmpla altele. Nu intru într-o analiză, dar nu e bine, jucăm cu trei fundași centrali și luăm goluri pe axul central. Sunt și jucători cu mare experiență. Avem un defect mare, o superficialitate în joc.

Reclamă

Și la Beer Sheva am dat gol în 104 și am primit în 105. Nici nu am intrat bine în teren și era deja 1-0 pentru Farul. În momentul în care rezolvăm aceste probleme, sigur ne putem îndeplini obectivele. Aș vrea ca Rădoi să fie foarte strict în tot ceea ce le cere jucătorilor.

Markovic e un tip care are simțul golului, face ceea ce trebuie să facă un atacant. Trebuie să aibă o constață și o continuitate în evoluții„, a spus Sorin Cârțu la digisport.ro.

Mirel Rădoi, savuros după „remontada” din Universitatea Craiova – Farul Constanţa 4-3

Mirel Rădoi a fost savuros după „remontada” din Universitatea Craiova – Farul Constanţa 4-3. Antrenorul a dezvăluit secretul din spatele victoriei de la Severin.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi le-a promis jucătorilor că îi va cinsti dacă vor reuşi să câştige confruntarea cu echipa lui Gică Hagi. La pauză, constănţenii aveau 3-2, însă oltenii au întors rezultatul.

„Prefer să câştig cu aceste emoţii. Nu aş vrea să fiu în locul lui Gică Hagi. Au fost două reprize total diferite. Pasele au venit târziu. Transmiterea balonului a fost greşită. La pauză am avut o discuţie cu el. Victoria a venit datorită lucrurilor tactice pe care le-am discutat. Le-am spus că voi plăti masa dacă vom marca şi nu vor mai lua gol.

Toţi îl fac grăsuţ. Vă spun că facem cântarul şi nu este. Vom scădea din ţesutul adipos. Dan Nistor este un tip cu personalitate. Ei vor trebui să demonstreze tocmai pentru că joacă la un club mare. Noi, în momentul de faţă, nu putem să vorbim despre campionat!”, a declarat Mirel Rădoi, potrivit digisport.ro.

Andrei Ivan cere prudenţă: „Noi nu ne gândim la titlu, ci doar la play-off!”

Andrei Ivan a reuşit şi el un gol în partida fabuloasă de la Severin. Ivan spune că încă nu se gândeşte la titlu.

„Nu a fost o seară bună pentru noi. Am greşit cam toate pasele. Nu ştiu cât a contat golul meu, ci doar că am marcat. A vorbit Mister la pauză şi ne-a trezit. Ne-a spus să ne încurajăm mai mult pe teren pentru că putem.

Eu cred că a fost un accident ce s-a întâmplat la Hermannstadt. Avem încredere cum aveam şi înainte. Trebuie să dăm totul de la meci la meci. Noi nu ne gândim la titlu, ci doar la play-off„, a spus Andrei Ivan.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și